Tedd azt, amit a szíved diktál! Mi 28 éve fogadtunk a családba 5 saját gyerek mellé egy hatodikat, egy akkor hat éves kisfiút. Ma már ő is kétgyermekes családapa. Nyáron nagy tragédia ért minket, örökre elment az egyik saját Fiunk, amit azóta sem tudunk kiheverni. Fogadott fiunk régen is mindenben a segítségünkre volt, de azóta még mintha az elvesztett helyett is helyt akarna állni. Sokszor szinte megható az igyekezete, ezt nem lehet leírni. Meg fog segíteni Téged a jó Isten!
Egyáltalán nem vagy őrült vagy bármi más,én 2 fiut gyámoltam,mert meghalt a sógornőm és az ő fiai.Tudom ez más,de én is a 3 gyerekem mellé bevállaltam,ami nem egyszerű,12 és 16 évesek voltak akkor ennek már 4 éve,és megvagyunk,el vagyunk hidd el,jó lesz ez,ő még jobban meg fog becsülni mint gondolnád.Nagyon sok erőt és sikert kívánok:)
Nehéz lesz. Nagyon. És nem azért, mert ő cigány származású. Azért, mert eddig nem családban élt. Millió apró izé van, ami egy családban felnőtt gyermeknek természetes, neki viszont új és szokatlan lesz.
A származásáról még annyit mondanék, hogy nem minden cigány cigánylelkű, és nem minden nemcigány nemcigánylelkű. A "fehérek" között is van zsivány bőven!
Ha odafigyelsz rá, és a szívedre, mindig meg fogod találni a helyes megoldást. :)
És a pénzkérdés is meg fog oldódni, ebben biztos vagyok. Ugyanis aki ilyen szép dolgot tesz, azt odaföntről megsegítik!!!
Azt hiszem pont azt tetted, amit tenned kell. Nem lett volna szíved azt hallani a fiaidtól, hogy hogyan kallódik el. Ha pedig ők befogadják, nagy baj nem lesz. Évek múlva sok-sok megbecsülést fogsz emiatt kapni majd tőle is és a családjától is, hidd el.:)
Ne foglalkozz azzal mit mondanak az emberek, mert ti ismeritek őt, és a szeretet megvan köztetek. Nem egyszerű az élet, de mindent meg lehet oldani valahogy.
Mindig három gyereket akartam, kislány koromtól. Született is három fiam. Hamar elváltam és eldöntöttem, soha többé nem szülök gyereket senkinek. Teltek az évek, és tartottam magam az elhatározáshoz. Most mégis lesz egy negyedik fiam. Őt készen kapom 18 évesen, az élettől. Nincs se apja, se anyja, állami gondozott, most lép ki nemsokára az intézetből, nincs hová mennie, vagyis van, ide hozzánk haza. Ő a fiaim barátja már régebben, így ismertem, és szerettem meg. Faluban élünk, kicsit furcsán néznek ránk az emberek, ugyanis ő félig cigány. Most lett egy kreol bőrű fiam is.