Hajvasalás (beszélgetés)
emih!
Köszi, hogy írtál. Sajna már megrendeltem a Ga.ma hőfokszabályzós hajvasalót, otthoni használatra azt javasolták. Vhol azt olvastam, hogy az olyan típusú hajon, mint az enyém is, lehet 170 fokon vasalni...
parfum72! ez egy nagy átverés hogy csak ezzel lehet göndöriteni. MINDEN lekerekitett végü hajvasalóval lehet göndöriteni. Nekem mikor remingtonom s1031-em volt nem tudtam vele:S meg kell tanulni rendesen az bittos. Most Moser cerastyle van:D azzal is lehet xD
dudorka.: sztem mindenképpen oat vegyél amin van höfokszabályzó. Én megkaptam a ga.ma höfokszabisat de vissza is küldtem mert a beigért 100 foktól kezdödö szabályzó helyett 160 foktól kezdödött. Az az én barna és tényleg erös hajamnak sok volt:S sztem a szökének is az:S Gyönyöü egyeneset vasal 180!!!!!! fokon:S Most a Moser kivasalja már 130-140 -en is:S Azért nem mindegy..
Sziasztok!
Én olyan hajvasalót keresek, ami göndörít is. Ajánlották a Remington s1031-et. Nem értem a kép alapján, hogy hogy tud göndöríteni? Esetleg ajánljatok valami jót. Köszi előre is.
Valaki használ schwarzkopf osis flatliner-t?
Azon hezitálok,h ilyet v wella flat iront vegyek. Szerintetek melyik a jobb? Csak mert a schwarkopfról jó kis leírást találtam, a másikról viszont semmit.
azért újra kiírom h:
vennék kedvezőbb áron remington s1031 hajvasalót!
email cimem:uudit@freemail. hu
emih
most láttam csak h eladtad....írtam e-mail...szal bocsi...kár pedig hú de megvettem volna:(
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vállig érő, erős szálú, szőkített hajam van. 2 hajvasaló között nem tudok dönteni.
- GA.MA Tourmalin laser ion (1036-220 EU)
- GA.MA Kerámia laser ion (1006-LI220)
Melyik a jobb? És miért?
Vagy esetleg van más GA.MA hajvasaló is, amit ajánlani tudnátok?
Előre is köszi!
Veronika!
Te ajánlottál hajegyenesítő sprayt, az a kérdésem, h te miért használod?
Mert nem vagy megelégedve a vasalással,vagy h tartósabb legyen, esetleg ne kelljen olyan sokszor vasalni?
Mert évi 11-12000 körül lenne, azon meg vehetnék akár új hajvasalót is. Szerintem nem érné meg. Az a bajom, h itthon tényleg tök jó egyenes és ez elég is nekem, de odakint korán reggel kimegy a hajvasalás hatása. Lehet, h nézek got2 be straigt on-t, ha találok, már az is bevált másnak. Egyébként 2*es védelmes remington hajvasalóm van, nem állítható hőfokozatos, de teljesen felcsavarom és jó.
A Schaumának is megjelent, a Taftnak is egész egyenesítő készlete.Sampon,balzsam, meg kence.
Níveát még nem láttam.
sziasztok!
vennék kedvezőbb áron remington s1031 hajvasalót!
email cimem:uudit@freemail.hu
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?