Házasság vagy Élettárs? (beszélgetés)
Én egyenlőre, élettársa voksolok, de csak azért, mert fiatal vagyok/ vagy is annak érzem magam a házassághoz. De nem vagyok a házasság ellen sem. Majd ha eljön az ideje és minimum 5 éve együtt vagyunk, akkor ok.
De szerintem nem egy papíron múlik..... :)
Az én párom eddig nagyon a házasság ellen volt, hogy ő soha nem akar, és mostanában olyan aranyos, mert mondogatja, hogy ha majd el jön az ideje akkor szeretne. Bár mondjuk ő már korban van...... :)
Tegnap is mondta, hogy kicsi feleségem :D:D Édes volt! Jól esett!!!
Meg ha egy férfi eljut odáig, hogy megkéri a lány kezét az már igazán jelent valamit!!!! :)
A hivatalos válásokra biztosan van statisztika a bíróság jóvoltából. A megromlottakra nincs, és az élettársiak közül csak a regisztráltakról. Azokról, akik pár hetet-hónapot-évet együtt lakva töltöttek, semmilyen.
Summa sumarum, a házasságról ezért vannak rosszabb kimutatások, persze az említett regisztráció elterjedésével árnyaltabb lehet a kép.
Remélhetőleg ennek eredménye nem befolyásol senkit kapcsolatának formájában, hiszen nem ezen múlik :)
Soha ne mond hogy soha:-)
A remény hal meg utoljára:-)
Lehet, hogy csak nincs rá pénzük.
De egyébként szerintem is furcsa, kivéve ha mindketten úgy gondolják, hogy ennyi elég is.
Egy ismerős csajszi barátja pedig huszonévesen keresztelkedett, elsőáldozott, bérmálkozott, mert ő maga is szerette volna a templomi esküvőt :)
Meg lehet oldani.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha rossz házasságban élsz, és megjelenik a láthatáron egy harmadik?Szív, vagy ész?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Miért van az, hogy a hölgyek rossz házasság vagy együttélés esetén nem tudnak változtatni?
- Együttélés vagy házasság, avagy élettárs vagy férj
- Új ptk. avagy házasság kontra bejegyzett élettársi viszony!
- Te melyikre "esküszöl", a házasságra, vagy az élettársi kapcsolatra?