Hogy lehet leszokni a magamban beszélésről? (tudásbázis)
9. rr00
2019. ápr. 24. 21:03
próbálkozok nem magamba beszélni v motyogni de nem mindíg sikerül nem járhatok az utcán a számra szorított kézzel XDDD s szobámban néha szoktam h visszafogjam magam pl mikor videót nézek v ilyesmi h a család ne hallja XD
8. rr00
2019. ápr. 24. 21:01
nem nagyon szoktam magammal megbeszélni dolgokat ink csak pl olyan megjegyzéseket teszek v néha napján káromkodok véletlenül amit amúgy ha nem beszélnék magamba akk nem mondanék ki v csak visszafogott formába
Amíg nem válaszolsz hangosan a kimondott kérdéseidre, addig egyedül vagy :) Ha párbeszéd alakul ki, az már lehet orvosi eset.
6. rr00
2019. ápr. 24. 20:57
nem mindíg bírom ink csak utólag veszem észre v közbe h hupsz ezt hangosan is kimondtam v mi
5. rr00
2019. ápr. 24. 20:56
őő igen csak pl nemrég nem láttam h mostoha apum is ott volt a konyhába mikor bementem mert nem arra néztem ahol ő volt és totál csendbe volt am rövidlátó vok
Ha tudod, hogy nem vagy egyedül, akkor megállod, hogy ne duruzsolj?
De ha néha van, hogy "nem tudtad, hogy nem vagy egyedül", akkor azért valamennyire mégis érzékeled, hogy magadban beszélsz, vagy félreértem?
1. rr00
2019. ápr. 24. 20:47
többször kerültem ciki helyzetbe emiatt mert nem veszem észre magam csak néha elkezdek hangosan gondolkodni pl nem tudtam h nem vok egyedül és ezért olyanokat modtam amit másnak nem mondanék de aztán rájöttem h éppenséggel volt velem valaki abban a szobában huh meg néha az utcán is un. "rajta kapom magamat" h magamban beszélek és ha épp elmegy mellettem vki akk lehet hallja h magamba motyogok v ilyesmi és tök cikiiii pls segítsetek
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet leszokni a sok ruha/cipővásárlásról?
- Hogyan lehet a csúnyabeszédről, káromkodásról leszokni?
- Hogyan lehet a kóláról leszokni?
- Hogyan lehet leszokni a körömrágásról?
- Hogy lehet leszokni a bőrtépkedésről/rágásról?
- Kullancsot találtam magamban, kb 1, 5 napja lehetett benn, nagyon megijedtem, gyors kitéptem, szerintem elég szakszerűtlenül