Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Hallottál a Szkeptikus Társaságról?Ha igen, mi a véleményed róluk? fórum

Hallottál a Szkeptikus Társaságról?Ha igen, mi a véleményed róluk? (tudásbázis)

1 2 3 4 5 6
2010. márc. 21. 23:01

Hallottatok a Dr Hulda Clarkféle parazitaírtó készülékről? Mi a véleményetek róla?

www.egeszsegguru.hu/product/drhuldaclarkfeleparazitairtokeszulek/23910

2010. márc. 7. 20:28
A Bioptron lámpáról még annyit,hogy régen megvettük a kicsit,közösen anyuval,mert rábeszéletk,hogy mi mindenre jó.A gyerekem aktívan sportolt,nekem kezdtek fájdogálni az izületeim,anyunak meg strumma műtétje volt .Az ég világon mindenféle betegség fel volt sorolva,hogy gyógyítja.Mikor elvittem a gyereket egy otropédsebészhez,mert megsérült,mondtuk,hogy a lámpa is hatásos otthon,ugye? Azt mondta,hogy a nagy igen,de a kicsi nem hatol mélyre,az felszíni sérülésekre alkalmas.Most is találtam a neten a lámpa leírását,sportsérülésekre,hasnyálmirigygyulladásra stb.De nem írják,hogy csak a nagy lámpára érvényes.Nem biztos,hogy annyian megvennék,ha tudnák hogy csak a bőrfelszínre "jó"!
47. d4b0dd2692 (válaszként erre: 45. - 3c0814215c)
2010. márc. 7. 20:20
Én nem tudtam megnyitni.Kb. miről szól?
46. zizabella (válaszként erre: 45. - 3c0814215c)
2010. márc. 7. 18:01

Igen ezt a filmet láttam erről a készülékről.

Felháborító, hogy ezeket a szélhámosokat nem lehet semmivel sem megbüntetni. Megszedik magukat, és eltűnnek mint a kámfor.

45. 3c0814215c (válaszként erre: 41. - Zizabella)
2010. márc. 7. 14:53

Valahogy így:

[link]

44. d4b0dd2692 (válaszként erre: 39. - Pirosalma)
2010. márc. 7. 09:29
AJánlotta,hogy haza lehet vinni belőle kávétfőzni,de nem jelentkeztem.Kóstolást nem ajánlott.Bosszant az egész,hogy ilyen csalással dübörögnek a termékbemutatók,amire csak előre egyeztetett névvel lehet bejutni.Amit az ajtóban le is ellenőriznek.
43. d4b0dd2692 (válaszként erre: 41. - Zizabella)
2010. márc. 7. 09:26
És sok nyugdíjast,aki esetleg sokmindenről lemond,hogy félre tudja kuporgatni a törlesztőrészletet.Egyébként a Zepter fórumon valaki írta,hogy a férje majdnem elment dolgoni hozzájuk,de a második tanfolyami napon már a gyomra nem bírta és otthagyta a "lehetőséget".Ott mondták neki,hogy a célközönség a nyugdíjasok és a kismamák,mert azok minden sz.rt megvesznek.
42. d4b0dd2692 (válaszként erre: 41. - Zizabella)
2010. márc. 7. 09:22
Feltettem a gyakori kérdéseknél és olyan válaszadó is volt akinek vízkémia a szakterülete.Azt mondta,hogy grafittal és nem vassal végzik az elektrolízist,így a vízben minden bizonnyal a vas vált le a rúdról.Nem szószerint idéztem.Voltam azon a méregtelenítésen is,2000/alkalom és azt mondták 10 kell.Kiütéses voltam,valószínűleg egy gyógyszertől de nem múlt el a lábáztatástól!Csoda is lett volna,ugye? A világ balekjának éreztem magam,mikor már a fogyasztóvédelem is mondta,hogy csalás az egész.
2010. márc. 7. 08:32

Ez a viztisztító éppen olyan kitalálmány mint régebben a SPA méregtelenítő lábfűrdő ...valami hasonló becsapós elven működik.

Szegény egyszerű naiv embereket sikerül így becsapni.

40. d4b0dd2692 (válaszként erre: 38. - Pirosalma)
2010. márc. 6. 23:19
Szerintem,desztillált víz lehetett,mert palackban vitte.Az a legegyszerűbb.Nem emlékszem biztosan,hogy belógatta vagy nem a hozott palack vízbe,de a cikkből az derült ki,hogy ott tesztelte.Kutakodtam más víztisztítók után tegnap a neten.Volt olyan,ahol szintén le volt matekozva,hogy mekkora költség a palackozott ásványvíz vásárlása és milyen teher a cipelése,annak aki nem a csapvizet akarja inni.És ott van még az üres palack szelektívbe való elhordása.De mindez szintén megspórolható a víztísztító készülékükkel.Ami két hivatalos szerv engedélyével rendelkezik.Beleolvastam az engedélyekbe,és az egyikben az szerepelt,hogy a fordított ozmózisos tisztítás során a víz kalciumszintje annyira lecsökken,hogy túl lágy víz lesz belőle,ami hosszú távon nem egészséges.Kikötötték,hogy ivóvízként nem fogyasztható az ily módon megtisztított víz,csak visszasózással.Nem tudom,a cég közli-e ezt a vevőikkel? Miért ártalmas a lágy víz a szervezetre?
39. Pirosalma (válaszként erre: 38. - Pirosalma)
2010. márc. 6. 23:11
Legvalószínűbb, hogy desztillált víz volt. Meg lehetett kóstolni? Megkóstoltad?
38. Pirosalma (válaszként erre: 37. - D4b0dd2692)
2010. márc. 6. 23:06
Mert vagy be sem kapcsolta az elektrolizáló rendszert, vagy desztillált víz volt, ami gyakorlatilag nem vezeti az elektromos áramot. De az is lehet, hogy valami komplexképzőt adott a vízhez, ami színtelen formában tartotta a vasionokat. Bár utóbbi nem valószínű. Vagy mondjuk, valami olyan ion volt még a rendszerben, ami színtelen, vízben nem oldódó vegyületet képez a vasionokkal. Így elsőre ennyi jut eszembe.
2010. márc. 6. 22:55
Azt nem tudom,hogy a tisztított víz,miért nem lett zavaros,a cikk szerint? A Zepter-bemutatón,úgy emlékszem,abba nem lógatta a vasrudat.
36. d4b0dd2692 (válaszként erre: 35. - Pirosalma)
2010. márc. 6. 22:52
A bemutató végén ellepték az ügynökök a nézőket (sok nyugdíjas volt ott).Felháborító,hogy ilyen csalással akarnak eladni egy méregdrága gépet!
35. Pirosalma (válaszként erre: 33. - D4b0dd2692)
2010. márc. 6. 22:42
Igen, ez a hülyének megéri:-)
34. Pirosalma (válaszként erre: 32. - D4b0dd2692)
2010. márc. 6. 22:41
Így van, a vaskomplexeknek elég intenzív színük van, ez benne a trükk.
2010. márc. 6. 21:59
Ilyen bemutatóval akarja eladni a Zepter is a víztisztítójukat,ami most akciósan 338700Ft,de lehet részletfizetésre is vásárolni,akinek nincs ennyi pénze,mindössze:60hóX10600fT=636000fT-ért! Még a hülyének is megéri,nem?
2010. márc. 6. 21:55

És így folytatódott:Következett a nap fénypontja, az elektrolízises vízvizsgálat. Ez abból állt, hogy elektrolízissel vas és alumínium elektródákon keresztül a mintákba egyenáramot vezetett. Az elektrolízis eredményeként a „tisztított víz” kivételével a minták erősen zavarossá, barnás-feketés csapadékkal szennyezettekké váltak. Tanácsadónk kijelentette, hogy az elszíneződött, erősen zavarossá vált folyadékban az elektrolízis tette láthatóvá a benne lévő káros anyagokat. Kétkedő kérdésünkre, – miszerint a lebegő anyag a vas elektródáról vált le – megerősítette, hogy nem, az benne volt a vízben. Ekkor már döbbenten ültünk és csak néztünk…

Na jó, de mit lehet tenni kérdésre elmondta, hogy az ideális megoldást a RO (reverz-ozmózissal működő) készülékkel tisztított víz jelenti. Figyelmünkbe ajánlotta cége víztisztítóját, átadta a termékismertető prospektust, és elérhetőségét, ha úgy dönt valaki a társaságból, hogy ilyet rendel

Nos nem döntöttünk úgy, de az elektrolízissel kezelt vizeket a FEJÉRVÍZ ZRt. akkreditált vízvizsgáló laboratóriumában valóban megvizsgáltattuk. Az eredmény beszédes: a hálózatból származó vízmintában az eredetihez képest a vastartalom közel ezerszeresére növekedett az „elektrolízises vizsgálati eljárás” következtében! (Amúgy a hálózati víz eredeti vastartalma jóval a határérték alatt van.)

Az eset kapcsán egyértelmű, hogy az ilyen vízvizsgálatot végzők félrevezetik az érdeklődőket, mert kijelentéseinek többsége célirányosan hamis, azok tételesen cáfolhatók, az elektrolízises „vízvizsgálati eljárással” pedig ő maga viszi a vízbe a vasat, miközben azt állítja, hogy az – egészségre káros anyagként – eleve benne volt.

Az esethez tartozik, hogy mi, vendéglátók valamennyien a vízmű dolgozói voltunk (vagyunk), de ezt a tanácsadó nem kérdezte.

2010. márc. 6. 21:53

Képzeljétek,ezt találtam.A Zepter bemutatón ugyanezt csinálták:

Nem vízminőség-vizsgálat, hanem csalás az "elektrolízises" vízvizsgálat

Egyes cégek telefonon, vagy szórólapon kínálják fel, hogy hívásra házhoz jönnek, és díjmentes vízminőség-vizsgálatot végeznek Székesfehérváron is. A Fejérvíz Zrt szakemberei is kíváncsiak voltak, hogy mi történik ilyenkor, hát meghívták egyikük lakására a "csodavíztisztító" egyik értékesítőjét. A nagyon szimpatikus tanácsadó vizsgálatát csapvízen, az udvari kút vizén, egy ásványvízen és a magával hozott „tisztított vízen” végezte...

30. 3c0814215c (válaszként erre: 28. - D4b0dd2692)
2010. márc. 5. 22:13

A csap víz és a PI víz közötti különbségre nincs meggyőző bizonyíték.

Az ivóvízben vannak oldott ásványi anyagok, de ezek ártalmatlanok, sőt helyenként ezek adják a víz kellemes ízét. Az ivóvíz minőségét szigorú előírások szabályozzák. Magyarország kiváló karsztvíz készletekkel rendelkezik.

A mechanikai szennyeződések kiszűrésére elegendő egy 100 mikronos ivóvízszűrő, ami kb. 10 - 15 ezer Ft egy háztartásba való. Ez is inkább csak a csapok védelmére kell.

A Zerpternek vanank más parasztvakításai is, mint pl. a bioptron lámpa.

29. Pirosalma (válaszként erre: 28. - D4b0dd2692)
2010. márc. 5. 22:08
Azt, hogy ez egy kurvanagy lehúzás. Az, hogy "70 mg/l üledék", egyszerűen értelmezhetetlen. Én messze kerülném ezeket. Ha engem kérdezel: költsd a pénzed értelmesebbre!:-)
2010. márc. 5. 22:00
Ma voltam egy Zepter bemutatón,ahol víz-, és légtisztítót mutattak be.Kellett vinni otthonról csapvizet,hogy lássuk mit iszunk? Nekem Britta szűrőkancsóm vam.Teához,kávéhoz és főzéshez szürt vizet használok.Volt aki csapvízet vitt,volt aki PI vizet.Két módon lett tesztelve a víz.Az egyik valami elektromos ásványianyagmérő vagy üledékmérő eszköz volt,nem jegyeztem meg a nevét,állítólag 40ezer Ft-os készülék.Azt mondta az előadó,hogy a tiszta víz a 70mg/l üledéktartalom alatti.A csap és a PI vízben is 250 körüli érték volt mérhető,az én szűrőkancsós vizem kb. a fele volt 125 körüli,ami még mindig jóval több a megengedettnél.A Zepter által kínált készüléknél 0.17 volt az érték.A másik teszt valami elektrolízises kisérlet volt.Aluminium és vasrudat lógattak a vízbe,majd pár perc múlva zöldes-saras,üledékes szörmedvény lett a tisztának hitt vízből.A PI és a csapvíz ilyen lett,az én szűrőkancsós vizem kb. fele olyan sötét és üledékes.Tehát ha szabályos volt a kisérlet,akkor a csap és a PI víz is fogyasztásra alkalmatlanul szennyezett,a szűrőkancsóm pedig a felét távolítja el a szennyeződéseknek..Mit gondoltok erről? Egyébként nem vettem meg a több százezres víztisztítójukat.
27. 3c0814215c (válaszként erre: 26. - D4b0dd2692)
2010. márc. 5. 00:03

Mivel minden információ az agyban tárolódik, ott a személyiség, mindenkit megismerne, mindenre emlékezne, egyedül az új testét érezné idegennek.

Érdekesebb kérdés, hogy mi lenne, ha csak az egyik agyféltekét cserélnénk ki?

26. d4b0dd2692 (válaszként erre: 25. - 3c0814215c)
2010. márc. 4. 23:58
Ha valaki felébredne egy ilyen agyátültetésből,akkor a testhez tartozó emlékek eltünnének? Nem ismerne meg senkit és nem emlékezne semmire,ami a testtel kapcsolatos? Nem keverednének az emlékek?
25. 3c0814215c (válaszként erre: 24. - D4b0dd2692)
2010. márc. 4. 23:55
Igen. Szokások, zenei ízlés, Ételek italok szeretete, az érzékszervek, a szem által közvetített és eltárolt információk stb. A személyiséget alkotó dolgok, mind-mind az agyban tárolódnak el fizikailag. Még azt is tudjuk hogy milyen agyterületekhez köthetők egyes funkciók. A személyiség az agyban van kódolva.
24. d4b0dd2692 (válaszként erre: 23. - 3c0814215c)
2010. márc. 4. 23:49
Szerv-,de nem agyátültetések voltak.Gondolkodtam már azon,hogy ha eljut odáig a tudomány,hogy egy egész agyat (vagy fejet) ültetnek át,mert pl. olyan súlyos balesetet szenved a test,akkor melyik személyiség marad: akié a test vagy akié az agy? Tehát az agyban "lakik" a személyiség?
23. 3c0814215c (válaszként erre: 22. - D4b0dd2692)
2010. márc. 4. 17:20
Van ilyen. Agysejtnek hívják. Ha valakinek az agyát ültetnék át, megkapná vele a másik ízlését emlékeit mindent.
2010. márc. 4. 17:11
Mit gondoltok a sejtmemóriáról,létezik? Csak hallottam olyan esetekről,mikor egy szervátültetés után megváltozik az ember viselkedése,új szokásokat vesz fel.Volt rá példa,hogy előtte nem szerette a komolyzenét és műtét után nagy rajongója lett.Kiderült,hogy a donor,akitől kapta s szervet,szintén nagy komolyzenerajongó volt.De voltak más példák is,pl. étkezési szokások változtak meg,de nem az orvos utasítására,pl. elkezdte imádni a sört az aki a szagától is rosszúl volt azelőtt.Azt mondják,a sejtek emlékeznek.Volt ilyen horror film is,mikor új szemet kapott egy vak lány és elkezdett folyamatosan egy gyilkosságot látni vele.
21. 3c0814215c (válaszként erre: 20. - Zizabella)
2010. febr. 28. 11:21
Kevés.
20. zizabella (válaszként erre: 17. - 3c0814215c)
2010. febr. 27. 08:45
akkor már 2 saját tapasztalat:))))
1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook