Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hogy lehet erről a kellemetlenségről őszintén beszélni...? fórum

Hogy lehet erről a kellemetlenségről őszintén beszélni...? (beszélgetés)

1 2
9. 5236d12e25 (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 12:35

Kedves ismerősődnek nyitott gyomorszája van.

A savat kellene megszüntetni, de nem az egészet hisz a gyomornak szüksége van az emésztéshez.

Félig ülve kellene aludni, gyomorsavlekötőt szedni, kerülni a füszeres ételt a cigit alkoholt, kávét az olyan dologkat ami emeli a sav termelését.

Az mellett meg sosem szabad hogy üres legyen a gyomra, mindig egyen valami apróságot pl ropit pogácsát, ami felszívja a gyomorsavat

2013. nov. 17. 12:26

Nem értek hozzá, de tény a legjobb amit tehetsz és alattam is javasolták, hogy őszinte vagy vele, de a rossz lehelet ki küszöbölhető, szóval szerintem ott több gond van. Az is nagy gond, hogy az emberek java része nincs tisztában önmagával és kicsit fentebbről válogatna mint ami neki elérhető..

Jó lenne ha többször kopnának a tükrök és talán kevesebb lenne az emberi csalódás. Főleg tini korban.

7. ef7b486c67 (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 12:20
Nézd ,szerintem mond el neki..Ha tudja ,tudd tenni ellene..:)
6. nikletty (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 12:05

Szerintem meg ezt igen is egy két jó barát simán megbeszélheti egymással akárcsak a lányok ahogy a menziről meg tapmoncseréről beszélnek.

De úgy is kezdheted, hgoy milyen kezelést használ.

Mert szerinem a reflux nem egy ismeretlen dolog, biztos hogy van rá megfelelő gyógyszer ami ezt a dolgot is megszűntetné,

5. zebracsikó (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 12:04

Kezeltetnie kéne a refluxát.

Több fogmosás, szájvíz, rágógumi

Ja, és ezen a beszélgetésen túl kell esni... Biztos, hogy ő is érzi a szagát

2013. nov. 17. 12:04
Egyébként önmagában a refluxtól nem ez az eredmény. Én is refluxos vagyok. Velem nincs ilyen baj.
3. hottie (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 12:02
Nagyon tapintatosan, de őszintén beszélnék vele. Esetleg tájékozódj előre, olvass utána, hogy hogyan lehet segteni ezen a problémán...
2. ca8f748537 (válaszként erre: 1. - Virag32)
2013. nov. 17. 11:57

Hát, egy őszinte beszélgetés pedig nagyon segítene.

Valahol igazságtalanság, hogy valaki azért nem talál társat-pedig minden rendben vele- mert van egy betegsége.Nem gondolod?

2013. nov. 17. 11:54

Sziasztok!

A gondom a következő. Van egy nagyon jó barátom, fiú, évek óta nagyon jó a kapcsolatunk, fontosak vagyunk egymásnak, egyszóval igazi jóbaráti viszony.

A srácnak nagyon nincs szerencséje a nőkkel. Mindig elindul valami köztük,aztán az adott nő visszatáncol. A barátom nagyon el van már keseredve, meggyőződése,hogy őt nem lehet szeretni, pedig nagyon jó fej (különben nem lenne a barátom. :))

A gond az - és itt jön be a nagyon kellemetlen rész - ,hogy nagyon erős, szinte elviselhetetlen a lehelete. Refluxa van, tehát nem ápolatlanság okozza,hanem betegség, de sajnos a tényen nem változtat,hogy - hát kimondom, nagyon büdös a szája. Kb. másfél méterről is érezni lehet. Nem tudom,hogy ő ezzel mennyire van tisztában, de nekem sajnos meggyőződésem,hogy ez az oka, amiért nem tud komoly kapcsolatokat kialakítani. De hát ezt egyszerűen nem lehet valakinek megmondani,hogy "figyu, semmi baj veled, csak büdös a leheleted." Képtelen lennék erre rávezetni, viszont annyira rossz látni,hogy azt hiszi, emberileg gáz és azért nem akarnak vele kezdeni. Komolyan, ti mit tennétek...?

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook