Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért? fórum

Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért? (beszélgetés)

1 2
10. Lisy50 (válaszként erre: 1. - Naiv)
2011. febr. 16. 19:50
30 éve lakok olyan házban ahol van egy nagyon kicsi kert,amikor kicsik voltak a gyerekek nyugodtan tudtam csinálni a dolgomat, mert tudtam tiszta biztonságos helyen vannak! Napimádó vagyok,egy nyugágy otthon egy csoda! Esténként kiülni beszélgetni, grillezni,várni hogy kibújjanak a virágaim, és még sorolhatnám!!!
9. pap anita (válaszként erre: 1. - Naiv)
2011. febr. 16. 19:49

Én a házra szavazok:)

Laktam mindkettőben. A lakásnál kifogsz egy rossz szomszédot és megkeseríti az életedet. Azért a háznál, ha hangos a szomszéd, de magadra csukod az ajtót, akkor sem hallod a másikat. Az meg külön kincs, ha a gyereket kirakod az udvarra játszani és nem a kutyagumis meg csövesesk lakta játszótérre kell kivinned. (mert nálunk ez a helyzet)

Hajrá és jó költözést:)

2011. febr. 16. 19:49

szia!

Ha meg van rá a pénz,akkor én egyértelműen a házat választanám,amit könnyebb átépíteni mint egy lakást.

Előnyei:

-saját kert,garázs,udvar-lehet játszani,focizni,labdázni,grillezni,bográcsozni,vagy- csak szimplán napozni a napernyő alatt,virágokat ültetni,kisállatot tartani(v épp nagykutyát is!)

-nincs közvetlen szomszéd,aki szólna pl a zajért

-normális méretű helyiségek vannak(ha jól értettem!)

-nem kell a feletted/alattad lakó fürdését,wczését hallgatnod,nem hallatszanak más zajok sem a falakon keresztül

-ezen kívül még rengeteg más dolog:)))

lakás:

-hátrányai:

-nincs kert,se udvar,se normális konyha

-nehéz átépíteni

Egy előny jut eszembe talán: ha valami kell,akkor biztos valaki otthon van a szomszédok közül!

-hallod a szomszédaid dolgait!

2011. febr. 16. 19:48

Ház!

Imádom.

Nem mondom, mikor kijön a jó idő, megjelennek a kinti munkák, de semmihez nem fogható, mikor a kertben neked virágoznak a virágok, mikor télen a cinkék a bokrokon cikáznak, amikor a szomszéd macsek átjön koldulni, amikor kimész a kertbe a saliért, vagy bármiért.

Vagy csak elnyúlsz a pléden, a nyugágyban...

Mikor hazafelé meg-megállítanak az utcabéliek, és pár szót váltasz....

Óóóóóóóó!

Én nem cserélném el!

És havat is jó lapátolni!!! :)))

2011. febr. 16. 19:46
Ház :-)
5. cb82b220ce (válaszként erre: 1. - Naiv)
2011. febr. 16. 19:45
A ház nem drága. A lakás mennyibe kerül?
4. varga.nora (válaszként erre: 1. - Naiv)

A lakás ára mennyi?

Meg hol vennétek ezt?

ház!

mindkettőt próbáltam. :)

2011. febr. 16. 19:44

ház.

nincs a "szádban" a szomszéd, van intim szférád.

1. naiv
2011. febr. 16. 19:40

Sziasztok!!Segitségeteket kérném!!Van egy ház és egy lakás kilátásban elmesélem előbb a házat aztán a lakást!!Véleményt szeretnénk mert nem tudjuk, h melyik mellett döntsünk!!??

HÁZ:3szoba+konyha+fürdőszoba+előszoba+ebédlő+t erasz meg van szép udvar nem hatalmas de pont elég ezért kérnek 23000eurót

LAKÁS:a nagysága 54 négyzetméter+egy garázs+udvar ami közös és nem zárt tehát a gyerek nem játszhat kint egyedül felügyelet nélkül, ebben az 54négyzetméterben van:2szoba+ebédlő+főzőfülke+fürdőszoba+spajz+előszoba

Igaz, h a lakást könnyü felfüteni de hova megyünk grillezni?hova állitom fel a Lara kismedencéjét??hol terigetek??

Nem tudom félek, h ha a lakást választom akkor megbánom!!

Tik már tapasztaltabbak vagytok segítségeteket kérném!!

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook