Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk? fórum

Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
37. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 35. - Timtsi)
2011. nov. 22. 10:58

Szia!

Szerintem ne add fel!! Lehet, hogy mindenkinél másképp müködnek a dolgok.Ahogy nincs egyforma terhesség sem, és egyforma szülés sem.Nálam tényleg soha nem jött össze már a 18-dik nap után. :( Az akkori dokim szerint ekkorra már elöregednek a petesejtek. Most már a 3-dik gyerekemet várom. Ő aki a pocakomban van a 14. vagy a 16-dik napon jöhetett össze. Az első kettőnél már nem nagyon emlékszem pontosan, hogy hanyadik napokban fogantak meg. A nagyobbik lányomnál a 18-dik nap ugrik be. Színte naponta jártam UH-ra, mert elenőrizte a doki a tüszőm állapotát. A kissebbik , vagyis a 2-dik lányomnál már elvesztettem a fonalat , mert éppen a költözés előkészületeivel, aztán maga a költözéssel voltam elfoglalva plusz 2 műszakban dolgoztam. Sokszor azt sem tudtam már hogy milyen nap van. Egyszer csak az tünt fel hogy azok mellett, hogy késik (ami nálam normális volt 32-33 napos ciklusomnál)elég gyengének fáradékonynak éreztem magam. Néha pedig nagyon megszédültem. Szerintem ha nem fáj a hasad, akkor mindenképpen hancurozzatok még ma , és holnapután. Próba szerencse! Ezt szokták mondani.:)Ha pedig most mégsem jönne össze, akkor a következő hónap még hozhat kellemes meglepetéseket a számotokra! :)Ami a legfontosabb, hogy pozítivan gondolkodj, és ne akarj görcsöse, mindenáron teherbe esni. Ez tényleg tapasztalat. Sok sikert!!! Írj ha történik valami.Szoritok neked!!

36. Timtsi
2011. nov. 22. 09:41
Most olvasom csak a gynex cseppeket.2 hónapig szedtem,jobban mondva,2 kúrát csináltam végig nemrégen,de nálam semmi,talán kicsit a menzeszemet is megpiszkálta,nekem nem annyira jött be,sajna!:-((((Pedig ebben hittem!!!!Most a clostyban!:-)))
35. Timtsi
2011. nov. 22. 09:37

Sziasztok!Láttam,hogy van ilyen topik,elolvastam,hogy veletek mi történt,én is leírom a tapasztalataimat,hátha tudok vagy tudtok nekem is segíteni!

Mi 6 hónapja próbálkozunk az első babával,októberben mentem dokihoz,hormonvérvétel után felírta a clostyt.A véreredményem jó lett,mondta a doki,hogy minden rendben!Elkezdtem szedni a clostyt,napi 2*1 szemet,lóadagot szinte, a ciklus 2.napjától a 8.napjáig.Elég durva hőhullámaim voltak a 3.nap utána,de bírtam,a gyerkőc érdekében mindent!Most vagyok a ciklusom 22.napján(amilyen nap van ma),direkt használtam ovu tesztet,mert már nem tudtam az ovu napját belőni normálisan.20.-án volt ez a nap,ez tuti biztos!Előtte napokban is már féjdogált a hasam,a petefészkeim irányából is jöttek a szúrkálások.Tegnap iszonyatos hasfájásom volt egész nap,este meg enyhe menziszerű görcsök is voltak az alhasamnál jó pár percig.Nem tudom,hogy akkor most mi is van?!Tegnap repedhettek csak meg a tüszők,vagy az már inkább beágyazódás lehetett?!Ma semmi bajom,minden szuper!Azt írtátok itt,hogy a 18.nap után már nem valószínű,hogy megtermékenyül a pete,akkor nekem esélyem sincs a 20.-i ovuval?!Segtísetek,please!!!!

2011. nov. 21. 14:04

Nagyon szépen köszönöm, nagyon aranyos vagy!!! :))

Mindenképp megírom.


Nagy ölelés neked! :)

33. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 32. - Mankácska87)
2011. nov. 21. 13:56
Én is arra gondolok hogy megrepedt a tüsződ :) Nyugodtan vegyél be ilyenkor valami fájdalom csillapitót, vagy görcsöldót.Ha összejött a baba akkor sem lesz még baja.Jaj, nagyon szoritok neked(nektek)!!!!! Mindenkép írj hogy mit mondott a doki!
32. Mankácska87 (válaszként erre: 31. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 21. 13:44

El kell mesélnem hogy tegnap este hogy jártam!

Éppen babát próbáltunk gyártani a férjemmel, mert hittem, hogy már megvolt a repedés, meg az az igazság, hogy a hév is rendesen elkapott minket....:)

Nem is volt semmi különös, hanem utána. . .

Amikor befejeztük, akkor hirtelen elkezdett görcsölni a hasam, mindkét oldalon, de olyan szinten, hogy sírni bírtam volna. Nem bírtam megmozdulni sem, és a férjem már azt mondta, hogy bevisz a kórházba. Ha felhúztam a lábam, akkor kinyújtani már nem bírtam. Ezt az érzést senkinek nem kívánom. Nagy nehezen sikerült elaludnom, iszonyú kínok között.

Reggel pedig mikor felkeltem, akkor észre vettem, hogy vérzek. Már nem fáj annyira a hasam, inkább csak a tegnap esti fájdalmat nem bírtam rendesen kipihenni. Megviselt.

Felhívtam a dokimat, és azt mondta, hogy valószínűleg megrepedtem. :)

Meg hogy valószínűleg azért volt ilyen intenzív a fájdalom, mert már mindkét oldalon a tüszőm mérete túllépte a normálisat.

( 40 mm bal, és 31 mm jobb )

Holnap meg úgyis megyek, és megvizsgál.

31. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 30. - Mankácska87)
2011. nov. 21. 11:22
Ma ha úgy érzed hogy szerinted kifakadt, akkor szeritem ma még mindenféleképpen legyetek együtt.De ha fáj és feszül akkor ne erőltessétek.Szerintem a következő hónapban már nagyobb az esély mindenre. Az a lényeg hogy ne görcsösen , mindenáron akarj teherbe esni.Tudom könnyi ilyet mondani, de így van. Tapasztalat. Talán majd a karácsonyi előkészületek nagy izgalmában egy kicsit háttérbe szorul a gondolatodban a terherbeesés, és spontán menni fog minden a maga útján.Csak azt fogod észrevenni hogy KÉSIK.Hidd el minden rendben lesz!!!
30. Mankácska87 (válaszként erre: 29. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 20. 19:44

Ezek szerint, a következő hónapban nem valószínű, hogy így járok?

Mármint hogy nem fakad ki.

Kedden megkapom a tüszőrepesztő szurit, ha nem fakad ki.

Amúgy én is ettől tartottam, hogy elöregszik, merthogy a "végtelenségig" nem lehet várni.

Csak mert már igen csak fáj a hasam.

Jó lenne, ha lenne erre valami "házi" praktika.

29. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 28. - Mankácska87)
2011. nov. 20. 18:42
Hát... igen.Én úgyan így jártam az első tablettás hónapban.Sajnos nem fakadt ki időben. Nekem azt mondta a dokim(Lehet hogy már 1-szer leírtam)ha a 18-dik napig nem fakad ki a tüsző akkor már csak a következö hónapban van rá esély hogy megfogan a baba.A 18- dik nap után állítólag úgymond elöregedik a petesejt, vagyis már nem képes a megtermékenyitésre.DE lehet hogy ez nálad nem így van. Amúgy igen ha megreped a tüsző (Legalább is én így tudom)akkor van hőemelkedés.Én soha nem mértem. Mi a 14-dik naptól a 18-dik napig 2 naponta eggyütt voltunk.Szerintem próbálj meg ne görcsölni annyit rajta, mert néha sajnos ez is közrejátszik, hogy nem akar összejönni.Ne add fel!!Kitartást!!!
28. Mankácska87 (válaszként erre: 27. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 20. 08:35

Szia!

Ez már a 17. napom, a tüszőm meg már 40mm, azt mondta a dokim, hogy azért szurkált, mert nőtt. :((

Kedden megyek újra, akkor már szurit is kapok.

Olyan rég hőmérőztem, hogy már pontosan nem is tudom, hogy mikor kell emelkednie.

( Repedéskor megy fel 37-ig ????)

Mert akkor nem mostanában lesz 35.6 volt reggel

( ????? )

27. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 26. - Mankácska87)
2011. nov. 19. 11:11

Szia!

Ha ma már úgy érzed hogy nem olyan kellemetlen,nem feszül, és nem szúrkál akkor eljött az akciózás ideje!! :)Nekem is mindig a bal oldali tüszőm volt a termékenyebb.Most is a bal oldaliból fogant meg a pocaklakóm. :)Ezt az első ultrahangon megállapitotta a doki.Most hanyadik napban vagy? Mármint az utolsó menszesz 1 napjától hány nap telt el?

2011. nov. 18. 19:42

Egész délután szurkált a hasam, mindamellett, úgy érzem, hogy baromira fel vagyok fúvódva.

(Mármint a méhem)

( csak baloldalt szurkált, de ott aztán rendesen.)


Remélem ez repedés :))

2011. nov. 18. 13:35
:), :), :).....
24. Mankácska87 (válaszként erre: 23. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 18. 13:05
Azt mondta, hogy most már bármelyik pillanatba, úgyhogy essek neki apának! :))
23. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 22. - Mankácska87)
2011. nov. 18. 12:13
Mit mondot a doki, mikorra kellene neki kifakadnia?
22. Mankácska87 (válaszként erre: 21. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 18. 10:45

Szió!

Ma voltam a dokinál, és azt mondta, hogy a jobb oldali tüszőm 21 mm, és hogy az minket már nem érdekel, mivel a baloldali átvette a vezetést 30mm-el.

Azt mondta, hogy most már bármikor megrepedhet, és hogy a gyógyszer dolgozik rendesen.

(Én láttam rajta egy kis fehér pontot-de nem tudom hogy az mi lehetett)

Vasárnap megyek újra.

2011. nov. 18. 09:43
Mivel nem vagyok orvos így csak tippelek.Szerintem azért vagy puffadt mert a tüszőid már nagyon megnőttek, megteltek. Vagy ...a szurkálás érzése azért van mert kifakadt, fakadtak a tüszők.Szoritok neked hogy az utóbbi legyen!! :)Nekem sajnos elsőnek annyira megtelt a tüszőm hogy kb. ludtojásnyira megnőtt, és nem volt hajlandó kifakadni magátol.Így a dokim adott egy kis kábitógázt, és külső-belső nyomással (egyszerre)szétnyomta.Hát mit ne mondjak nem volt egy kellemes érzés.Még így is hogy kábult voltam nagyon fájt.De már a következő tablettás hónapban már nem jött meg a menszeszem, pozítiv lett a terhességi tesztem. :)Remélem hogy nem ilyesztettelek el.Mindenkinél más,és más.Az a lényeg hogy pozítivan gondolkodj, és minden úgy lesz ahogy Te szeretnéd.:)Írj hogy mit mondot a doki.Szoritok neked! Várom a válaszod. :)
2011. nov. 17. 21:15
Kissé nehéznek érzem a méhem, fel vagyok puffadva, időnként szurkál! Mitől lehet ez?
19. Mankácska87 (válaszként erre: 18. - RÁCZNÉ77)
2011. nov. 17. 21:14
Én is most lettem túl a gynevac kúrán, utána írta fel a doki ezt a bogyót. 4 tüszőt csinált nekem, ebből 2 domináns ( jobb és bal oldali) holnap újra megyek a doktor bácsihoz, és megokosodok. Azt mondta addig nincs akció, amíg ő nem szól....biztosra megyünk ! :))
18. RÁCZNÉ77 (válaszként erre: 17. - Mankácska87)
2011. nov. 16. 11:45

Szia!

Én is hasonló cipőben jártam. Az első lányomnál a 6 hónap hiábavaló próbálkozás után elegem lett, és mondtam a dokimnak hogy mostmár jó lenne ha történne valami.Felirta nekem is a tablettát, de az első hónapban nem akart kifakadni a tüszőm, így ő egy kisebb beavatkozással kifakasztotta.A második tablettás hónapban terhes lettem. :)A második lányom sem akart összejönni.Ekkor már a GYNEVAC injekcióval próbálkoztunk.Hát mit mondjak.Már az 5-dik ampullát be sem tudták adni, mert kiderült hogy terhes lettem. :) Most a harmadik babámat várom.Ővele egyből terhes lettem. :)Nekem mindig azt mondta a dokim hogy a ciklus 14-dik napjától a 18-dik napjáig 2 naponta szabad az út.Persze ez lehet hogy mindenkinél eltérő.Előtte kb.1 hétig nem voltunk együtt.Álítólag ez is befolyásolja a dolgokat.Sok sikert!!!!

2011. nov. 13. 17:03

Ma bevettem az utolsó bogyót!

Lehet akciózni!! :))

16. pillangó28 (válaszként erre: 15. - Gera175)
2011. nov. 12. 12:45

nagyon-nagyon sok mindenre jó!! :)

én csak ajánlani tudom!!!! :)

igaz, egy üveg.. kb. 6.500 Ft-ba kerül, de nagyon megéri az árát! :)

15. gera175 (válaszként erre: 12. - Pillangó28)
2011. nov. 12. 12:43
Én is hallottam erről a cseppről, elvileg csodaszer! Még a szoptatás idején is kiváló a tejtermelésre.
14. pillangó28 (válaszként erre: 13. - Mankácska87)
2011. nov. 12. 10:34

nem, ezt nem a doki írja fel, ez gyógynövény boltban lehet kapni. 11 gyógynövényt tartalmaz :) ha jól emlékszem. nem gyógyszer! :)

nekem teljesen rendszertelen volt a menszim, volt, hogy 83 napra jött meg!

aztán vettünk ilyen cseppet, és egy üveggel megittam, rá három hónappal, itt a babó! :) szépen beállította a menszit, csinált peteérést! :))


de mindenképpen kérdezz rá a dokidnál, hogy clostibegy-el lehet e szedni!!

13. Mankácska87 (válaszként erre: 12. - Pillangó28)
2011. nov. 12. 10:01
Szia! Ezt az orvos írja fel? Mit csinál ez a gyógyszer?
12. pillangó28 (válaszként erre: 1. - Mankácska87)
2011. nov. 12. 08:30

nagy nagy drukk!!! :)))

én esküszöm a gynex cseppre!!! :)

mi három évet vártunk rá, szerintem a csepp segített! :)

2011. nov. 12. 08:28
Én 6 hónapot szedtem, és most 5 hónapos a kisfiam! Sok sikert és SOK kitartást!
10. Gagababi (válaszként erre: 9. - Mankácska87)
2011. nov. 11. 23:28

köszi! Nektek meg kitartást! Sikerülni fog!


ebben a fórumban jártál már? itt vannak segítőkész -hasonló cipőben járó- fórumtagok. Én is itt kezdtem :)


: [link]


Minden jót!

9. Mankácska87 (válaszként erre: 8. - Gagababi)
2011. nov. 11. 23:22

Gratulálok!

Jó egészséget kívánok mindkettőtöknek!

8. Gagababi (válaszként erre: 6. - Mankácska87)
2011. nov. 11. 23:19
köszi szépen! 18. hónapban van a lelkem :))
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook