Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok fórum

Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
2009. okt. 3. 07:56
citadel merre keresgélsz??
2009. okt. 3. 07:55

A hullahopp biztos nagyon jó lehet és hatásos az tuti én nem tudnám leesne folyton.

Örülök hogy jössz!! Sok sikert!!

Én lementem 71 alá kicsivel és toporgok de igazából nem is nézem mit eszem csak ami jön azt.

Ma megyünk Sümegre anyuékhoz lesz minden földi jó de a mennyiségre legalább figyelni fogok az tuti. Süti meg nem lesz szerintem anyu nemigen süt hálisten.

500. citadel
2009. okt. 3. 07:55
Sziasztok lányok! Nekem is bevált a Herbafast, viszont jelenleg nem lehet kapni (2 helyen néztem) mert újabb vizsgálatokat végeznek rajta. Ti nem találtatok ennek ellenére valamelyik patikában az elmúlt egy heten?
2009. okt. 2. 23:16
Ja és a hulla-hopp homokkal megvan töltve,hatásosabb
2009. okt. 2. 23:14

Sziasztok!

Hát én jól eltűntem mostanában,pontosan 2 hete.De most volt egy csomó dolog,ami elvette a figyelmem és még a bogyót sem szedtem. De a jó hír hogy nem is jött rám semmi ennyi idő alatt:) Holnap kezdem megint szedni és tegnap óta napi 15-20 percet hulla-hoppozom.Mától kezdtem egy diétát a herba mellé. Már csak a cigiről kellene leszoknom...:( Sok sikert csajok,mostmár megint leszek! JA! Valaki írt valami fogyi teáról,elküldenétek privire?KÖSZI,puszi

497. 6b959121ac (válaszként erre: 496. - 0Niki0)
2009. okt. 2. 18:04

Van itt több fórum is a kényszeres evésről. Találtam egy hozzászólást ami talán érdekel . Csipkerózsika írta:

21. Csipkerózsika 2009-01-26 13:20

Sziasztok!

Én a GYÓGYULT kényszerevők táborát gyarapítom szerencsére már évek óta. Nem volt nagyon súlyos az én esetem, de azért komoly súlyingadozások voltak, és egy idő után beláttam, hogy nem az éhség az oka az időnként rámtörő zabálásnak.

Két fontos könyv van, amit érdemes elolvasni, és sokat lehet tanulni belőle, illetve nekem ezek segítettek "kigyógyulni". Akit érdekel, priviben megírom.

Senki ne adja fel, de ne is a diétáktól várjátok a megoldást, mert nem az a helyes út, csak tüneti kezelés.

Én már évek óta nem törődök vele mit, mikor és mennyit eszem, a testemre hallgatok, az pontosan tudja mire van szüksége(m). És már évek óta tartom a súlyom, sőt még fogytam is egy keveset.

Persze nem mondom, hogy nem fordul elő nagy ritkán, hogy egy megoldatlan probléma a gyomromban akarja felhívni magára a figyelmet, de ma már azonnal felismerem, és meg tudom oldani. Rögtön tudom mikor vagyok éhes, és mikor van valami más probléma, ami a figyelmemet kéri.

Személy szerint én ebben nem tudok segíteni, ugyanis rám is rám tör néha a "zabálhatnék", amin nem tudok változtatni. Nekem a herba jó volt ebben is. Egyszerűen képtelen vagyok ilyenkor sokat enni.

És minél többet fogyok annál ritkábban fordul elő. Este ha ennék valamit inkább csak gyümölcsöt eszek. A csoki, chips már a múlté szerencsére.

496. 0Niki0
2009. okt. 2. 17:29
sziasztok Nekem sajnos ez sem használt semmit:(18 éves vagyok és kényszerevö:(nem tudom mi segithetne:(
2009. okt. 1. 11:49

Ma találkoztam egy barátnőmmel régen nem látott hát kb 1 hónapja és neki egyből feltünt hogy fogytam tök jólesett hogy megdicsért. persze azt mondtam neki hogy annyi, hogy figyelek az adagogra ami ugye igaz is persze van segítségem hozzá!!:)

Ma megyek éjszakára ugyhogy mostanában veszem be nemsoká hogy kitartson reggelig.

494. 6b959121ac (válaszként erre: 493. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 30. 17:29
Ne is áruld el a nagy titkot, mert akkor otthon is lebuksz! :))) Hadd csodálkozzanak!!!
2009. szept. 30. 17:06

Köszi remélem menni fog akkor mostmár megint lefelé.

ma pizzát rendeltünk benn egy páran igaz kettem egyet de egy negyedet alig bírtam legyürni. Csak néztek hogy mibajom van. Persze nem tudják hogy miért nem tudok enni de nem is kell mindent tudniuk. Mondjuk most megkivántam acsokikát ettem is pár kockát de már nagyon rég nem ettem édességet és hiányzott nagyon.

492. 6b959121ac (válaszként erre: 491. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 30. 13:20
Gratulálok!!!!
2009. szept. 30. 10:02
Hallelujja csak rááltam a mérlegre mert kiváncsi voltam nagyon és ha nem is sokat de megindult lefelé 70.7 azért sok kicsi dekának is tudok örülni!!!:))
490. 6b959121ac (válaszként erre: 489. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 29. 08:59

Szia!

Eleinte nagyobb a súlyvesztés ez természetes. Utána már lassabban megy. Én is elkeseredtem amikor egy hónap alatt csak egy kiló ment le. Azt hittem, vége a fogyásnak. Aztán egyszerre újra elindult. Hogy miért, máig sem tudom. De ne aggódj és ne keseredj el, sikerülni fog!

2009. szept. 29. 08:45

Sziasztok.

Nemtudom miért de nem tudok 71 alá menni mostmár egy ideje megállt és semmi. Jó nme vagyok türelmetlen csk egy kicsit:)

nem is mérem magam majd csak hétvégén nehogy csalódjak megint.

488. 6b959121ac (válaszként erre: 487. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 27. 21:25
Bárcsak én is már a 70 felé közelednék! Nekem a 80 alá a fő cél. :)
2009. szept. 27. 20:11

Igen tudom nappal is legyek legény hááát ez ma nem jött össze.:)

Még szerencse hogy a férjem intézte a gyerkőket és jókat mosolygott rajtam.

Most este már rám tört az éhség ettem is de nem sokat csakhát este az a baj.

De holnaptól ujjult erővel folytatom hogy végre végre 70 alá tudjak menni nagyon várom már.

486. 6b959121ac (válaszként erre: 485. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 27. 17:18

Azt elhiszem, hogy ma nem kellett a bogyó. :))))

Lehet, hogy ez jobb fogyókúra lenne , mint a herbával? Szabadalmaztatni kéne.

Egyébként, részvétem. De tudod aki éjszaka nagy legény az legyen az nappal is. Úgyhogy ki az ágyból , tettre fel!

2009. szept. 27. 14:52

Hát megvolt a buli ajjajj győzőtt a vodkanarancs.

Azért azt szoktam inni mert 100%narancs és a vodkában nagyon kevés cukor van meg szesz meg víz tehát nem vészes.

Na de aza lényeg hogy ma eddig csak feküdtem mert forgott a szoba amikor megmozdítottam a fejem. De már jó.

Ma ettem is piritóst az jólesett mega bogyót sem vettem be nemvolt rá szükség.

2009. szept. 26. 15:37

Hát nálam az elején okozott gondot az alvás mostmár teljesen mindegy mikor veszem be alszom mint a bunda. Most is szunyáltam egyet nagyon jólesett.:)

Mondjuk én nagyon nagy alvós vagyok sok pihire van szükszégem különben nyűgös vagyok.

Pont ezért problémás nekem az éjszakázás.

483. 6b959121ac (válaszként erre: 482. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 26. 11:05
Igen, reggeli előtt veszem be. Próbáltam már utána, mert amikor beveszem alig tudok enni, és a reggeli szerintem fontos, de akkor éjjel nem tudtam aludni. Így is rosszul alszok és ha dél körül veszem be , akkor még éjfélkor is a plafont nézem a sötétben vagy a neten lógok. Így inkább marad a reggeli szedés. :)
2009. szept. 26. 10:08

Köszi biztos jó lesz!!

Te reggeli előtt szoktad bevenni a kapszulát??

Én össze vissza lehet az is baj biztos nem mindegy mikor vesszük be. Azt irja reggeli előtt de én ritkán reggelizek vannak napok mikor muszály ugyérzem.

De nem sokat pár falatot csak.

Neked is szép napot!!!!!!

481. 6b959121ac (válaszként erre: 480. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 26. 09:11

Jó mulatást! A 4,5 kg az jó! Lehet, én is kipróbálom , hogy kétnaponta veszem be. Bár nekem olyan sok fogyni valóm van még, hogy eltolom ezt az időpontot egy kicsit későbbre. Talán két hónap múlva.

További szép napot neked!

2009. szept. 26. 08:46

Hát 4,5 kiló ment le és most tartok a harmadik doboznál. De még az elején mostanábna két naponta veszem be és egész jól kitart igy is a második napra hogy nem vagyok éhes. persze vannak napok mikor ugy érzem nagyon éhes vagyok és ennék ennék de akkor is kevés elég mert hamar eltelít a kaja és ez jó. Kevés édességet eszem ez is jó mert amúgy édesszájú vagyok nagyon.

Igen elég drága de nekem nem tudja a férjem hogy szedem és a dugi pénzemből szoktam megvenni. Nekem olyan is van ám de csak azért mert néha itt ott megspórolom meg kapok pénzt a munkahelyemről amit ő nem tud és igy nem balhézik bár nemhiszem hogy balhézna csak nem kell mindent tudnia.

Csak csodálkozott tegnap hogy nem ettem vele pizzát a tescóban de tényleg nem kivántam itthon ittam inkább egy kefirt az belefért az 50 gr fehérjébe. Nagyon imádom nem tudok megválni tőle.

Ma megyek táncikálni a barátnőimmel nagyon várom már régen voltunk és elégetek jó sok kalóriát.:)

479. 6b959121ac (válaszként erre: 478. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 26. 08:17

Mérted mostanában magad? Kilóbam mennyit fogytál? Én most tartok a 19-nél. :) Úgy várom már , hogy a bűvös 7-es kezdődjön a szám! De addig van még szerintem két hónap. Érdekes, hogy elég sokat fogytam már és sehol nem lóg a bőröm, holott az ez előtti próbálkozásaimnál ez volt a legnagyobb gond. Igaz, akkor többet is fogytam ennyi idő alatt. Ezek azonban radikális és egészségtelen fogyókúrák voltak. Lehet, hogy ekkor is lett beteg a pajzsmirigyem, mert utána már egy deka sem ment le. Most, hogy jók a hormonjaim, újra megy, remélem nem szúrom el azzal , hogy türelmetlen leszek. Bár a pénztárcámnak elég húzós a herba. Megpróbálok most a herbafast.com-ról rendelni. Kíváncsi vagyok mennyi idő mire megjön. Ha két havi adagot rendelek sokkal olcsóbban jövök ki a magas szállítási költség ellenére is. Amikor elkezdtem szedni még 3500 körül volt, most pedig majdnem 4000 ft.

Sokan mondják, hogy csak önuralom kérdése az evés. Ez igaz is, de nekem biztos nincs olyan hatalmas akaratom, elfogyott az évek alatt. Nekem nagyon jó támasz ez a bogyó. Ha belegondolsz rengetegen elfüstölik vagy más olyan dolgokra költik ezt a pénzt ami számomra haszontalan. /ezeket a velős gondolatokat a férjemtől hallottam/, amikor morogtam, hogy drága.

Úgyhogy én kitartok mellette. :)

2009. szept. 26. 07:11

Látom többiek teljesen eltüntek már:(:( Biztos lefogyott mindenki:):)

Hát én nem nagyon fogyok most megállt de nem adom fel biztos beindul majd megint. Teganp jókislány voltam nem sokat ettem igaz néha csipegettem innen onnan de nem sokat.

Jó lenne ha a mérleg is kegyes lenne hozzám mondjuk a nadrágjaim jók kényelmesek sőt van ami már kicsit bő na jó le nem esik azért.

477. 6b959121ac (válaszként erre: 476. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 24. 11:14

Néha kell egy kis kilengés!!!

Én megfigyeltem, egyik nap elengedem magam, másnap kevesebbet mutat a mérleg. Hogy mi ennek a magyarázata gőzöm sincs. Talán a szervezet megnyugszik, hogy nem kell beosztania mindent és nem tartalékol?

Nem teszel tönkre semmit. Ha éhes vagy egyél, mert éhezve nem lehet fogyni!

Kitartás!!!

2009. szept. 23. 16:58

Sziasztok.

Merre vagytok?? Semmi beírás egyedül nem vagyok elég ügyes gyertek légyszi.

Ma éhes voltam és ettem többet mint kellett volna nemértem de remélem ma már nem eszem mert tönkreteszek mindent pedig már kezd tetszeni amit látok a tükörben.:(:(:(

2009. szept. 21. 20:21

Túl nem ettem pörköltet csak 3 db pogit de azt muszály volt mert házi sütésű nagyon fini volt.

Többiek jól bekajáltak de igazából nem hozott lázba nem volt hogy hiába nem vagyok éhes eszem mert többiek esznek.:):)

474. 6b959121ac (válaszként erre: 473. - 0d56c4c6dc)
2009. szept. 21. 17:36
Akkor túlélted ezek szerint a kerti partyt. :)
2009. szept. 21. 16:55

Sziasztok.

71.5 voltam tegnap reggel. Tök jó bár most lassabban megy már de nem bánom igy is jó.

Kényelmes már farmerom ami eddig nagyon szük volt.

Nálunk jó a helyzet nincs furkálódás nem pályázunk a másik helyére. A munka jó szeretem viszont sok és fárasztó tehát minden nem lehet tökéletes. Keveset vagyok itthon ez a családot eléggé megviseli de ha eljönnék nem találnék másikat legalábbis jobbat nem. élelmiszeripar mindenhol több műszak van.

Mavettem megint kapszulát mert elfogy mostmár és 4000 alatt volt lehet holnap veszek megint mert szerintem még két dobozzal tuti beszedek.

❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook