Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :) fórum

Hárman párban :), de Kryvel az árban :D segítsünk csak bátran :) (beszélgetés)

10. e6339f1e43 (válaszként erre: 9. - Dinuss)
2010. szept. 14. 22:51

baleset érte élete párját.

majd megkérjük, hogy személyesen meséljen ha így kívánja.

köszi a megértésedet.

2010. szept. 14. 22:46
Nem akarok tolakodo lenni de azt lehet tudni,hogy vegulis mi okozta a halalat?Mert a naploban erre nem tert ki.
8. e6339f1e43 (válaszként erre: 7. - Katinkaboszi)
2010. szept. 14. 22:44

:) köszönjük, remélem sokan éreznek így és hasznos lesz ez a megmozdulás.

én nagyon szeretném!

7. Katinkaboszi (válaszként erre: 6. - E6339f1e43)
2010. szept. 14. 22:38
igazán nincs mit, hiszen baráti kérésre nem tudok nemet mondani, és Kry nekem is kedves, ezért őszintén örülök, ha bármivel is segíthetünk :D
6. e6339f1e43 (válaszként erre: 1. - Katinkaboszi)
2010. szept. 14. 22:34
Boszika nagyon szépen köszönjük segítő kezeidet!
5. barai (válaszként erre: 2. - Dinuss)
2010. szept. 14. 22:31
Szia! Ledöbbentünk mindannyian,még ma sem hisszük, hogy ilyen megtörténhet!:(
2010. szept. 14. 22:27

Ezt azoknak hoztam, akik nem keresgetnek a naplókban, de tudják miről van szó :(

Részlet a naplóból:

4 év 2010-09-07 15:19

Ma lennénk 4 éve együtt.Hát nem túl kellemes ez a nap,de próbálom mindennel elterelni a figyelmem.

Azt hiszem,így a legjobb.Este is sírtam,már ma is kétszer...muszáj mással lekötni magam,mert egyfolytában arra gondolok,hogy milyen jó lenne a mai nap,ha itt lenne,mit vettem volna neki az évfordulóra,és ő vajon mit vett volna,mit főztem,sütöttem volna,hogy telt volna a nap.

Gyerekek oviban,mindjárt indulok értük.Jocika ma is,tegnap is sírva ment be,de csak addig sírt,amíg látott.Ahogy eljöttem,abbahagyta.

Iszok egy kávét,elszívok egy cigit,és indulok az oviba.

Kedvesem!Nagyon hiányzol!!!

3. e6339f1e43 (válaszként erre: 2. - Dinuss)
2010. szept. 14. 22:23
szia. köszi szépen,ez nagyon kedves Tőled!
2010. szept. 14. 22:20
Jesszus ulyen fiatalon ilyen tragedia!Be linkelem az en forumomra ezt a forumot.Remelem tud valaki segiteni.Sok erot kivanok Kry-nek!!!
2010. szept. 14. 22:14

Sziasztok,

ez nem egy szokásos beszélgetős fórum lenne, hanem egy egészen apró kis segítség, ha telik az idődből és az energiádból, a pénztárcádat nem támadjuk meg :)

Van egy kedves barátunk, aki olyan hirtelen veszítette el gyermekei apját, a párját, hogy felocsúdni sem tudtak.

Ő lenne Kry 84.

Ha érdekel a pontos történet, olvasd el a naplóját.

De Mi hárman, Barai és Scherman Katik, no meg én, a Boszi, a többi fórumtagról nem is beszélve, azt találtuk ki, vagyis a két Kati, én csak a kéz vagyok, az agy Ők :), hogy valamilyen formában segítsünk a kis családnak.

Szívesen fogadnánk kinőtt gyerekruhákat, alig használt cipőket és minden egyebet, amiről le tudsz mondani :)

Sajnos az életben senki nem lehet biztos abban, hogy nem jár hasonló módon és bizony nagyon jól esne Neked is, pár kedves, emberi szó mellett egy kevés önként adott bármi.

Mindent előre köszönünk, a jó szót is, amivel még segíteni tudsz Kry lelkén.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook