Hogy lehet valaki olyan gusztustalan, hogy miután a lábát tapogatja, kézmosás nélkül ad enni az unokájának?!? (beszélgetés)
Na lelépek, itt nem véleménycsere zajlik, hanem a fórumnyitóval azonos álláspont megköszönése, az övétől eltérő vélemény írójának soft leugatása:)
Hajrá, a domestos legyen veletek :)
Mi van??? !!! :D
Milyen horgony??? :D És mi az a nu-ni??? :D
:D :D :D
Jól elmásztunk a lábgombától, mi? :)
Ha meg tudod oldani, Te dolgod.
Én applikátoros tampont használok, vagy betétre váltok. Annak a nuniból kilógó kis zsinórnak nincs horgony a végén :)
Röhögni fogtok, de én a sűrűn tamponolós napon nem megyek el itthonról. Gáááááz?
Na, jó, nemcsak a csere okán, hanem amúgy is jobb így, na!
Mindegy, ezen ne vesszünk össze. Mindenkinek van valami "flúgja".
Van, aki sterilizálja a lakását.
Van olyan ismerősöm, aki minden egyes nap 2x felmossa az egész lakást.
Van olyan ismerősöm, aki iszonyat pénzt költ bio és organikus kajára.
Van olyan, aki nem foglalkozik a kaja minőségével, de a legdurvább szórakoztatóelektronikai cuccokat veszi meg, és ÁPOLJA mindenféle spray-vel meg szarvasbőrrel meg porvédő huzat meg ilyenek.
Van olyan, aki arra figyel, hogy ne vegyen kínai/indiai stb. ruhát/cipőt, mert ellenzi ezt a fajta kizsákmányolást, és nagyon utánanézett a fair trade márkáknak/termékeknek.
Mindenkinek csak a maga flúgja érthető, a mások flúgját nem érti/kiröhögi
Mi nem mérgező? A széklet? Szerinted azok a bomlástermékek amik a vastagbél bélfalában vagy a májban nem méregtelenítődik, azok hol jön ki?
"Más ember ürülékével való táplálkozás az ürülékkel terjedő betegségek elkapásának veszélyével jár együtt, ilyen a Hepatitis A, a Hepatitis E, a tüdőgyulladás, és az influenza. Az ilyen gyakorlatba bocsátkozók számára védőoltás javasolt. Hasonló veszélye van az ehhez hasonló szexuális gyakorlatoknak is, mint például anilingus, vagy bárminek a szájba helyezése, ami korábban a végbéllel volt érintkezésben. "
Igen, nekem is vannak hibáim.
Az alapvető higiéniára való igényemet nem sorolnám közéjük.
Szerintem fegyelem kérdése.
Egyszerűen otthon kell maradni azokon a napokon. Nem csámborogni összevissza a koszvadt nagyvilágban.
További ajánlott fórumok:
- Megtettem a párom kedvéért 1 számomra gusztustalan dolgot....
- Miért gusztustalanok a női wc-k? (suli, koli)
- Miért mondják, hogy a nátha gusztustalan betegség?
- Szerintem gusztustalan betegség ez a nátha. Vörös, duda...
- Mik lehetnek ezek a gusztustalan pöttyök?
- A gusztustalan és túl morbid halloweeni sütiket, ételeket...