Hogy kell elkészíteni a resztelt májat, hogy puha maradjon?! (tudásbázis)
lehet, hogy nem olvastam elég figyelmesen
nekem csak az ugrott be, hogy volt már szerencsém nem egy olyan helyzethez (szakmámból kifolyólag), hogy valaki jóízűen nekilátott valaminek valaki pedig fintorogva odaszólt: "te ezt megeszed?" Hát ez idegesítő nagyon. Lehet bármit nem szeretni, de ha nem kérdezik nem kell kinyilvánítani a véleményt. Pláne nem úgy, hogy attól a másik érezze magát rosszul.
Miért? Ez az igazság.Valaki megeszi.
Talán pontosítanom kellett volna, hogy az emberek x százaléka eszi meg?
És nem leszóltam, hanem leírtam h nem ennék többet disznómájat rántva, mert nem ízlik.
Rossz a szaga is...
Persze hurkában is van, de arról nem veszek tudomást...:D
Amúgy meg szerintem itt a legtöbben ettek már marha, kacsa, sertésmájat is, mert készül belőlük májkrém is...
Na úgy én is megeszem, egyébként meg nem szeretem, de anyósomék előszeretettel fogyasztják a belsőségeket.pl vese, tüdő ilyenek:D
én sem szeretem a sertésmájat, de a családnak elkészítem. De nem szép dolog kaját így leszólni. Aki szereti nem szivesen olvas olyat, hogy "valaki megeszi"
nem piszkálódni akarok azt előre leszögezem
Most lassan vagy rövid ideig?!
A lassú azt jelenti, hogy sokáig tart...nem?!!!
A rövid ideig tartó sütés: gyors....szerintem...
Sózni nem sózom, viszont pirítás után szoktam alá önteni egy kis vizet, hogy legyen egy kis leve is. Azt olvastam valahol, hogy attól is megkeményedhet.
Nem tudom... Azt hiszem nem csinálok megint egy darabig...;-D
valószínű sertésre gondolt...valaki megeszi...
én egyszer ettem sertésmájat rántva...uhh soha többet:S
Én úgy készítem, hogy nagyobb tüzön pirítom és amikor mindegyik darab megváltoztatta a színét azonnal félrehúzom a tűzről!
De ami a legfontosabb: egyforma szeletekre kell vágni a májat (sertés), hogy egyszerre süljön át!
(ja, és nem kicsi edényben, hogy minél többet érjen egyszerre a hő!)
További ajánlott fórumok:
- Hamyka boszorkánykonyhája avagy mindent elkésziteni természetesen és adalék anyag mentesen amit csak lehetséges!!
- Valóban visszaélésnek számítana az általam elkészített e-mail cím használata, amit én készítettem egy cégnek?
- A paraj finom? Hogyan kell elkészíteni, ti hogy szoktátok?
- Spenótot hogyan lehet finoman elkészíteni?
- Resztelt májat hogy készíted?
- Hogy kell a sertésmájat 10 hónapos babának elkészíteni?