Hány évesen találtad meg az "igazit" és ha hozzámentél, mikor? (beszélgetés)
ez a te véleményed, de az ellenkezője is ugyanúgy igaz lehet..
nem kell általánosítani..
Jajj, de egyre kattan az agyunk :)
Én még hozzátenném, hogy a kedvenceim pont azok a kompenzálós szólamok, amikor nem tudja, hogy az a kakis kis papír milyen jogokat is jelent valójában. És persze én is bocs.
A házasság csak egy papír szólam, szerintem csak azt jelzi, hogy valakit amúgy sem akarnak elvenni, ezért úton útfélen azzal kompenzál, hogy azt hangoztatja, hogy csak egy papír.
Bocs, ha valakit megbotránkoztattam.
;)
Panni, Zsóka, mint írtam, sajnálom, ha vkit megbotránkoztattam.
Kös
Ha csak a papír számítana nem mentem volna hozzá, vannak még régimódi emberek, apu fogalmazta meg szépen amikor hozzáadott.
Amúgy papír forma szerint semmit nem ér a házasság, mivel minden vacak ügyintézéshez meghatalmazás kell 2 tanuval.
Ha nincs valamilyen papírod élettársi vagy házassági, akkor az anyja vagy a legközelebbi rokona dönt a korházba, ha csak nem rendesek a rokonai.
22évesen, de szerintem a házasság, PAPÌR utáni vágyakozás csak bizalmatlanságot jelent, így külön örülök, hogy nekünk nincs szükségünk rá és nem kell színészkedni habcsókjelmezben. Bocs, ha valakit megbotránkoztattam.
Viszont nem tudja vki, tényleg igaz, hogy ha egyik fél az intenzívre kerül, a párja csak házastársként látogathatja?
Izé a izédba.:)
Te szegény, mennyire szenvedhettél, gondolom a hiányom tetézte a kínlódásod.:)
Na majd legközelebb.:P
Bizony! Mondjuk speciel sokáig a metált sem tudtam elképzelni orgona/zongora nélkül, de külön-külön is oda vagyok értük, mivel megrekedt bennem egy kis sznobizmus a filmes szakirány zeneesztétikáján.
Hoppá, viszont kb. most toppant be a bejáratin megkérdőjelezett "igazim"...
Jó éjt nektek és köszönök minden eddigi választ!
Jajaja, jó a duma.:) Az ilyet már az oviban kifütyültem.:)
Epekedve vártalak, de aki otthon alszik...:P