Hogyan lehet elviselni a magányt? (beszélgetés)
Ezzel azért vitatkoznék, "társas lények" vagyunk... először is "lények" vagyunk, lények, akiknek egyedül is egészben és biztosan kell állni a lábukon... élvezni kell az életet, tudni kell megharcolni a napokat, megtalálni az örömöket a pillanatokban.... és ha immár ez megvan, akkor tudunk való és egészséges kapcsolatokat, párkapcsolatokat kialakítani...
... gondolom.. én... ;)
Félreértettem, bocsi. Annyira kiálltál a magány mellett, hogy úgy éreztem, hogy már megszoktad, hogy ezt-azt csinálsz, elfoglalod magad és ez neked így jó.
A barátokat meg ne hagyd... ha igazi barátok meghallgatják n-szer is a problémád. Az én barátnőmnek is kellene , hogy fájon már a füle, de egyszersem mondta, hogy fejezzem be....
Elnézést kérek mindenkitől, de sokáig senki nem írt semmit, ezért kiléptem és csak most lefekvés előtt néztem be kíváncsiságból.
Holnap ahogy lesz időm válaszolok mindenkinek
Addig is szép álmokat minden hozzászólónak!
A szakítás után idő kell, hogy fel lehessen ezt dolgozni. Lesznek nehéz időszakok, az is biztos. De ha szembenézel ezekkel, akkor leszel csak igazán túl rajta.
S közben... El kell kezdeni megszeretni önmagad. Ehhez sok segítséget lehet igénybe venni, kinek mi jön be.
Én is ezen az úton haladok most :)
Ismerős. Mostanában kezdem azt érezni, hogy nem függhet másoktól a boldogságom. Magamnak kell tenni érte - akkor is, ha egyedül vagyok.
A tudatossághoz szerintem idő kell. Tartsál ki! :)
21 vagy 26? :)...valójában ez lett volna a kérdés, de nem akartam így feltenni... nem is számít végülis
Az jó, ha jól érzed egyedül magad,s megszoktad ezt így...mert nekem a párom nincs mellettem egy hete, de borzasztóan hiányzik valaki, ő jönne de, de vége a hullámvasútnak...:(
Sehogy!
Minden embernek kell egy barát, hiszen társeas lények vagyunk!
Hát először is: sajnálom. Ilyenkor jóformán csak közhelyeket lehet mondani. Mindenesetre jól időzített, pont karácsonykor...:(( Nekem is volt pár nagyon rossz évem, aztán egyszer minden megváltozott, most boldog anyuka vagyok.
Mi az, amivel foglalkozni szeretsz? Olvasás, filmek? Meccs? Élj a hobbidnak, szórakozz, még nagyon fiatal vagy!
Karácsony előtt lecserélt az expárom akivel rég óta voltunk együtt, együtt is éltünk.
Egyenlőre nem érzem magam késznek egy új kapcsolatra, inkább szeretném egyedül is jól érezni magam a bőrömben
Mit tanácsoltok, hogyan lehet ezt elérni?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek meddig lehet elviselni, ha egy férj nem tud elfogadni olyannak amilyen vagy és mindig meg akar változtatni?
- Tegnap este szakítottunk a párommal, hogyan lehet ezt jól elviselni, feldolgozni?
- Van valamilyen praktika arra, hogyan lehet elviselni a magas páratartalmat?
- Hogyan lehet elviselni?
- Az Esrom sajt szagát hogyan lehet elviselni?
- Talptól combtőig lévő gipszben hogyan lehet minél jobban elviselni a mindennapokat? Tapasztalatok?