Hallottál a Szkeptikus Társaságról?Ha igen, mi a véleményed róluk? (tudásbázis)
Hallottatok a Dr Hulda Clarkféle parazitaírtó készülékről? Mi a véleményetek róla?
www.egeszsegguru.hu/product/drhuldaclarkfeleparazitairtokeszulek/23910
A Bioptron lámpáról még annyit,hogy régen megvettük a kicsit,közösen anyuval,mert rábeszéletk,hogy mi mindenre jó.A gyerekem aktívan sportolt,nekem kezdtek fájdogálni az izületeim,anyunak meg strumma műtétje volt .Az ég világon mindenféle betegség fel volt sorolva,hogy gyógyítja.Mikor elvittem a gyereket egy otropédsebészhez,mert megsérült,mondtuk,hogy a lámpa is hatásos otthon,ugye? Azt mondta,hogy a nagy igen,de a kicsi nem hatol mélyre,az felszíni sérülésekre alkalmas.Most is találtam a neten a lámpa leírását,sportsérülésekre,hasnyálmirigygyulladásra stb.De nem írják,hogy csak a nagy lámpára érvényes.Nem biztos,hogy annyian megvennék,ha tudnák hogy csak a bőrfelszínre "jó"!
Én nem tudtam megnyitni.Kb. miről szól?
Igen ezt a filmet láttam erről a készülékről.
Felháborító, hogy ezeket a szélhámosokat nem lehet semmivel sem megbüntetni. Megszedik magukat, és eltűnnek mint a kámfor.
AJánlotta,hogy haza lehet vinni belőle kávétfőzni,de nem jelentkeztem.Kóstolást nem ajánlott.Bosszant az egész,hogy ilyen csalással dübörögnek a termékbemutatók,amire csak előre egyeztetett névvel lehet bejutni.Amit az ajtóban le is ellenőriznek.
És sok nyugdíjast,aki esetleg sokmindenről lemond,hogy félre tudja kuporgatni a törlesztőrészletet.Egyébként a Zepter fórumon valaki írta,hogy a férje majdnem elment dolgoni hozzájuk,de a második tanfolyami napon már a gyomra nem bírta és otthagyta a "lehetőséget".Ott mondták neki,hogy a célközönség a nyugdíjasok és a kismamák,mert azok minden sz.rt megvesznek.
Feltettem a gyakori kérdéseknél és olyan válaszadó is volt akinek vízkémia a szakterülete.Azt mondta,hogy grafittal és nem vassal végzik az elektrolízist,így a vízben minden bizonnyal a vas vált le a rúdról.Nem szószerint idéztem.Voltam azon a méregtelenítésen is,2000/alkalom és azt mondták 10 kell.Kiütéses voltam,valószínűleg egy gyógyszertől de nem múlt el a lábáztatástól!Csoda is lett volna,ugye? A világ balekjának éreztem magam,mikor már a fogyasztóvédelem is mondta,hogy csalás az egész.
Ez a viztisztító éppen olyan kitalálmány mint régebben a SPA méregtelenítő lábfűrdő ...valami hasonló becsapós elven működik.
Szegény egyszerű naiv embereket sikerül így becsapni.
Szerintem,desztillált víz lehetett,mert palackban vitte.Az a legegyszerűbb.Nem emlékszem biztosan,hogy belógatta vagy nem a hozott palack vízbe,de a cikkből az derült ki,hogy ott tesztelte.Kutakodtam más víztisztítók után tegnap a neten.Volt olyan,ahol szintén le volt matekozva,hogy mekkora költség a palackozott ásványvíz vásárlása és milyen teher a cipelése,annak aki nem a csapvizet akarja inni.És ott van még az üres palack szelektívbe való elhordása.De mindez szintén megspórolható a víztísztító készülékükkel.Ami két hivatalos szerv engedélyével rendelkezik.Beleolvastam az engedélyekbe,és az egyikben az szerepelt,hogy a fordított ozmózisos tisztítás során a víz kalciumszintje annyira lecsökken,hogy túl lágy víz lesz belőle,ami hosszú távon nem egészséges.Kikötötték,hogy ivóvízként nem fogyasztható az ily módon megtisztított víz,csak visszasózással.Nem tudom,a cég közli-e ezt a vevőikkel? Miért ártalmas a lágy víz a szervezetre?
Legvalószínűbb, hogy desztillált víz volt. Meg lehetett kóstolni? Megkóstoltad?
Mert vagy be sem kapcsolta az elektrolizáló rendszert, vagy desztillált víz volt, ami gyakorlatilag nem vezeti az elektromos áramot. De az is lehet, hogy valami komplexképzőt adott a vízhez, ami színtelen formában tartotta a vasionokat. Bár utóbbi nem valószínű. Vagy mondjuk, valami olyan ion volt még a rendszerben, ami színtelen, vízben nem oldódó vegyületet képez a vasionokkal. Így elsőre ennyi jut eszembe.
Azt nem tudom,hogy a tisztított víz,miért nem lett zavaros,a cikk szerint? A Zepter-bemutatón,úgy emlékszem,abba nem lógatta a vasrudat.
A bemutató végén ellepték az ügynökök a nézőket (sok nyugdíjas volt ott).Felháborító,hogy ilyen csalással akarnak eladni egy méregdrága gépet!
Igen, ez a hülyének megéri:-)
Így van, a vaskomplexeknek elég intenzív színük van, ez benne a trükk.
Ilyen bemutatóval akarja eladni a Zepter is a víztisztítójukat,ami most akciósan 338700Ft,de lehet részletfizetésre is vásárolni,akinek nincs ennyi pénze,mindössze:60hóX10600fT=636000fT-ért! Még a hülyének is megéri,nem?
És így folytatódott:Következett a nap fénypontja, az elektrolízises vízvizsgálat. Ez abból állt, hogy elektrolízissel vas és alumínium elektródákon keresztül a mintákba egyenáramot vezetett. Az elektrolízis eredményeként a „tisztított víz” kivételével a minták erősen zavarossá, barnás-feketés csapadékkal szennyezettekké váltak. Tanácsadónk kijelentette, hogy az elszíneződött, erősen zavarossá vált folyadékban az elektrolízis tette láthatóvá a benne lévő káros anyagokat. Kétkedő kérdésünkre, – miszerint a lebegő anyag a vas elektródáról vált le – megerősítette, hogy nem, az benne volt a vízben. Ekkor már döbbenten ültünk és csak néztünk…
Na jó, de mit lehet tenni kérdésre elmondta, hogy az ideális megoldást a RO (reverz-ozmózissal működő) készülékkel tisztított víz jelenti. Figyelmünkbe ajánlotta cége víztisztítóját, átadta a termékismertető prospektust, és elérhetőségét, ha úgy dönt valaki a társaságból, hogy ilyet rendel
Nos nem döntöttünk úgy, de az elektrolízissel kezelt vizeket a FEJÉRVÍZ ZRt. akkreditált vízvizsgáló laboratóriumában valóban megvizsgáltattuk. Az eredmény beszédes: a hálózatból származó vízmintában az eredetihez képest a vastartalom közel ezerszeresére növekedett az „elektrolízises vizsgálati eljárás” következtében! (Amúgy a hálózati víz eredeti vastartalma jóval a határérték alatt van.)
Az eset kapcsán egyértelmű, hogy az ilyen vízvizsgálatot végzők félrevezetik az érdeklődőket, mert kijelentéseinek többsége célirányosan hamis, azok tételesen cáfolhatók, az elektrolízises „vízvizsgálati eljárással” pedig ő maga viszi a vízbe a vasat, miközben azt állítja, hogy az – egészségre káros anyagként – eleve benne volt.
Az esethez tartozik, hogy mi, vendéglátók valamennyien a vízmű dolgozói voltunk (vagyunk), de ezt a tanácsadó nem kérdezte.
Képzeljétek,ezt találtam.A Zepter bemutatón ugyanezt csinálták:
Nem vízminőség-vizsgálat, hanem csalás az "elektrolízises" vízvizsgálat
Egyes cégek telefonon, vagy szórólapon kínálják fel, hogy hívásra házhoz jönnek, és díjmentes vízminőség-vizsgálatot végeznek Székesfehérváron is. A Fejérvíz Zrt szakemberei is kíváncsiak voltak, hogy mi történik ilyenkor, hát meghívták egyikük lakására a "csodavíztisztító" egyik értékesítőjét. A nagyon szimpatikus tanácsadó vizsgálatát csapvízen, az udvari kút vizén, egy ásványvízen és a magával hozott „tisztított vízen” végezte...
A csap víz és a PI víz közötti különbségre nincs meggyőző bizonyíték.
Az ivóvízben vannak oldott ásványi anyagok, de ezek ártalmatlanok, sőt helyenként ezek adják a víz kellemes ízét. Az ivóvíz minőségét szigorú előírások szabályozzák. Magyarország kiváló karsztvíz készletekkel rendelkezik.
A mechanikai szennyeződések kiszűrésére elegendő egy 100 mikronos ivóvízszűrő, ami kb. 10 - 15 ezer Ft egy háztartásba való. Ez is inkább csak a csapok védelmére kell.
A Zerpternek vanank más parasztvakításai is, mint pl. a bioptron lámpa.
Azt, hogy ez egy kurvanagy lehúzás. Az, hogy "70 mg/l üledék", egyszerűen értelmezhetetlen. Én messze kerülném ezeket. Ha engem kérdezel: költsd a pénzed értelmesebbre!:-)
Ma voltam egy Zepter bemutatón,ahol víz-, és légtisztítót mutattak be.Kellett vinni otthonról csapvizet,hogy lássuk mit iszunk? Nekem Britta szűrőkancsóm vam.Teához,kávéhoz és főzéshez szürt vizet használok.Volt aki csapvízet vitt,volt aki PI vizet.Két módon lett tesztelve a víz.Az egyik valami elektromos ásványianyagmérő vagy üledékmérő eszköz volt,nem jegyeztem meg a nevét,állítólag 40ezer Ft-os készülék.Azt mondta az előadó,hogy a tiszta víz a 70mg/l üledéktartalom alatti.A csap és a PI vízben is 250 körüli érték volt mérhető,az én szűrőkancsós vizem kb. a fele volt 125 körüli,ami még mindig jóval több a megengedettnél.A Zepter által kínált készüléknél 0.17 volt az érték.A másik teszt valami elektrolízises kisérlet volt.Aluminium és vasrudat lógattak a vízbe,majd pár perc múlva zöldes-saras,üledékes szörmedvény lett a tisztának hitt vízből.A PI és a csapvíz ilyen lett,az én szűrőkancsós vizem kb. fele olyan sötét és üledékes.Tehát ha szabályos volt a kisérlet,akkor a csap és a PI víz is fogyasztásra alkalmatlanul szennyezett,a szűrőkancsóm pedig a felét távolítja el a szennyeződéseknek..Mit gondoltok erről? Egyébként nem vettem meg a több százezres víztisztítójukat.
Mivel minden információ az agyban tárolódik, ott a személyiség, mindenkit megismerne, mindenre emlékezne, egyedül az új testét érezné idegennek.
Érdekesebb kérdés, hogy mi lenne, ha csak az egyik agyféltekét cserélnénk ki?
Ha valaki felébredne egy ilyen agyátültetésből,akkor a testhez tartozó emlékek eltünnének? Nem ismerne meg senkit és nem emlékezne semmire,ami a testtel kapcsolatos? Nem keverednének az emlékek?
Igen. Szokások, zenei ízlés, Ételek italok szeretete, az érzékszervek, a szem által közvetített és eltárolt információk stb. A személyiséget alkotó dolgok, mind-mind az agyban tárolódnak el fizikailag. Még azt is tudjuk hogy milyen agyterületekhez köthetők egyes funkciók. A személyiség az agyban van kódolva.
Szerv-,de nem agyátültetések voltak.Gondolkodtam már azon,hogy ha eljut odáig a tudomány,hogy egy egész agyat (vagy fejet) ültetnek át,mert pl. olyan súlyos balesetet szenved a test,akkor melyik személyiség marad: akié a test vagy akié az agy? Tehát az agyban "lakik" a személyiség?
Van ilyen. Agysejtnek hívják. Ha valakinek az agyát ültetnék át, megkapná vele a másik ízlését emlékeit mindent.
Mit gondoltok a sejtmemóriáról,létezik? Csak hallottam olyan esetekről,mikor egy szervátültetés után megváltozik az ember viselkedése,új szokásokat vesz fel.Volt rá példa,hogy előtte nem szerette a komolyzenét és műtét után nagy rajongója lett.Kiderült,hogy a donor,akitől kapta s szervet,szintén nagy komolyzenerajongó volt.De voltak más példák is,pl. étkezési szokások változtak meg,de nem az orvos utasítására,pl. elkezdte imádni a sört az aki a szagától is rosszúl volt azelőtt.Azt mondják,a sejtek emlékeznek.Volt ilyen horror film is,mikor új szemet kapott egy vak lány és elkezdett folyamatosan egy gyilkosságot látni vele.
akkor már 2 saját tapasztalat:))))
További ajánlott fórumok: