Havanese gazdik (beszélgetés)
Igen,elhiszem.Na de mi innen szurkolunk Arielnek,hogy minden simán menjen nála:)Majd kérjük szépen a híreket róla,róluk,meg persze képeket is majd az új családtagokról:)
1 hét múlva fog fialni.Érezni a piciket benne ahogy mozognak.Most már kezdek bízni benne,hogy rendesen megfognak születni a picik.De,azért még bennem lesz a félsz egy hétig.Nagyon hosszú 1 hét lesz előttem.
Nagyon szépek!Arielel mi újság?
Aranykám,köszönöm.A kis Benire is büszke vagyok.A gazdija benevezte a budaőrsi fressnél,havanese szépségversenyre,és ő lett az első.
marika! A 4 kiskutya sorban, hát egy tünemények. Nagyon aranyos és szép kutyuskák lettek. gratulálok hozzájuk: Arany
Szia!A színe miatt ne aggódj,majd visszajön neki a szine.Az enyém,a kisebb sable színű,majdnem teljesen narancssárga volt,most nemrég a hátán,és az arcán sötét(fekete)de már kezdi megint visszaváltani,a szőr tövénél újból narancssárga(sable).
Raktam fel 2 új képet.1-et Jackyről,1-et pedig Fibi fiáról.Nagyon szép lett a fiucska.
Köszönöm:)A te kutyusod is nagyon szép,tényleg olyan plüsskutyus kinézete van:)
A bundája miatt pedig ne aggódj,akármilyen is lesz a színe,akkor is a tiéd és imádni fogod a továbbiakban is:)
Én már láttam egészen sötétszürke kutyust kicsinek és teljesen kivilágosodott 1 éves kora körül.El sem hittem amikor megláttam,de hallottam,hogy ez a világosodás benne van a pakliban.
Azért,szerintem nem kell aggódnod.Talán csak kicsit halványabbak lesznek a szinei,de nem lesz fehér.
Hát itt szebbnél szebb kutyusok vannak!!
Kittivel voltunk dokinál megkapta a 3.oltását, volt sírás bőven mert nem kapott érzéstelenitőt,mert a múltkor behegesedett a szúri helye igy más vakcinát is kapott, a drágám. már 3 hónaposak vagyunk.én 1 hónapos korától fürdettem havonta 1-szer,mert hiába
fésülöm azért be szürkül a fehér rész.
képzeljétek egyre jobban fehéredik ki.
egy kicsit szomorú vagyok mert jó lett volna ha színes marad,de igy is imádjuk.
daroki,
nagyon édik a kutyusaid.
Hát én Kittit naponta fésülöm kb ha 2percig látszik rajta utána ugyanugy össze áll a bundája mint ha meg se fésültem volna
SZIASZTOK,
HÁT ÉDESEK AHOGY JÁTSZANAK:)
Megnéztem,nálam is detto így játszik a 2 kutya:)
Sziasztok,nagy erőfeszitések árán felraktam a videót.De ide nem tudtam csak a youtube-ra.WWW.youtube.com és a keresőbe azt irjátok,Játék Ronival.Vagy a Google-ben ugyan csak annyit ,hogy Játék Ronival.
Esetleg írhatsz Hoxáéknak,ők biztosan tudnak neked segíteni.
Igazából csak a fejénél lett levágva a szőr,a szemei körül,meg a popsijánál:)Full rövid sosem lesz:)
Sajna a videóval nem boldogulok,aki tud valamit arról hogy kell,az irja már meg.KÖSZI ELŐRE IS.
Nagyon szépek a kutyák(igaz Mollyin tényleg nem látszik hogy fodrásznál volt).Rocco is ilyen lesz mert kb pár percig szép mikor megfésülöm.De nagyon aranyosak kocosan is.
Sziasztok!
Tettem fel pár képet a kutyikról.Közben a család úgy döntött,hogy eltoljuk Molly műtétjét tavaszra.Több okból is,így majd tavasszal kérem a drukkokat neki:)
Sziasztok,nem megy nekem még a naplóba sem tölti be a videót.Lehet hogy túl nagy????Vagy valamit nem jól csinálok.
Sztem is nagyon cuki a kutyus és jaj a szőre:)
Most már én is lefotózom majd Mollyt és teszek be a naplómba képet.
Nagyon aranyos a kutyuska,mindegyik képen.:-))
Nagyon édes, megnéztem a képeket.
Szia!
Szerintem, ha a naplóba lehet, akkor ide is. Nem is tudom hirtelen.
Képeket lehet feltenni, meg számokat is, akkor videofilmet is.
Sziasztok,elmúltunk öt hónaposak.Meg volt az első fürdetés.Nem igazán örült neki,de annyira nem volt gáz,megbirkóztam vele.Raktam fel pár képet,de olyan izgága,hogy egyik sem sikerült igazán.Meg hogy fekete,talán azért nem látszik jól a képeken(vagy nem tudok fényképezni)Nem tudjátok videót lehet felrakni ide valahogy????Van egy ahol játszanak a Ronival azt látnotok kellene.Mindenkinek jó hétvégét kivánok.
Igen,neki.Biztos hamar túl lesz rajta,erős kiscsaj:)
Sziasztok gazdik és kutyusok!
Mollykának lesz műtétje hétfőn? A kis drága annyira sajnálom. Remélem hamar túl lesz rajta.
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Mollyka nagyon kis csini lett,most jó kis selymes a szőre:)Majd lefotózom,de persze most merült le az elem,így töltenem kell holnapig.
Hétfőn műtét:(
További ajánlott fórumok: