Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Hazudott, de szeret.... fórum

Hazudott, de szeret.... (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
2010. nov. 17. 12:15

szerintem mindenki megérdemli pláne a kapcsolat elején hogy a multját vagy azt ami az ismerkedésig vagy kapcsolat kialakulásáig megtörtént.. tiszteletben tartssák..

nem látok ebben semmi"rosszat" idöre van szüksége mindenkinek hogy kialakuljon az irány.. lehetet volna forditva is és neked kellet volna lezárnod egy-két dolgot..(?!)

az ilyesmivel nem szivesen dicsekszünk és mivel minden nyitot,t ezért az elején nemis szivesen adjuk ki magunkat..

megér még egy esélyt probát.. :)

11. b73e24f31f (válaszként erre: 7. - Nitus1982)
2010. nov. 17. 12:11
Ezek után nem tudom, hogy mit lehet szeretni ebben az emberben. Talán azt szereted benne, amilyennek akarod látni. Szépeket mond neked, de az sem igaz amit kérdez!
10. b73e24f31f (válaszként erre: 1. - Nitus1982)
2010. nov. 17. 12:10
Ez a srác úgy játszik veled ahogy akar, te meg mindent elnézel neki, ezért ugyanúgy csinálja tovább a hülyeségeit. Ha komolyan gondolná veled, akkor csak rád koncentrálna és nem érdekelné semmilyen másik lány egyetlen percig sem! Nekem ő egy trógernek tűnik.
2010. nov. 17. 12:09

Ha jártok, ha nem, számomra nagyon ygerekes az, hogy a barátja csajának a fenekéről alkotnak véleményt, és hogy közösségi oldalakon vadászik bigékre:-DDD

tényleg gyerek belül.

Majd a te popsidat is kibeszélik :-))

8. Nitus1982 (válaszként erre: 6. - 1eb84e4bad)
2010. nov. 17. 12:06
27 éves... :) de még gyerek belül és ezt neki is elmondtam
2010. nov. 17. 12:05

Igazából még akkor nem jártunk csak ismerkedtünk és ebből gondoltam hogy talán meg érdemel 1 esélyt!

Mert akkor még nem tudhatta mi lesz velünk!

De teljesen igazatok van abban is hogy ez gyengeségre utal...de azt mondta így hogy én elmagyaráztam neki hogy mi miért van ...azt mondta belátta hogy hülyeséget csinált!!

Meg amit még nem írtam le ,hogy szeretem és ez így még nehezebb...és csak azért gondolkodom ennyire mert még nem jártunk...ha ez az után van már nem lennénk együtt!

2010. nov. 17. 12:03
:-)) vicc a pasi. Nem gondolod, hogy komolyan gondolja veled? mennyi idős?
2010. nov. 17. 12:02

vélemény?

hagyd a csudába az egészet...

2010. nov. 17. 12:01
Felesleges időpazarlás ez a srác.Hagyd a fenébe:)Hidd el jobb nélküle!
3. 82499f2528 (válaszként erre: 1. - Nitus1982)
2010. nov. 17. 12:00
Anno engem is megfenyegettek hogy felakasszák magukat.....mármint 1 ember..a haverja levágta..mégis ott hagytam.Leszarom ha fenyeget,ha nem működik,ha hazudik...nincs értelme.Gyenge mert nem mer ellent mondani a lánynak!Nekem ez siralmas..mit vársz ettől a kapcsolattól?
2. kisj (válaszként erre: 1. - Nitus1982)
2010. nov. 17. 11:55

Tényleg zavarosra sikeredett, de ez nem a te hibád:)

Véleményem az, hogy felesleges erre a pasira több időt és energiát fecsérelni.

2010. nov. 17. 11:51

Sziasztok!Van egy kapcsolatom majdnem fél éve... pár hete borult a bili hogy az egész hazugságra épült!Én hibáztam el mert egy veszekedésnél számon kértem hogy biztos hazudik és megnéztük együtt a levelezéseit ahonnan ezek amiket majd leírok mind kiderültek!Ez mind egyszerre egy napon derült ki és nem az események után!

Sajnos nagyon szomorú és feszült vagyok és nem is megy hogy reálisan gondolkodjak ez ügyben , nagyon szeretném ha külső szemlélőként mondanátok véleményt,tanácsot,kis segítséget hogy mit tegyek!

Remélem végig olvassátok mert sajnos elég hosszú lesz :)!!

Távkapcsolatban vagyunk 200km választ el...a megismerkedés neten kezdődött 2 hetet leveleztünk telefonon beszéltünk majd utána én a városba mentem ahol lakik mert ott volt dolgom.Találkoztunk együtt ettünk majd másnapra beszéltük a következő randit.A másodig találkozónál iszogattunk és megtörtént az első pár csók semmi több...hajnalig iszogattunk és nekem onnan kellet mennem dolgozni..ő azt mondta elkísér a taxival mert egy haverja ott lakik ahová megyek!Nah és itt volt az első probléma mint később kiderült ő a "volt" barátnőjéhez ment akkor(azért írom hogy "volt" mert azt mondta addigra lezárták semmi nem volt köztük csak a lány nem fogta fel mert gyógyszerezte magát...de én véleményem szerint ha szakítottak volna nem aludt volna vele)Utána találkoztunk ott aludtam vele(ez mind egy hétvégén volt).Erre az ő magyarázata az volt hogy soha nem gondolta volna hogy komoly lesz köztünk ezért nem gondolta ezt rossznak!(én itt még semmit nem tudtam)rá 2 hétre megint találkoztunk ott aludtam nála de semmi nem történt...csak csók ismét.Ekkor a lány aki a "volt" barátnője vidékre ment 1,5 hétre mert kiborult...mielőtt vissza jött olyan email írt a fiúnak hogy feküdjenek le megint egymással és akkor hátha rendbe jön minden...erre a fiú azt írta hogy nagyon jó ötlet...ez kb 3 héttel az első találkozás után (kb 7 együtt töltött nap)(azt mondta hogy már semmi nem volt de emailben nem mert ellent mondani mert félt hogy valamit csinál magával..semmi nem történt azt mondta)...ekkor már 2x mondta a fiú hogy vége állítólag.+Ő mielőtt fölmentem hozzá előtte 1 nappal lebeszélt egy másik lánnyal egy találkozót azt hiszem a következő hétre..(a találka kb egy időben lehetett a másik lánnyal való szexről levelezés után)...akivel 1 éve összejöttek(csók részegen)és pont felkereste a lány..erről a csókról még képet is láttam mert elküldte a barátainak mikor már mi együtt jártunk!!és erre a magyarázat kiváncsi volt hogy annó kivel volt de nagyon rosszul érezte magát a találkán és bűntudata volt!majd a következő héten felköszöntötte a lányt és még aznap vagy másnap hívta hogy tényleg vége...Itt még nem jártunk kb rá 1 hétre mondtuk ki hogy mi együtt "hivatalosan"..És rá 1-2 napra végleg szakított a gyógyszeres lánnyal...és már csak a cuccaiért ment el..de már előtte se volt vele csak 3x 4x találkoztak akkor is a csaj akart békülni....Azt mondta soha nem csalt meg mert mióta megismerkedtünk még puszit se adott a lánynak(egyiknek se:) )ez mind 3 hete derült ki plusz még néhány aprósággal együtt amit leírok a teljesség érdekében :)

Lehet hogy ezek nem nagy számok de nekem nagyon rosszul esik!1.Egy közösségi oldalon látott egy lányt majd elküldte a barátainak akikkel nagy dicsérgetésbe kezdtek (3 hónapja jártunk) a barátom véleménye az volt hogy nagyon gyönyörű a lány...Erre a magyarázat:hogy ezt cinikusan mondta és nem is jött be neki(egy átlagos nem egy ronda csajról beszélek...cinikusan hogy mondta volna??)

2.A haverja mondta hogy a csaja küldött neki képet a fenekéről és hát persze ezt elkönyörögte és szét dicsérte milyen segge van...merre a magyarázat: a haverjának akart jó evvel hogy dicséri

3. és evvel az apróságok közül a legrosszabb..Egy volt barátnője(ez egy másik) írt neki egy oldalon nyilvánosan mindenki láthatta hogy (szakításuk után kb 4 hónapra(1 hónapot jártak))örül hogy megismerte és találkozzanak!Én kiborultam hogy ugye nem...erre azt mondta nem nem foglalkozik vele..és mint ez is kiderült bele egyezett a találkába és vicceskedett és kedvesen levelezett vele...azt mondta nem találkozott volna vele és így akarta leterelni!!

A végére annyit hogy a fiúról annyit kell tudni, hogy volt anno egy barátnője aki csúnyán átverte és állítólag emiatt lett ilyen és nem foglakozott senkivel sem és nehéz volt ebből a csapongásból kimásznia!!De engem nagyon szeret és komolyan gondolja velem....már mindent mondott gyerekek....házasság..!És elég kitartónak tünt és megbánónak mert a városomba elvitt miután kiderürl minden és 2-3 napig a ház előtt aludt a kocsiban hogy beszéljük meg ...mert ha tudta volna hogy köztünk mi lesz akkor soha nem csinál ilyet...és a levelezéssel kapcsolatban is azt hitte én viszem tulzásba és semmit nem jelentett neki hogy válaszolt...És azt mondta hogy most először szerelmes és hogy azért tette mert nem hitte hogy én bármit akarnék tőle azt hitte csak unalmamba szórakozom és otthon engem vár valaki!!

Nem tudom ,hogy ezek megbocsájtható dolgok??Mi a véleményetek hülye vagyok hogy nem tudok tovább lépni??Vagy ez már nem fér bele egy kapcsolatba??Valószínű ezer kapcsolatban előfordulnak ilyenek de én hülye voltam hogy kiderítettem....lehet soha nem kellet volna megtudnom és akkor boldogok lehetnénk....

Nyugodtan kérdezzetek ha valami zavaros ...mert sajnos itt bent minden az és ezért lehet hogy csapongok...

Köszönöm hogy el olvastátok és a segírségeteket is előre köszönöm!!!

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook