Hogy küldjem el az albérlőmet, furcsa nagyon amit csinál, ráadásul nekem is szükségem van a lakásra (beszélgetés)
tok ecceru dolgod van, hiszen be sem koltozott!
megkered szepen, ahogy lent is irta valaki, udvariasan, hogy mar ne koltozzon, nem erzed, hogy biztositva van a jovoje az uzletnek.
Feltetelezem, hogy van kulcsa, kerd vissza. Ha nem adja vissza, akkor zarcsere! Sot, amugy is zarat cserlehetsz, hogy jol aludjal!
Ok , igaz hogy egy kicsit túl aggódom a dolgot, de mint írtam hideg ráz tőle. Nem akar vele valaki beszélni ?:)
Akkor hétfőn felhívom, megmondom neki mi a szitu, és lecserélem a zárat.
Köszönöm!!
Orsi.
Annykának van igaza. Nem követelhetsz semmi, eleve ott se lakott
A készenléti díjat vond le a kaucióból.
A villanyátalányt egyébként sem lehet a be nem költözött albérlőre terhelni, már bocsánat.
Úgy látom itt a bolhából elefánt esete forog fenn.
Ha be sem költözött az albérlő, akkor miről beszélgetünk.
Örülj neki, hogy ilyen könnyen megszabadulhatsz tőle. Nem kell rendőrség, és kilakoltatási herce-hurca.
Hidd el szerencsésen megúsztad!
Szia Pirosbegre! :)
Akkor a villanyt ne követeljem, de a többit igen, hisz készen állt arra, hogy bármikor mehessen, élhessen ott. Nem ?
Igen, de az hogy a lakás készenlétbe állt, az költségekkel járt, és még szeptemberben sem tudta megmondani, mikor költözik.
A lakás olyan állapotba van, volt, hogy bármelyik nap költözhet.Mivel nálunk éves leolvasás van, így jön a villany is, de ha bent lakik és használja akkor is annyit kell fizetni.
Nem igazán értem a problémát!
Egyszerű a dolog, ki sem kell raknod az albérlőd szűrét, hiszen be sem költözött. Költözz be a lakásodba , és kész! A kaucióból vond le a levonni valót, és ennyi.
Egyébként azt sem értem, ha nem lakik ott, mitől lett 3 hónap alatt 74eFt a számla, ha nincs fogyasztás?
Nem hiszem, hogy 3 hónap alatt össze lehet hozni 74eFt-ot, még akkor sem ha panel.
Olyan nagy veszteséged nem lehet, mert eddig rendesen fizette a bérleti díjat,és adott 2 havi kauciót. Csak a számlákat nem fizette, hiszen be sem költözött.
Ennél sokkal rondább történetet is tudnék mondani.
Az én albérlőim itt laktak, állandóan folyt a víz, éjjel-nappal ment a számítógép, és 4 hónapig nem is fizettek egy fillért sem!
Végre elmentek, mert közeledett a hideg, és lekapcsoltam a lakásban a fűtést.
Ha valaki 3 hónapig nem fizet számlákat, azt más albérletből is kiteszik. Ilyet egy albérlő nem csinálhat meg. Ezek a költségek hozzá tartoznak a lakáshoz.
Esetleg a villannyal picit számolhatsz, mert abból te is fogsz visszakapni.
Lehet, hogy azt én elengedném, de a többi simán.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- Fiúnevet keresek.Viselhető, nem extrém de mégis ritkábban használt névre lenne szükségem.
- Egy kis részvétre lenne szükségem..minden férfi bele akar halni egy kis megfázásba?! :-)
- Bevásároltam ma is ruhákból. Pedig már nincs is szükségem...
- Segítsetek!!! Tanácsra lenne szükségem! :(
- Grafológusi szakdolgozathoz írásmintákra lenne szükségem...