Használtál már bioptron lámpát? Véleményed? (tudásbázis)
Szia ametisst!
Úgy tudom a vasére a napsárga szín kell,de a narancs is jó.Mindenképpen rengeteg ásványvizet kell inni!!!
Meg nézem ma a könyvemben,és megírom neked amilyen hamar tudom.Nem mindíg elég csak a vesét lámpázni.Viszont belülről is segíthetsz:Húsz percig lámpázzál flakonon keresztül (mondjuk elfektetve )zöld,sárga,narancs,vagy piros színnel mentes ásványvizet.Ezeket kell inni és olyan mintha multivitamit ennél,csak nincs károsanyag taralom.Kékekkel csak óvatosan,mert nagyon blokkol,vízből pár kortyot lehet.Lámpázni max 15percet ezzel a színnel,pirossal max 7 percet.
Van benne egy hiba!!!
Javítok!
Nem két fő csakra van, hanem HÉT FŐ CSAKRA van!
Sziasztok!
A lentieket ide írtam: "Tudásbázis - Bioptron lámpa! Melyik szín mire jó?"
Gondoltam bemásolom, hátha valakinek jól jön az infó!
Szóval!
Van egy új koncepció a szinekre, ez a csakra terápia.
Nem nagyon vagyok ezekben járatos, de eléggé hatásosnak tűnik.
Nagyjából leírom amit tudok, de kedves szakértők meg ne kövezzetek!
- A csakraelmélet szerint két fő csakra van az emberi testen.
- Mindegyik csakrához tartoznak szervek.
- Mindegyik csakrának meg van a saját színe.
- A csakrák kezelésével hatást gyakorolhatunk a csakrához tartozó szervre.
Tapasztalatom szerint igen-igen megnöveli a színek hatását ez a módszer...
Egyébként az előző hamar elment, de most ismét van egy alig használt kislámpám színnel eladó.
(közvetlen a mail címemre írjon az érdeklődő, mert lehet, hogy egyébként lemarad :-( )
Sziasztok!
Mi Júniusban szereztünk egy közepes új lámpát.Nem bánta meg senki a családból.Folyamatos használat alatt van,mert a gyermekeim is lelkesen lámpáznak.Megvan a színterápia is hozzá,nagyon jó közérzetet csinál,és nem utolsósorban nagyon sokat segít mindenféle baci és vírus ellen.Nekünk bevált.Most szeretnék egy légterápiás készüléket is ,de szerintem használt is jöhet.
Sziasztok!
Köszönöm az eddigi véleményeket!
Meghozta a Jézuska a lámpát.Elkezdtem használni.
Remélhetőleg a gyógyulásról fogok beszámolni legközelebb!
Mindenkinek:BUÉK!!!!!
Vállizületet, fogínysorvadást, fejfájást, torok és hangszálgyulladást, ínhüvelygyulladást, nőgyógyászati görcsöket, meszes nyakat, culorbetegség miatt rohamosan romló szemet, sarkantyút, kezeltem vele, jó eredménnyel, csak az utóbbi pár hónapban.
Huhh, meglepődtem a hevenyészett listán. Pedig még mennyi mindent írhatnék, ha nem egy bő negyed évet vennék, hanem többet...
Arcüreggyulladás kezelésére használjuk. Elégedettek vagyunk vele.
A kisebbik lányom a problémásabb, ő örült a legjobban, hogy a kamillás gőzölést felcseréltük a lámpával.
Nekem is van. Szó mszerint minmdenre jó!!!!!!!
és csodát művel!!!
A gyógyulási idő a tizedére csökken, legyen szó bármiről!!
"Tudásbázis - Bioptron lámpa! Melyik szín mire jó?"
Már van egy ilyen fórum, olvass bele.
További ajánlott fórumok:
- Bioptron lámpát fülzúgásra/nem fül fájásra/ használt valaki eredményesen?
- Kötőhártygyulladása van a 4 éves kisfiamnak, szerintetek a Bioptron lámpát lehet-e használni, a gyulladt szemre?
- Tudja valaki, mennyi idős kortól lehet bioptron lámpát használni a kicsiknél? Illetve, hogy használható -e haemangioma kezelésre?
- Hogyan kell használni a bioptron lámpát műtéti hegre?
- Székesfehérváron van Zepter szervíz? Bioptronlámpát javíttatnék.
- Hol tudnék Bioptron lámpát kölcsönözni Tolna megyében, Pécsen vagy Baján?