Herbalife-os tapasztalat (beszélgetés)
Na igen,ha a fogyás után ugyan azt az életet folytatjuk mint előtte,akkor még szép hogy vissza fognak jönni a kilók,azért ne várjunk csodát.
Ez csupán egy lehetőség,hogy megkönnyítse a fogyókúránkat. Ha továbbra is reggelente iszod a shake-et nem fog visszajönni a leadott kilókból semmi,én és sok más ember rá a bizonyíték :) És az hogy a "kúra" után is fogyasztjuk kicsit sem jelent problémát,hiszen olcsóbban jövök ki,mint egy átlagos reggelivel,finom és emellett jól is lakik vele a család :)
A férjem is fogyott vele 15 kilót, de vissza is szedte ahogy vége lett a kúrának.
Most egy sima diétával fogyott le megint, sportol rendszeresen, este már nem eszik, így tudja is ezt tartani.
Ha le szeretnél fogyni, nem ez a megoldás szerintem. Nálunk Anyós csinálta, le is fogyott, de már vissza is jött asszem a fele.. Apósnak meg 2x annyi:(((
Figyelj az étkezésedre, mozogj, és ne egyél 6 után. Ennyi..
Szia.
Én kb. 8 éve használtam. Iszonyú jól lefogytam vele Kb. 16-18 kg-ot. De nagyon betartottam mindent. Tehát csak napi egyszer ettem, és reggel meg este ezt a shaket ittam. Nekem volt, hogy kínszenvedés volt, de megcsináltam. Aztán jött a jo-jo effektus és még több jött rám vissza.
Sziasztok!
Van bárkinek bármilyen tapasztalata a Herbelife-os fogyókúrás módszerekről?
Hallottam már sok jót a termékeikről,de olyan emberek véleményére lennék kíváncsi,akik használták is. 10-15 kg-t szeretnék fogyni.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Ismeri, esetleg használt valaki Herbalife termékeket? 20kg szeretnék fogyni, a Herbalife tud segíteni?
- Ki ismeri a Herbalife italporokat?