Ház vagy lakás? Véleményt szeretnék? Ki melyik mellett áll és miért? (beszélgetés)
Én a házra szavazok:)
Laktam mindkettőben. A lakásnál kifogsz egy rossz szomszédot és megkeseríti az életedet. Azért a háznál, ha hangos a szomszéd, de magadra csukod az ajtót, akkor sem hallod a másikat. Az meg külön kincs, ha a gyereket kirakod az udvarra játszani és nem a kutyagumis meg csövesesk lakta játszótérre kell kivinned. (mert nálunk ez a helyzet)
Hajrá és jó költözést:)
szia!
Ha meg van rá a pénz,akkor én egyértelműen a házat választanám,amit könnyebb átépíteni mint egy lakást.
Előnyei:
-saját kert,garázs,udvar-lehet játszani,focizni,labdázni,grillezni,bográcsozni,vagy- csak szimplán napozni a napernyő alatt,virágokat ültetni,kisállatot tartani(v épp nagykutyát is!)
-nincs közvetlen szomszéd,aki szólna pl a zajért
-normális méretű helyiségek vannak(ha jól értettem!)
-nem kell a feletted/alattad lakó fürdését,wczését hallgatnod,nem hallatszanak más zajok sem a falakon keresztül
-ezen kívül még rengeteg más dolog:)))
lakás:
-hátrányai:
-nincs kert,se udvar,se normális konyha
-nehéz átépíteni
Egy előny jut eszembe talán: ha valami kell,akkor biztos valaki otthon van a szomszédok közül!
-hallod a szomszédaid dolgait!
Ház!
Imádom.
Nem mondom, mikor kijön a jó idő, megjelennek a kinti munkák, de semmihez nem fogható, mikor a kertben neked virágoznak a virágok, mikor télen a cinkék a bokrokon cikáznak, amikor a szomszéd macsek átjön koldulni, amikor kimész a kertbe a saliért, vagy bármiért.
Vagy csak elnyúlsz a pléden, a nyugágyban...
Mikor hazafelé meg-megállítanak az utcabéliek, és pár szót váltasz....
Óóóóóóóó!
Én nem cserélném el!
És havat is jó lapátolni!!! :)))
A lakás ára mennyi?
Meg hol vennétek ezt?
ház!
mindkettőt próbáltam. :)
ház.
nincs a "szádban" a szomszéd, van intim szférád.
Sziasztok!!Segitségeteket kérném!!Van egy ház és egy lakás kilátásban elmesélem előbb a házat aztán a lakást!!Véleményt szeretnénk mert nem tudjuk, h melyik mellett döntsünk!!??
HÁZ:3szoba+konyha+fürdőszoba+előszoba+ebédlő+t erasz meg van szép udvar nem hatalmas de pont elég ezért kérnek 23000eurót
LAKÁS:a nagysága 54 négyzetméter+egy garázs+udvar ami közös és nem zárt tehát a gyerek nem játszhat kint egyedül felügyelet nélkül, ebben az 54négyzetméterben van:2szoba+ebédlő+főzőfülke+fürdőszoba+spajz+előszoba
Igaz, h a lakást könnyü felfüteni de hova megyünk grillezni?hova állitom fel a Lara kismedencéjét??hol terigetek??
Nem tudom félek, h ha a lakást választom akkor megbánom!!
Tik már tapasztaltabbak vagytok segítségeteket kérném!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen lehetőségem van 80 ezer ft-os fizetés mellett? Garzon lakást szeretnék kivenni, de nagyon drágák.
- Egyetem vagy szakma? Írjatok őszinte véleményt!
- A lakásra felvett jelzálog hitelhez a tulaj mellett a haszonélvezők hivatalos hozzájárulása is kell?
- Dr. Nagy Gáborról szeretnék véleményt kapni. Aki nem rég szült nála, valamint kezelő orvosa volt végig. PCOS vagyok. Köszönöm előre is!
- Kutyatartás a lakásban, totyogó-korú gyermek mellett
- APEH probléma - megéri fellebbezni, vagy fizessem a részleteket? Tanácsokat, véleményt szeretnék.