Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hétfőn indulok a fiamhoz, 11 órás vonat út, 1 átszállással.... fórum

Hétfőn indulok a fiamhoz, 11 órás vonat út, 1 átszállással.... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

13. katt2
tegnap 13:37

Az még nem olyan sok(k). Én 20 éves koromban a Meridián Expresszel utaztam az NDK talán legészakibb pontjára, Rügen sziget, Szasznitz. Kerek 24 óra volt az út. Nagyon fapados vonat volt, de ez érdekelt minket a legkevésbé. Két hét jutalomüdülés. Amikor megérkeztünk, akkor kiderült, hogy víz az éppen van, de kb 80 fokos. Hideg víz nem volt... Pedig nagyon vágytunk egy zuhanyzásra... De ettől eltekintve gyönyörű két hét volt.

Ki fogod bírni, nem lesz semmi gond, inkább nézelődj, minden kilométer tartogat valami látnivalót, újdonságot. Csak észre kell venni.

tegnap 06:01
Jó utat!
11. Boch (válaszként erre: 10. - Regin_a)
tegnap 05:13
Az is lehet egy izgalmas út, sok szépséggel..-)
10. Regin_a (válaszként erre: 8. - Boch)
tegnapelőtt 18:35
Transzszibériai Orient-Expressz, hol a végállomása? :)
tegnapelőtt 17:46
Jó utat kívánok!
8. Boch (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 17:08
Ne szállj át egyszer se, és utazz vele a végállomásig, úgy sokkal izgalmasabb lesz az utad..-))
7. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 16:17

Kicsit természetes,,, hosszú lesz.

Készülj fel , legyen nálad ami kell,,,nem lesz semmi baj.

Jó utat 😊🚂

tegnapelőtt 16:14

Szerintem, ha Pestre megyünk vonattal, már akkor lehet szorongani, vagy, ha Győrbe megyünk, de amikor átérsz Hegyeshalomnál, légy nyugodt, és figyeld az eléd táruló tájat, és az embereket!

Legyen szép utad!

5. Ancsa75 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:04
Melyik országba utazol? Én is így vagyok ezzel, majd előbb-utóbb neki kell indulnom, de én is tartok tőle. Főleg az átszállástól.
4. hottie (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 14:02

Először utazol ilyen hosszan?

Valószínű, hogy igen, az új dolgoktól mind félünk, szorongunk kissé, ez normális.

Talán az tud segíteni, ha:

-felkészülsz tervekkel: végiggondolod hogy milyen vészesnek ítélt helyzetek adódhatnak útközben, ezekre megoldásokat tervezel, pontos terved legyen az átszállásra is,

-felkészülsz kikapcsolódással: könyv, rejtvény, zene/hangoskönyv/podcastok, telefontöltő:)

-felkészülsz finomságokkal: egy termoszban tea, kedvenc nasi, víz

-felkészülsz kényelemmel:kényelmes ruha, cipő,fejtámasz, higiéniás felszerelés, kézfertőtlenítő, gyógyszerek

3. fatalista (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 13:28

Ha félsz, rossz előérzeted van akkor ne indulj.

Minél erősebben érzed, annál inkább ne!

2. Tai
tegnapelőtt 13:23
Első utazásod lesz? Lehet azért szorongsz? Jó hosszú lesz tényleg, de nyugtasson hogy jó cél érdekében teszed :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook