Hasplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
süti:)
nyugodtan telekajálhatod magadat csak az a lényeg hogy szénhidrátot hanyagold
pl én ettem töltött káposztát, csak nagyon kevés rizzsel csináltam és mivel nem főzünk zsírosan ezért a kenyeret ki tudtam hagyni, nem kellett hozzá és jól be lehet belőle lakni
de minden kajából ehetsz csak a szénhidrátokat mellőzd amennyire tudod
van egy csomó édesség is ami gyümölcscukorral vagy édesítővel elkészíthető pl zselatinnal joghurttorta most igazi gyümiből isteni finom
szopi mellett szerintem a drasztikus diáta veszélyes, én is szopi után azt csináltam, akkor 3 hó alatt fogytam 10 kilót, de az megviselte azért a szervezetemet, szóval a lassabb fokozatosabb jobban bevált
Olyan lassan megy az idő...október 1-még nagyon sokat kell addig aludni.
Kezdek aggódni a műtét miatt,remélem nekem is olyan szép lesz mint a tietek.Suzykám ezzel a kettévágással rendesen beszarattál!:)
Sziasztok Csajszik!
Mindenki jól van?Suzy,pocid?
azért tör rád mert nem a megfelelő diétát csinálod.
nem koplalni kell mert ennek ez az eredménye.
update nagyon jó és lehet bűnözni én előbb épp azt tettem fagyasztott gyümi natúr joghurt édesitő botmixer tejszinhab és betojsz olyan fini és este is lehet.
vannak update receptek a neten
zabkorpás almás süti vaniliaöntettel,stb:)
pl én imádom a hagymás,paprikás tojásrántottát úgy eltelit és fini is.
lényeg nem szabad sanyargatni én amúgy is szeretem az izeket
szerintem szopi alatt ne szedj semmit, mert nem tudod mi kerülhet át a baba szervezetébe és nehogy emiatt bármi történjen
én is diétáztam szopi alatt, de nem szedtem semmit, amire odafigyeltem hogy mindig igyak eleget és mindig egyek elég fehérjét (húst, tojást, sajtot stb) de a szénhidrátot pl szinte teljesen elhagytam, csak gyümölccsel vittem be gyümölcscukrot. Ez a diéta a babáknak sem árt és elég látványs siker érhető el vele. Én 9 hónap alatt amíg szoptattam lefogytam 15 kilót vele és azért bűnöztem is mert voltak ünnepek, karácsony húsvét szóval nem mindig tartottam be.
Sziasztok!
Tud valamelyikőtök valami tutkó fogyiszert, amit szoptatás alatt is lehet szedni???
Augusztus 9.-én lesz az első konzim Lanyané dokijánál, addigra gatyába kéne magam rázni egy kicsit.:-))Decemberig kéne leadni a fölös kilóimat, de már most elkezdeném.
Csajszik!!!
Szeretném elkezdeni a felkészülést a műtétre. Milyen bogyót javasoltok, hogy a szervezetem maximálisan előkészüljön??
C-vitaminról tudok, de azt hogyan szedjem??? És régebben írtak valami homeopátiás bogyót is, ami nagyon jó. Esetleg emlékszik valaki???
És van még egyébb teendőm???
e is köszi!
Még 4-5 kiló lenene a fölösleg amit le szeretnék tornázni, és akkor meglenne a "lánykori versenysúlyom"...Ez 50 kg, amivel már igazán kiegyeznék....
Egyébbként nem vagyok egy kitartó típus, és könnyen elcsábulok, de mióta előtérbe került a műtét, egészen más a helyzet....
Hajrá fogyizósok!!!
A családdal még nem közöltem, majd egy két héttel elötte elég lesz...Így talán nem borítom ki őket...Meg ők se engem...Hihi!!
Hidd el, ráérnek csak akkor megtudni...
Lehet, hogy nekem is lesz nagytükröm???...
További ajánlott fórumok:
- Voltál már TB által finanszírozott hasplasztikán?
- Kihez menjek hasplasztikai műtétre?
- Létezik még hasplasztika TB-re?
- Van valakinek információja Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebészről? (mellfelvarrás implantátum nélkül és hasplasztika) Esetleg ár infók?
- Zsírleszívás, hasplasztika egészségügyi okokból
- Mire számíthatok mini hasplasztika+hasi zsírleszívás után?