Használja valaki a SINLAC-ot? (beszélgetés)
4. maya80 (válaszként erre: 3. - Macs77)
2010. febr. 24. 10:08
Én is adtam és adom jelenleg is még a lányomnak, pedig már 29 hónapos. De én nem kezdtem olyan korán, mert volt bőven tejem. Kb. 15 hónapos volt, mikor bevezettük, és onnantól ezt kapta vacsorára.
Azért jó, mert nem tehéntej alapú, és egyáltalán nem allergizál, úgyhogy szerintem nyugodtan adhatod a babádnak. A lényeg, hogy a boltokban kapható Milupa és hasonló tejpépeket ne adj neki, mert azok allergizálnak.
3. macs77
2009. márc. 18. 12:30
Sziasztok! 3 hónapos a babám, és mivel fogy a tejem sajna :( a dokinő Sinlac-ot írt fel, h a 2 esti szopi között azt adjam a babámnak (mert estére alig van tejem). Mik a tapasztalatok? Nem pici hozzá még egy 3hónapos baba?
2. 19810829
2008. szept. 4. 16:36
Szia
Megnyugodhatsz, mi is használtuk, és használjuk, semmi rosszat nem tapasztaltam.Azt nem hallottam, hogy energiabomba lenne...
Én gyümölcsöt is adtam hozzá, így még finomabb a babának, de magába is szerette/szereti.
1. 32ed4c1137
2008. szept. 4. 15:40
Sziasztok! A kisbabámnak a doktornéni SINLAC tápszerkiegészítőt írt fel. Van valakinek tapasztalata vele? Tényleg energiabomba? Nem puffasztja a babákat?
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok az "új" éhségcsökkentőről! Használja valaki a Hoodia spray-t?
- Ismeri, vagy hasznalja valaki az Aloe Vera First termeket? Terhesen is szabad?
- Milyen a csökkentett nátrium tartalmú só? Használja valaki?
- Használja még valaki a régi, jól bevált NÍVEA krémet?
- A nagyobbik fiam mindkét agyféltekét használja... Ez mit is jelent? Valaki hasonló helyzetben?
- Nyírfacukor - használja valaki?