Hogy találjuk meg a társunkat? (beszélgetés)
sziasztok!
hello spangli!
beleolvastam a topikba, meg úgy általában a hozzászólásaidba és közben majd le fordultam a székről a röhögéstől. Te olyan éretlen vagy, mint a zöld szilva! szerintem egy 15 éves csaj is ilyen szempontból "öreg" hozzád. (bocs:))
végülis mit akarsz Te egy csajtól? milyennek tartasz egy jó kapcsolatot? gyanítom: közös ágy, közös bulik, közös spangli - de ez általában... hm... nagyon sovány. legalábbis a szerelemhez. a lányok többsége pedig - még mindig - az érzelmekre indul. az nem érzelem, hogy sajnálod, sőt látványosan lesajnálod magad és a többi embert és közben elvárod, hogy valaki belédzúgjon. Te szeretnél bárkit, aki még magát sem szereti?
szerintem jó lenne rendbe tetetni a lelked. ha amit a körülményeidről írtál valóság, akkor nem lesz gond megfizetned egy szakembert.
kívánom Neked, hogy kivülről maradj akár gyerek, de belülről... nőjj fel egy kicsit!
minden jót!:)
Ha valóban ennyi minden igaz, amit leírsz és road managerként nem találsz nőt, akkor valami sántít.
Nagyon sok zenekar mellett dolgoztam, a roadoknak és egyéb kiegészítő személyzetnek ugyanúgy akadt nő, mint a zenekarnak...
Szóval van egy-két tippem, hogy miért nem ragadnak a nők rád...
Fogsz egy utot, fejbevered vele a kiszemeltet es a hajanal fogva a barlangodba huzod.
Csak egy tipp :)
ja jól is nézek ki mert 10-13 évet le is tagadhatok, sok lány ha valami csoda folytán találkozok vele megkérdi , hogy milyen suliba járok, pedig én már 91 be szakember voltam ...
Még a vonat jegypénztárnál is diák jegyet akarnak adni.
Hát az élet éppen tényleg szar, de azért bármikor változhat. Legalábbis a te esetedben. Én még egy ideig maradok a szarban.
Kérdés milyen lányok tetszenek neked? Van egy ismerősöm, aki eleve olyan srácot keres, akit lehetetlen megtalálni - szerintem. Azt szeretné, ha nagyon jól nézne ki az illető, tele lenne lével és egyben családcentrikus is lenne és őt imádná. Ezt mind így együtt egy emberben megtalálni elég nehéz.
Azt nem hiszem, hogy nem kellesz senkinek, legfeljebb, akinek kellesz, az neked nem kell.
25 éves koromig egyáltalán nem kerestem , buzinak is hittek a környéken mert egyáltalán nem foglalkoztam a lánnyokkal, reménykedtem majdcsak eljön, de nem jött és aztán kezdtem keresgélni de így se kellek senkinek.
Szar ez az élet.
Itt a legfontosabb eldönteni mit, kit keresel.
Hozzád valót keress, aki a te igényeidnek felel meg.
Hol keresd? Ahol lehet. Ahol előfordulnak.
Antialkoholistát ne kocsmában keress!
A molett topis lányok meg lehet hogy azt gondolják, ennek a csinos, magas fiúnak én úgysem jönnék be, innentől küzdened kell értük.
A barátaid tudják, hogy te az ilyen lányokat kedveled? Mert ha nem, akkor lszí mondd meg nekik. Hátha hamarabb felhívják a figyelmedet egy arra járó klassz csajszira.
:)))
jó éjt Neked is! aztán csak óvatosan a szögedi éccakában hazafelé..;))
ezt holnap elmentem magamnak ezt a hozzászólásodat. ez lesz a Bibliám! nagyon teccött!!!! :-))))))))
jó éjt, végeztünk...
ez aranyos volt!:) elképzeltelek egy nagy kérdőjellel a fejed fölött, tanácstalanul..;)
én azt hallottam (hehehe..:))), hogy nem is kell keresni, mert mindig akkor jön, amikor nem is várjuk - és nyitottnak kell lenni mindenre és mindenkire (és közben nem várni!) - és emberek közé kell menni, ismerkedni kell (és közben nem várni!) - vidámnak és pozitívnak kell lenni, mert az kedvezően hat a többi emberre is irányunkba (és közben nem várni!) - no meg nem árt, ha jól nézel ki, vagy legalábbis valaki lásson meg benned valamit (és közben nem várni!)...
háát, kb. ennyire egyszerű..:))))
ezek után csoda, hogy van aki megtalálja..:DD
Erre azt mondaná a párom, mármint arra, ahogy Te keresgélsz és nem találsz, hogy el kell érned, hogy ne Te szedd fel a nőt, hanem ő téged.
Soha nem volt jóképű, izmos, gazdag és mégis mindig volt nője. Nem egyszer megkaptam tőle, mikor előadtam, hogy nem kellettem senkinek, hogy rosszul csináltam valamit, mivel ugye magamba szottyanva a kutyának sem kellek.
2000 be történt hogy a szigeten elkezdtem dumálni egy lánnyal, molett volt és topis, szóval nekem bejött.
Le akart rázni mivel fiatal vagyok hozzá.
Akkor voltam 26 ő 24 , a gond hogy engem ő 19 nek nézett, mikor kiderült hogy én vagyok az idősebb akkor már tök rendes volt velem, sajnos a csoda csak 2 napig tartott...
spangli, egy képet rakj össze, milyen lányt szeretnél, vagy arról, milyent nem.
S ne görcsölj! Hallgass a szívedre. Ha lepkék költöznek a gyomrodban, akkor jó irányban vagy.
Jön az magától !!!
:O)
Bocs, régen jártam arrafelé.
Próbálj akkor tömegközlekedni, amikor a fiatalabbak teszik.
most a héven ülök
szentendre felé és velem szembe idősebb nő ül, egyébként tele van pasikkal meg öregekkel a hév.
Sziasztok!
Az en tortenetem elegge erdekes. Mi egy internetes tarskereso oldalon talakoztunk 2005 augusztusban.Es 2006 szeptemberben volt az eskuvonk.
En mindig is otthonulo, nehezen ismerkedo ember voltam. Evekig ismerkedtem az interneten eleg keves sikerrel es rengeteg csalodas volt. A szemelyes talakozasig nagyon ritkan jutottam el.
Aztan megismerkedtem a ferjemmel. O amerikaban elt en meg MO-n. Eloszor leveleztunk, utanna telefonaltunk. Mindig o hivott. Eleinte hetente 1-szer, aztan mar naponta beszeltunk orakig. Mivel 6 ora az idoeltolodas, igy nekem mindig ejszakaig fenn kellett maradnim, de egyaltalan nem bantam. Eloszor 2006 marciusban talakoztunk ket hetre, amikor hazajott MO-ra latogatoba. Aztan megbeszeltuk, hogy osszehazasodunk. En elkezdtem intezni a papirokat es az eskuvot es szeptemberben osszehazasodtunk MO-n. Akkor megint ket hetre hazajott. En novemberben tudtam kimenni amerikaba hozza. Szoval szerintem az internet is jo megoldas az ismerkedesre, csak sok ido kell hozza es jo emberismeret. Sokan vannak, akik csak szorakoznak.
További ajánlott fórumok:
- Ki-mit szed fogyáshoz... tapasztalatok! Találjuk meg a legjobbat!!!
- Lányok! Találjuk meg az igazit, társkeresésre fel!
- Hogyan találjuk meg újra a Fényt?
- Kis karácsony, nagy karácsony! Találjuk meg a szépséget mindenben
- Urulógiát Budapest 5. kerületben hol találjuk?
- Nem találjuk a párom álláskeresési könyvét! Holnap kell jelentkeznie! Ilyenkor mi történik?