Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy mondjam el, hogy ne bántsam meg? fórum

Hogy mondjam el, hogy ne bántsam meg? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
19. porzellanpuppe (válaszként erre: 16. - Jukka01)
2012. ápr. 20. 21:39
hat ez nagyon durva...ferfinel ez nagyon nem oke...nem rosszbol de nem lehet hogy van valakije akinel kielegul s azert nem kivan...?!mert ez nagyon nem normalis:(
18. reload
2012. ápr. 20. 21:37
Meg ez is, hogy kezdeményezel ő meg elutasít... Elég megalázó lehet ez folyamatosan :(
17. reload (válaszként erre: 1. - Jukka01)
2012. ápr. 20. 21:36

Szia!

Egyetértek az előttem szólókkal, ezt így ahogy van el kéne mondanod. A szex egy alapvető pillére egy kapcsolatnak és így biztos nem tudsz vele leélni egy életet hiába ő a másik feled.

Ha ő is így érez irántad, akkor meg tudjátok beszélni és utána meg is lehet oldani. Ha pedig nem, akkor meg azért nem fogtok leélni egy életet...

2012. ápr. 20. 21:33
Én 23, ő 26, és persze védekezünk a kezdetek óta gyógyszert szedek.
15. mothertiger (válaszként erre: 10. - Jukka01)
2012. ápr. 20. 21:32
Ez egyre durvábban hangzik. Amúgy hány évesek vagytok? Védekeztek valamivel?
14. 6b006fc769 (válaszként erre: 12. - Jukka01)
2012. ápr. 20. 21:26
Ha az őszinteség miatt elveszted, mit ér az egész...? Tudnia kell, hoyg ez neked rossz. Ha nem akar változtatni, akkor nem is érdekli igazán, hogy neked jó vagy rossz...
2012. ápr. 20. 21:25
szerintem mondd el ezt így ahogy van, egy az egyben őszintén, kedvesen, hangsúlyozva, hoyg mennyire szereted, de az az állapot számodra mesze nem kielégítő.
12. jukka01 (válaszként erre: 11. - 3cde375c32)
2012. ápr. 20. 21:25
Nem tudom, félek elveszíteni őt, mert amúgy ő a mindenem, a másik felem. :-( Nehéz dolog ez. :-(
2012. ápr. 20. 21:15
mi lenne,ha mégis megbántanád? elmondanád neki úgy,ahogy van..ennél rosszabb már nemigen lehet,legfeljebb különmentek
10. jukka01 (válaszként erre: 8. - Szilvita)
2012. ápr. 20. 21:07
Úgy érzem, talán mostanában kezdek többre vágyni. Gondolom azért mert mikor több volt, az elég volt, de mostanra már kevés lett. Megmondom őszintén, nekem is kevés. Ha behatol, lassan is mozog, nem gyorsít ha mondom neki, így szinte egyáltalán nem is élvezetes nekem úgy, kivéve kutya pózban, amikor én is jól tudok irányítani. De arra ugye nem kapható. Hüvelyi orgazmusom még soha sem volt, közel már voltam hozzá, de a lassú tempó miatt mindig elmaradt. És hát amikor ő is közel van, abbahagyja, és vár, ami ugye nekem se jó...
2012. ápr. 20. 21:03
Hát régen többet szeretkeztünk. Mostanra lecsökkent ezt heti egy orálisra, és talán egy hónapban egyszer, maximum kétszer normálisan szeretkezünk. Ő is többet kezdeményezett régen. De most már szinte csak én. Múltkor például elmentem előtte törölközőben, be is indult, éreztem rajta, de elmentem gyorsan fürdeni, és addigra mintha mi sem történt volna. Nem nagyon próbáltunk még mást sem, ez a három féle póz, ami állandó nálunk. Ha mellette fekszem ő csak úgy nem nyúl hozzám. Ha hozzábújok akkor néha-néha, ha pizsi nélkül bújok mellé, akkor kapható volt eddig. Tegnap is ezt vetettem be, de teljes kudarc lett...
8. Szilvita (válaszként erre: 6. - Jukka01)
2012. ápr. 20. 21:01

Ez 7 év után derült ki, vagy mostanra untad meg a dolgot? Lehet hogy én vagyok önző, de nekem nagyon kevés lenne amit nyújt...

Szerintem nyugodtan elmondhatod neki, én mondjuk nem szex után tenném, hanem bármikor máskor, mikor nyugodtan tudunk beszélgetni. Gátlásos esetleg?

Volt amikor más volt? És ha nem azt mondanád, hogy irányítson, ahogy neki jó, hanem azt, hogy neked hogy lenne jó?

2012. ápr. 20. 20:55

Tovább már nemigen tudod lelombozni:(

volt jobb is köztetek a szex régebben?változatosabb,dinamikusabb?

2012. ápr. 20. 20:53
Épp most vagyunk abban az időszakban, hogy szóba jött a költözés, de nagyon nehezen dönt. Kapna új munkahelyet, csak nem szívesen hagyja itt az eddigi életét. Pedig én is úgy érzem, hogy ez lenne az egyik megoldás arra, hogy javuljon a helyzet. Akkor ha ezt így megmondom a következő alkalomnál, nem nagyon lelombozó egy férfi számára? Vagy lehet, hogy én vagyok a gond, valamit nem jól csinálhatok. De mondtam neki többször, hogy irányítson, ahogy neki jó, de nem tesz semmit. Lovagló pózban pl. nekem tök jó lenne, ha emelgetné a csípőjét. Nagyon szeretem a kutyapózt, de arra nem igazán kapható, pedig úgy gondoltam eddig, hogy azt nagyon szeretik a pasik. Néha én vagyok alul, lábam a nyakában, és úgy próbálkozunk. De ezen kívűl máshogy nem csináljuk, mert én egyszerűen már nem tudom mit tehetnék, hogy jó neki, mert mintha megnémulna, semmit sem mond...
2012. ápr. 20. 20:44

Szerintem ezt nem kell óvatosan beadagolni, hanem így, ahogy leírtad mondd meg neki. Egyébként szerintem az elég nagy gát, hogy hallhatja valaki a szexet. Főleg a szülők. Minket is nagyon gátol. Mi panelban lakunk egyenlőre, itt sem vagyunk felszabadultak, de hamarosan remélem költözünk és akkor megoldódnak a gondok :) Nem szabad sokáig húzni, mert rámehet a kapcsolat.

Szerintem keressetek olyan helyet, ahol nyugodtan lehettek együtt! Esetleg költözzetek, ha van rá lehetőség.

2012. ápr. 20. 20:43
Költözzetek el!
2012. ápr. 20. 20:41

Ez elég durva.

Szerintem nem azt kellene elmondanod, hogy nem élvezed a szexet vele, hanem inkább meg kellene tudnod, hogy neki mi a baja.

7 év után ez a minőség egy kicsit gyatra. Baja lehet, hogy a szüleinél laktok, vagy csak neki is elmúlt az "ihlet", ha már nem kíván se így, se úgy. Ezt kellene leginkább megtudni tőle.

Nem azért, de a helyzet számodra bántó, nem neki kellene sértődöznie, ha szóvá tennéd.

2012. ápr. 20. 20:39
El sem kell mondanod, csak hagyd hogy ezt elolvassa.:)
2012. ápr. 20. 20:35

Sziasztok!

Tanácsot várok tőletek. Párommal lassan 7 éve, hogy együtt vagyunk. Úgy érzem ő számomra az igazi, a minden...Csak hogy van egy kis gond. A szex... Most már odáig jutottunk, hogy csak orálisan szeretkezünk (ha lehet ezt annak mondani), mert én orálisan elégítem ki, de ő csak a kezével. Nem mondom, hogy nem jó, de ennél többre vágyom. Egy intenzív, kiadós, jól megizzadós, szenvedélyes szeretkezésre. Bemelegítésnek jó lenne az orális szex, de mikor szeretném, hogy tovább lépjünk, ő nem akarja, kivéve, ha én vagyok felül. De mivel a szüleinél élünk, így már múltkor rámszólt, hogy ne mozogjak annyira, mert lehallatszik. Hát hadd, ne mondjam, mennyire elszállt az ihlet. Ezenkívűl ő nagyon akkor semmit nem csinál. Azt veszem észre, hogy mikor közel jár az orgazmushoz, vissza akarja tartani, vagy nem is tudom. Ti tapasztaltatok már ilyet? Egyszerűen olyan, mintha nem élvezné a szexet velem. Este is szerettem volna, ha normálisan szeretkezünk, próbáltam invitálni, de egyszerűen nem volt hajlandó. Akkor próbáltam folytatni az orálisat, de már azt sem hagyta. Akkor megelégeltem, felöltöztem, és elfordulva vártam, hogy lép, de semmi... Nem is tudom, úgy érzem egyszerűen nem képes elengedni magát, és így nekem sem élvezetes a szex, már amikor van... Hogyan mondjam el neki kíméletesen, hogy ezt érzem? Tudom, hogy nagyon érzékeny ez a pont a férfiaknak, ezért várok tanácsokat. Előre is köszönöm!

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook