Hirtelen szerelem (beszélgetés)
"Miközben ő dolgozik"....
miért?Lehet,hogy épp ő is félrekacsingat.
Talán nem is fórum téma...de egyszerűen muszáj leírnom
32éves vagyok,van 2gyönyörű gyermekem és tizenéve férjnél vagyok.Van egy 2éves gyerkőc akivel itthon vagyok,nem dolgozom jelenleg.Férjemmel egész jól megvagyunk,de nyáron nagyon összevesztünk,úgy mint még soha.Nem éreztem mellette nőnek magam,elhanyagolt.Ekkor regisztráltam egy oldalra,ahol elkezdtem beszélgetni,főleg férfiakkal.Időtöltésnek kiváló lett,kicsit önmagam lehettem itt.Egyre gyakrabban kezdtem beszélgetni ..nevezzük Tamásnak... aki velem egykorú volt,de egyedülálló.Egyre jobban rájöttünk hogy nagyon hasonlítanak az érdeklődési köreink.Egyre többet beszélgettünk,hiányoztunk egymásnak.Egész nap csak arra vártam,hogy vele beszélhessek (továbbra is csak írásban).Megkaptam tőle azt amit itton nem...elfogadott,szeretett és tudomásomra is hozta.Én is beleszerettem...nagyon.Kicsit furcsa lett utána,hogy nem nyílik meg előttem,nem akar többet elárulni magából mint tudok,nem akar velem telefonon beszélni stb.Nagyon furcsa az egész,mert nem akarom elhagyni a családom és a férjem sem -még egy nagy szerelemért sem.És ő is így gondolkozik.Még most is beszélünk néha,de nagyon fáj.Hiányoznak a szavai a törődése.De ő tudja,hogy lehetetlen köztünk a dolog és magát is védi ezzel.Lényeg,hogy most nagyon szenvedek és ezt magamnak köszönhetem.Közel engedtem magamhoz,túl közel.Próbálok túllenni rajta,de nem igazán megy,főleg hogy senkinek nem tudok róla beszélni.
Köszönöm,hogy meghallgattatok.
További ajánlott fórumok:
- Mi jut eszedbe az előző szóról? Gondolkozzuk a szerelemben-párkapcsolatban.
- A szerelem halála....miért fordul el tőled az aki "szeret"?
- (CSAK) Idézetek - Szerelem, becsület, barátság, érzelem, csalódás, stb.
- Az első nagy szerelemre tényleg egész életedben emlékezel?
- Mi lehet a viszonzatlan szerelem karmikus oka?
- Ki lehet csak úgy szeretni valakiből, mi történhet egy szép szerelemmel, melyben mindketten azt hittük, a másik a nagy Ő?