Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogyan beszéljem meg vele?... fórum

Hogyan beszéljem meg vele?... (beszélgetés)

1 2 3 4
16. Brigitta2121 (válaszként erre: 13. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 10:01
Szívem szerint nem csalnám meg! De lassan kivagyok készülve....
2012. okt. 27. 09:59
El tudod dönteni neked mi fér bele egy kapcsolatba,és mi nem!!!Változó vélemények vannak,ugyis te döntessz,de egyszer élsz ne felejtsd el!!Üdv
14. Brigitta2121 (válaszként erre: 11. - Amália72)
2012. okt. 27. 09:59
De igazából a szexért sincs annyira oda... Mivel sokat dolgozunk ő mindig fáradt így legtöbbször csak 7 végen van. Én már sokszor nem tudom hogy kezeljem! Tegnap mondtam neki hogy ma beszélnem kell vele.. Aztán valahogy megpróbálom előhozni a témát! Sajnos volt már mikor mondtam neki és veszekedésbe fajult :/
13. a6bc29c843 (válaszként erre: 9. - Brigitta2121)
2012. okt. 27. 09:58
Ne csald meg! Úgyis kiderül, aztán ott kezdődnek az igazi problémák. Évekig lehet vitázni, megbocsájtani stb...nem éri meg tönkre menni.
12. Brigitta2121 (válaszként erre: 8. - Amália72)
2012. okt. 27. 09:53
Hosszú volt bizony! Valahogy mindig esélyt adtam neki hogy hátha... De az utóbbi 3 hétben már a pohár teli lett... Egyébként egy időben már jobb volt aztán megint hasonló!
2012. okt. 27. 09:52
Mire vágysz???A leírtak alapján Önző a pasid,aki annyira nem méltat,hogy örömet szerezzen neked...Ha szeret elfogad,és közös örömszerzés a fő cél,nem hogy 2 perc ő kész és vége.Már széles a skála lehet attól függetlenül szépíteni,de ha erre képtelen miről beszélünk????
2012. okt. 27. 09:49
Nekem is van ismerősöm 4 éve házasok piperkőc férj,nem nyúl anyához,és elvannak.De fordítva elvárja.Ugy dobnám ki,hogy a lába nem érné a földet
9. Brigitta2121 (válaszként erre: 4. - A6bc29c843)
2012. okt. 27. 09:49
Szia! Sajnos én is így látom. Már néha ott van hogy mondjam soha többé nem kell csinálja! De mindig adtam egy esélyt talán majd most majd most... De nem lett jobb :( Sosem csaltam meg senkit , de már én is elgondolkodtam ezen a megoldáson. Pedig annyira vágyom ő rá!:(
2012. okt. 27. 09:47
Én sem teketóriáznák sokáig,ha nem megy vele,mert Önző,akkor megy majd mással.Bonyolult dolog ez,én biztosan nem vártam volna 1 évet,csak hogy magammal játszadozzak,mert Ő képtelen kielégíteni.1 év hosszú idő,csodálkozom hogy bírtad ezidáig ki???
7. 342402de6d (válaszként erre: 5. - Brigitta2121)
Vagy elfogadod(de hosszútávon nagyon rosszul jársz az biztos)vagy továbblépsz.
6. a6bc29c843 (válaszként erre: 5. - Brigitta2121)
Mekkora lúzer a palid, már bocsi! Gondolom azért egy új nőt, simán kinyalna. Áhhhh. :S
5. Brigitta2121 (válaszként erre: 3. - 342402de6d)
2012. okt. 27. 09:44
Ettől félek én is!:( nagyon szeretem és annyira jó kapcsi lenne... De emiatt sajnos nem vagyok teljes mértékben boldog. Hiszen lelkileg a legrosszabb, nem érzem a stabilitást a szexuális életemben! Így néha mérges vagyok rá és ki is mutatom... Egyszer azt mondta hogy néha el kell fogadni dolgokat egy kapcsolaban... Mint pl a kevesebb szex, viszont mindenmást nyújt pl anyagilag, család stb stb. Erre gondolom rám célzott..
4. a6bc29c843 (válaszként erre: 1. - Brigitta2121)
2012. okt. 27. 09:41
Pont egy ilyen kapcsolatban voltam sokáig. Pont ez zavart, fájt nekem is, hogy ez nem volt meg. Én voltam a hülye, nem beszéltünk erről, úgy voltam vele, hogy neki legyen jó, neki minden. Félreléptem, mert mástól megkaptam. Nem akartam rávenni, mert tudom, hogy csak kényszerből tette volna meg, azt meg érezni. Szerintem nem is lett volna orgazmusom ennek tudatában. Most már okosan válogatok. Lehet, hogy másnak apróság ez, de eléggé rossz érzés, ha az ember nem tud kiteljesedni a szexben. Én nem erőltetném a dolgot, de a pasi sem kéne. Szerelem ide, szerelem oda, kidobnám. Pont.
3. 342402de6d (válaszként erre: 1. - Brigitta2121)
2012. okt. 27. 09:33
Vannak dolgok amiről tökfelesleges beszélni,ami nem megy szívből,érzelemből,vágyból...azt nem érdemes erőltetni.
2012. okt. 27. 09:33
Csak és kizárólag őszintén elmondva azt a hiányosságot amit te nem kapsz meg tőle.Nem kell ahhoz sem veszekedni,sem vitázni,hogy egy fontos dolgot a saját érdeketekben eldöntsetek!!Sajnos hiába szép a kapcsolat,ha a lelked mélyén üres maradsz,és nem teljesedsz ki a szexben...Még mielőtt máshol keresnéd a boldogságod,nyílj ki előtte és kérd meg mire van szükséged,ha Ő képtelen erre,akkor önző,és nem egymásért vagytok,csak Ő van saját magáért.
2012. okt. 27. 09:28
Sziasztok! Több mint egy ėve párkapcsolatban élek, együtt lakunk, szeretjük egymást! Mielőtt leírom a problémám, el kell mondjam hogy tudom hogy szeret! Mindent megkapok tőle.... Csak egy hiányosság van:/ Szex. Heti szinten 2-3 alkalommal csináljuk átlagban. Szoktam kérni orálisan, de mindig kibúvót talál: fáradt, fejfájás vagy egyszerűen elvicceli, amit meg kell mondjam nagyon fáj! A szex maga jó, nagyon szeretem vele, de mivel legtöbbször hamar elmegy, nekem nincs orgazmusom... Így egyedül csinálom magamnak:/ kb egy hónapban 1-2 x elégít ki. Nagyon kevésnek találom és szeretnék vele erről beszélni hogy orálisan miért nem akarja, miért nem figyel jobban rám? Szeretném a kapcsolatot megtartani, mert egyébként szép! De hogy tudnám finoman előadni a problémát? Mit gondoltok? Köszi előre is a hozzászólásokat!
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook