Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Halálfélelem, ti hogyan gyógyultatok ki belőle? fórum

Halálfélelem, ti hogyan gyógyultatok ki belőle? (beszélgetés)

1 2 3
2014. nov. 17. 08:07

Pozitív élményeket gyûjteni; a halál az élet része;

fel kell(ene) rá készülni, hiszen bármikor bekövetkezhet.

7. kercsy (válaszként erre: 5. - Kisj)
2014. nov. 17. 07:38
Nem tudom pontosan milyen az a pánikroham. Egyszerűen csak azon rágódom, hogy mi lesz ha meghalok. Kész vége ennyi? Ettől félek leginkább. Mert az idő végtelen én pedig nem leszek többé. És mi lesz ha lesz valami? Szóval egyszerűen az ismeretlen rémít meg.
2014. nov. 17. 07:19

Senkinek nem ajánlom az alkoholt de a te esetedben egy kis mennyiségű alkoholos ital segíthet.

Az alkohol hatása hogy többnyire punnyadt leszel, és nem nagyon érdekelnek a gondok.

Sose igyál mikor vezetsz! :)

5. kisj
2014. nov. 17. 07:17
Egyszerű, halállal kapcsolatos gondolataid vannak,vagy pánikrohamod?
2014. nov. 17. 06:57
Meghalt valaki mostanában a környezetedben?
3. Kilimcs (válaszként erre: 1. - Kercsy)
2014. nov. 17. 06:51

16 evesen iszonyatos mazli mentett meg egy hegyen. semmi se rajtam mult. ott valahogy megvolt az az erzes amit elohivok ha ramtorne. mert akkor amikor tenyleg kozel volt, es nem volt mit tenni, es egyaltalan nem feltem. ez eszembejut ha felnek; hogy ott nem zugtam le vegul, es ha jon nincs is mitol felni.

lehet kozhely, de mem erdemes a halalon ragodni. jon az ha kell ha nem. amikor radtor kezd az eletedet tervezgetni inkabb ;) az elfoglaltsagot ad, nem lesz idod felni a halaltol.

2014. nov. 17. 06:30

Egyszer amúgy is meg kell halni. A halál az élet része.

Ha nem élnél, nem is kellene meghalni.

Miért félsz a haláltól?

2014. nov. 17. 06:25
Sziasztok. Visszatérő halálfélelemmel küzdök. Régeb úgy 5 évente jött elő. Ebben az évben már másodjára. Nektek mi segített?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook