Hogy mondjam el, hogy ne bántsam meg? (beszélgetés)
Szia!
Egyetértek az előttem szólókkal, ezt így ahogy van el kéne mondanod. A szex egy alapvető pillére egy kapcsolatnak és így biztos nem tudsz vele leélni egy életet hiába ő a másik feled.
Ha ő is így érez irántad, akkor meg tudjátok beszélni és utána meg is lehet oldani. Ha pedig nem, akkor meg azért nem fogtok leélni egy életet...
Ez 7 év után derült ki, vagy mostanra untad meg a dolgot? Lehet hogy én vagyok önző, de nekem nagyon kevés lenne amit nyújt...
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, én mondjuk nem szex után tenném, hanem bármikor máskor, mikor nyugodtan tudunk beszélgetni. Gátlásos esetleg?
Volt amikor más volt? És ha nem azt mondanád, hogy irányítson, ahogy neki jó, hanem azt, hogy neked hogy lenne jó?
Tovább már nemigen tudod lelombozni:(
volt jobb is köztetek a szex régebben?változatosabb,dinamikusabb?
Szerintem ezt nem kell óvatosan beadagolni, hanem így, ahogy leírtad mondd meg neki. Egyébként szerintem az elég nagy gát, hogy hallhatja valaki a szexet. Főleg a szülők. Minket is nagyon gátol. Mi panelban lakunk egyenlőre, itt sem vagyunk felszabadultak, de hamarosan remélem költözünk és akkor megoldódnak a gondok :) Nem szabad sokáig húzni, mert rámehet a kapcsolat.
Szerintem keressetek olyan helyet, ahol nyugodtan lehettek együtt! Esetleg költözzetek, ha van rá lehetőség.
Ez elég durva.
Szerintem nem azt kellene elmondanod, hogy nem élvezed a szexet vele, hanem inkább meg kellene tudnod, hogy neki mi a baja.
7 év után ez a minőség egy kicsit gyatra. Baja lehet, hogy a szüleinél laktok, vagy csak neki is elmúlt az "ihlet", ha már nem kíván se így, se úgy. Ezt kellene leginkább megtudni tőle.
Nem azért, de a helyzet számodra bántó, nem neki kellene sértődöznie, ha szóvá tennéd.
Sziasztok!
Tanácsot várok tőletek. Párommal lassan 7 éve, hogy együtt vagyunk. Úgy érzem ő számomra az igazi, a minden...Csak hogy van egy kis gond. A szex... Most már odáig jutottunk, hogy csak orálisan szeretkezünk (ha lehet ezt annak mondani), mert én orálisan elégítem ki, de ő csak a kezével. Nem mondom, hogy nem jó, de ennél többre vágyom. Egy intenzív, kiadós, jól megizzadós, szenvedélyes szeretkezésre. Bemelegítésnek jó lenne az orális szex, de mikor szeretném, hogy tovább lépjünk, ő nem akarja, kivéve, ha én vagyok felül. De mivel a szüleinél élünk, így már múltkor rámszólt, hogy ne mozogjak annyira, mert lehallatszik. Hát hadd, ne mondjam, mennyire elszállt az ihlet. Ezenkívűl ő nagyon akkor semmit nem csinál. Azt veszem észre, hogy mikor közel jár az orgazmushoz, vissza akarja tartani, vagy nem is tudom. Ti tapasztaltatok már ilyet? Egyszerűen olyan, mintha nem élvezné a szexet velem. Este is szerettem volna, ha normálisan szeretkezünk, próbáltam invitálni, de egyszerűen nem volt hajlandó. Akkor próbáltam folytatni az orálisat, de már azt sem hagyta. Akkor megelégeltem, felöltöztem, és elfordulva vártam, hogy lép, de semmi... Nem is tudom, úgy érzem egyszerűen nem képes elengedni magát, és így nekem sem élvezetes a szex, már amikor van... Hogyan mondjam el neki kíméletesen, hogy ezt érzem? Tudom, hogy nagyon érzékeny ez a pont a férfiaknak, ezért várok tanácsokat. Előre is köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudom, hogy mondjam meg a férjemnek...
- Hogyan mondjam meg a férjemnek, hogy elhagyom?
- Mikor mondjam el a gyereknek, hogy nem létezik a Mikulás, Jézuska, Húsvéti nyúl? Ti mikor, hogyan mondtátok el?
- Hogy mondjam el a nagymamának, hogy a harmadikat várom, mikor az első kettőnek se örült? Hogy lehet úgy elmondani, hogy végre örüljön?
- Elmondjam hogy tudok az üzenetekről?