Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan kell elkészíteni a tojáshabot a a habrolóba? fórum

Hogyan kell elkészíteni a tojáshabot a a habrolóba? (tudásbázis kérdés)


2009. szept. 17. 07:42
Nálunk a cukrász barátom úgy csinálja,hogy a cukrot pici vízzel felteszi forrni még veri a tojásfehérjét a cukor sziruppá fő akkor jó ha kis hólyagok bugyognak a tetején és ezt önti a tojásfehérjébe ezzel tovább veri 2-3 percig és kész.tuti nem folyik utána.sok sikert hozzá
2009. szept. 16. 21:47
nálunk a felvert tojásfehérjét, be kell tenni a sütőbe nagyon alacsony hőfokos ki kell szárítani.
2009. febr. 18. 09:51
Én úgy tudom, hogy a habrolóban tejszínhab van! legalábbis felénk tuti!
6. d@nu
2009. jan. 2. 16:23
Tojáshab? Ez biztos? Nekem a habrolóról inkább tejszínhab jut az eszembe...
5. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 4. - Novehaki)
2009. jan. 2. 15:55
De a habrolóba nem szoktak ilyen cukormázt tenni. Ki eszi azt megy? A puszedlin csak egy vékony réteg van.
2009. jan. 2. 15:50

szia én most mikor síszítettem a mézeskalácsokat akkor jöttem rá hogyan kell csinálni



1 tojásfehérjéhez 15-20 dkg cukor kell lassan adagolva simán felverni nem gőz felett ez a tuti

3. 036bf4cfe4 (válaszként erre: 1. - Mancikaxxx)
2009. jan. 2. 15:45
Létezik olyan hogy habfix. Ezzel kell készíteni a kemény habot.
2009. jan. 2. 15:14
Szerintem csak simán fel kell verni a habot, nem kell gőz fölött.
2009. jan. 2. 14:40

Ha valaki tudja hogyan kell készíteni segítsen.

Addig tudom ,hogy felverem a tojásfehérjét gőz

fölött porcukorral... ,de kihülés és állás után

folyóssá válik

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook