Három napos cseregarancia! Létezik még ilyen? A hűtő hangja és hőfoka nem megfelelő. (tudásbázis)
hat kell egy sima vizmero, az megmutatja, hogy vizszintben van-e. Aztan a labaim mar sok hutonek van olyn tekero amivel szintbe lehet hozni.
epp elobb irtam, hogy nekem 2-en van a hutom, de rendesen hut, engem is meglep hogy ennyire.
Miert gondolod, hogy maxon hut?
Fogalmam sincs.... :-S
Lehet, hogy nincs de nem is tudom, hogy kellene rendesen vízszintbe helyezni. Rakjak alá vmit?
Bár úgy gondolom ha ez lenne a gond akkor mindig vinnyogna és nem időközönként.
Egyébként meg tegyül fel a zajnak ez az oka...
És a hőmérséklet? Az miért nem változik? MIért megy akárhogy állítom be maxon?
ha hibás akkor ki kell cserélniük.
ha csak meggondoltad magad, akkor nem, de sok áruház presztizsből ekkor is cserél (de erre nem kötelesek).
szerintem amúgy a szerelők nem fognak kötözködni, ha mondod nekik, hogy mi a hiba, szerintem el fogják hinni akkor is, ha a hűtőd abban a negyed órában pont nem produkálja azt a hangot. (az is simán elképzelhető, hogy nem először találkoznak ezzel a hibával az adott hűtőnél)
A 2 napja vett Samsung hűtőnk annyira hangos időközönként, hogy a hálóba is be hallatszik és nem lehet tőle aludni sem.
Minden hűtőnek van egy alap hangja, lehet az kattogás, vízcsobogás, bugyborékolás, zúgás stb...
A miénknek a hangját nem tudom túl jól leírni. Amolyan kutya vinnyogás, nyüszítés... Néha pedig olyan mint a gyomorkorgás. Úgy hallatszik, hogy a hűtő próbálkozik próbálkozik de nem jön össze neki...
Hívtam a márkaképviseletet, kiküldenek 1-2 napon belül szerelőket és ha megállapítják, hogy hibás mivel 72 órán belül szóltam ezért kicserélik.
Na és ha akkor nem jön elő a hang amikor itt vannak? Próbáltam már felvenni rögzítőre, sikerült is, nem tudom az elég lesz-e.
Egyébkén a másik problémája, hogy csak bizonyos hőfokon meg még pedig maxon...hiába tekerem le legalacsonyabbra, a hőmérséklet nem változik tehát úgy gondolom valóban van valami baja.
Egyébként, hogy a fő kérdésre visszatérjek....
Létezik még olyan, hogy 3 napon belül kötelesek kicserélni ha nem tetszik?
További ajánlott fórumok:
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Szeretnél Tenerifén élni? Magyar kolónia létrehozásához megfelelő anyagiakkal rendelkező, megbízható társakat, és barátokat keresünk.
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- Szerintetek megfelelő viselkedés ez egy 14 éves fiúnak?
- Okostelefont vásárolnék megfelelő tudással, viszont nem méregdrágát