Hogyan jutok el...? (beszélgetés)
5 embert? A taxis kinek az ölébe ült? :)
Amúgy melyik társaságéval mentetek?
Pécsen olcsóbb a taxi, mint a helyijárat.
A helyi buszra 206 Ft az előre megvásárolt jegy.
5-en vagyunk, 2 busszal tudtunk volna eljutni egyik pontból a másikba, s a taxi 900Ft-ért vitt el.:))
BNV-vel járok mindenhova - Busz, Villamos, Metró !
:)))
Most olvastam a kérdést, de "pitzburg"-nak üzenem, hogy Szolnokon taxival nem szabad közlekedni.
A párszáz az sajnos pár ezer.
Tapasztalat!!!
Ahová a busz 200-300 Ft, oda taxi 2.000-3.000 Ft.
Vagy csak mi fogtunk ki rossz taxit?
Nekem eddig bevált. Bár volt olyan hogy a kiindulási pontot nem oda rakta ahová én megadtam de az én utvonalam hamar összefutott a gép által adottéval.
Most hétvégn is kellett a segítsége, mert Gyömrőröl kellett mennem Hollókő mellé egy faluba. Meg is adott egy rövidebb utat annál mint amit én terveztem. A BKV-s részét még nem próbáltam.
Sziasztok.
Segítséget kérek!
Tudna valaki nekem abban segíteni, hogyan jutok el SZOLNOKON a vasútállomástól a Mikszáth Kálmán utcába?
Előre is köszönöm:
veronitas
Szia Ördög!
Megérkeztünk szerencsésen, nagyon jól éreztük magunkat. Rábafüzesnél léptük át a határt.Ausztriában 8 euró az autópálymatrica 10 napra.Olaszországban kapuk vannak, 9 euró Bibionéig a tarifa.(csak oda, vissza ugyanennyi) Ugy mentünk, hogy Klagenfurt,Udine, Bibione. Minden dupla annyiba kerül mint itthon, érdemes ásványvizet, tartós kenyeret is vinni, mert a pékáru is nagyon drága.Ha étteremben esztek, kb 50 euro egy kajázás 4 főre.(desszert nincs benne) Egy gombóc fagyi 1 euró, egy kávé 2 euró.Velencében parkolóházban kell hagyni az autót, különben elviszik. A díja: 20 euró.Nincs időhatár.Ha csak 6 órát töltesz ott, akkor is 20 euró.Szóval sok pénzt vigyetek, egyébként nagyon szép, és jól éreztük magunkat.A tenger szép és a gyerekek nagyon élvezték.2-től 4-ig szieszta van, ilyenkor bezárnak az üzletek.
Szia Ördög!
Július 29-én indulunk és augusztus 5.én jövünk haza. Mi is most megyünk először.Pici a babánk (8 hónapos) ezért inkább a homokos tengert választottuk, nem a kavicsos Horvátot.Egyébként Horvátba mentünk volna.
www.viamichelin.com
például... de van még sok útvonaltervező, elég megbízhatóak.
Volt-e már valaki Olaszországban? A délalföldről indulnánk Bibionéba. Melyik a legrövidebb út és egyben a legpraktikusabb is?Hol lépjem át a határt.Ausztián keresztül menjek, vagy Szlovénián?
Ha valaki végigment már ezen, megköszönném a tanácsait!
Hogy te mindig mindenből a szexre asszociálsz:))))
Ami ugye nem baj:)) Csak jót nevettem :P
Pusza
Felszáll Őrs vezér tere vá.
62 villamos 12 megálló
5 perc várakozás 19 perc utazás
Leszáll Öv utca
utvonal.bkv.hu
:))))
Én nem. Most éppen nem.
De amikor megnyitottam a forumot, hogy elolvassam, először azt gondoltam itt egy nő, aki azt kérdezi:
hogyan jutok el az orgazmusig :)))
Hehe :DDD
Sziasztok!
Gondoltam nyitok egy olyan fórumot, ahol segíthetünk egymásnak eljutni valahova. Először leszek én az alany .:)
Meg tudná-e valaki mondani, hogy az Örs vezér terétől hogyan lehet tömegközlekedéssel az Írottkő parkba eljutni?
Köszi :)))
További ajánlott fórumok:
- Hogyan jutok el a Szent János Kórházba?
- Hogyan jutok el a brüsszeli Charleroi reptérről Antwerpenbe?
- Hogyan jutok el a legrövidebb úton a Nyugati pályaudvarról a X. ker. Mága u. 28-ba?
- Hogyan jutok el vonattal Bécsbe? Tapasztalat?
- Újpest központtól hogyan jutok el a legkönnyebben a Madarász kórházhoz (metró kivételével)?
- Hogyan jutok a legegyszerűbben a Nyugati pu.-ról az Europarkba?