Hajvasalás (beszélgetés)
Sziasztok.
Nekem Fagor PP-25 C hajvasalóm van.
A hajam az se nem egyenes se nem göndör. 180fokig melegszik fel a hajsimító. Szerintetek az erős szálú, sűrű fekete hajamra elég ez a 180° vagy vegyek egy jobbat?
Mert meg vagyok vele elégedve... de ha párás az idő felgöndörödik az alja főleg. Eddig nem használtam hozzá semmilyen spray-t, de rászánom magam. Ti mit ajánlanátok a hajamra?
Köszönöm a választ.
Köszi, a válaszokat.
Amúgy hajmosás után, én is körhajkefével kiszoktam húzni egyenesre, aztán már tényleg gyerekjáték, csak a fodrászom mindig azt mondja, hogy nagyon száraz, a vasalás miatt. De így sokkal jobban áll a hajam, mintha nem vasalnám.
Sziasztok!
Nekem bellissima imetec hajvasalóm van. Azt szeretném kérdezni, hogy ti hány fokon vasaljátok a hajatokat, mennyi az a hőfok, ami még nem károsítja a haj szerkezetét?
Vagy pedig van még egy harmadik:
Ga.ma hajvasaló tourmalin kerámialapos 1030-220EU
Sziasztok!
Én most akarok új hajvasalót venni és nem tudom melyiket vegyem a kettő közül, ha segítenétek az megköszönöm!
Ga.ma hajvasaló tourmalin laser ion 1036-220EU
Ga.ma hajvasaló kerámialapos laser-ion 1006-LI220
Hát én nemtom de sztem ez a got2b hajkiegyenesítő spray egy nagy sz*r...:(
Megvettem egyböl kipróbáltam...(Nem mondanám a hajam huu de göndörnek de egynesnek sem és agyon van tépve ugyhogy valószínű még attól is gönödörödik)Azt irja hogy hajmosás után fujjuk be a hajat és hogy tökéletes legen még vasalásnál is fujjunk rá.
Beszáritottam ugyanolyan volt mint máskor...Lehet hogy túl keveset fujok a hajamra???
Hát akkor elég nagy átverés az egész:)
hú köszi szépen a válaszokat! így már tudom mit kell tennem, fogok holnap venni egy remington s2002-ast..:D:D
szerintetek lehet még venni a rossmannba?(valaki azt írta h ott vette 6000ért)
ti hol vettétek?
Szia!
Én kb 1 hónapja vettem Remingtont és ajánlom:) nekem Belissima volt és nagyon nem vált be..el is adtam a teszveszen..Igaz, azt mondják a remington hamar kopik de van rá garancia! a lényeg h vasalja ki rendesen..nekem is nagyon sok hajam van és se nem göndör se nem egyenes..de ezzel végzek a vasalással 10 perc alatt simán.S2002 és 8990Ft-ért vettem, Nekem ez sokadik hajvasalóm és ez vált be legjobban, de már olvastam másoknál is..
Sziasztok!
Szeretnék valami nagyon fontosat kérdezni:göndör hajam van,és szeretnék venni egy jó minőségű hajvasalót,amit anélkül használhatok hogy károsítaná a hajamat.nemrég láttam a Bellissima Imetec Creativityt,és nagyon megtetszett..szóval szeretném megkérdezni,ha esetleg valakinek ilyen hajvasalója van,vagy valami másik fajta,amit tudna ajánlani (maximum 8000 ft-ot szeretnék rá költeni),kérlek szóljatok.vagy ha esetleg tudtok róla,hogy hol lehet ilyen Bellissimát kapni akciósan,kérlek szóljatok!
Köszönöm szépen[=
sziasztok!
szeretnék tanácsot kérni!már több hónapja bújom a fórumokat, hogy megtudjam milyen hajvasalót vegyek. (eddig babylissem volt és nagyon nem volt jó:S)
az én hajam, vállig érő és se nem hullámos se nem egyenes, de nagyon sok :S. olyan hajvasalót szeretnék amivel ki tudom simítani teljesen egyenesre (és nem tart egy óráig a hajvasalás) és amivel be is tudom göndöríteni
úgy láttam a GAMA-t jónak tartjátok de az nekem nagyon drága.:(
mik a tapasztalatok a REMINGTONRÓL? tényleg lekopik hamar?
melyik remingtont érdemes venni? (10.000 alatt szeretnék)
KÉRLEK SEGÍTSETEK VÁLASZTANI!!!!!
Sziasztok! Biztos van válasz a kérdéseimre a 40 oldalnyi hozzászólás között, de nem igazán van türelmem most végigolvasni az egészet :) Én is szenvedek a se nem egyenes, se nem göndör hajamtól. Úgy másfél-2 éve mesterfodrásszal és mindenféle vegyszerrel kiegyenesíttettem, ami gyönyörű volt és szupertartós, de egy pár hónap múlva 10-20 centik törtek le a hajamból, úgyhogy azt nem vállalom be többet. Most szántam rá magam egy becsületes hajvasalóra. Kinéztem az Imetec Bellissima B25-öt, mert azért 10ezer fölé nem szívesen mennék. Szerintetek érdemes ezt a típusút megvenni? Nem kell nekem plusz 3-4ezerért bőrmarkolat meg nedves haj meg stb :) És van valami dm-ben vagy Rossmann-ban kapható hővédő kence, ami nektek már bevált és nem egy ökör ára? :)
Ha esetleg e-mailben tudnátok válaszolni, borzasztó hálás lennék, mert ide rendszeresen elfelejtek felnézni :( xameee@gmail.com a címem. Előre is nagyon köszi! :)
Nekem sem gozolos a vasalom, semmi baja sincs, mindkettot fodrasztol vettem, o is egyutt hasznalja evek ota.
Hat en nem tisztogatom a hajvasalom, mert tiszta. Nincs rajta sose egett anyag vagy haj.
Ezt a sprayt szaraz hajra kell hasznalni.
Hidd el, sokaig eleg akkor is.
Ez a hajvasalót nem roncsolja? Nem gőzölősöm van. Egy másik fórumban olvastam, h miután kihül a vasaló, le kell tisztítani.Ez mennyire igaz?
Az nem elég, ha csak vizes hajra használom?
Bocsi h mindig kérdezgetek. Sokat. :)
Szivesen!
Igen, en 2-3 fujast szoktam tincsenkent, de mint mondtam juniusban vettem es meg mindig van kb. 75ml. Szoval sokaig eleg, mivel 2 komponensu, azok lassabban fogynak. Sot en meg mielott megszaritom a haja, akkor is szoktam ra fujni.
Köszi szépen! Nagyon aranyos vagy, hogy leírtad nekem. :)
És te mennyit szoktál ráfújni? 2-3 fújás? Mert ha tincsenként fújnám, ahogy írja, nagyon hamar elfogyna.
Tehat:
Wella high hair Flat iron spray strong control (200ml):a simitovas es a spray: ok osszetartoznak. Vedelem a ho karos hatasatol, selymes feny, eros tartas a kisimitott frizuranak. Plusz simito hatas. Multi-aktiv vedoformula: B5 provitaminnal es UV filterrel erositi es ovja a hajat. Alkalmazas: szaritsa keszre a frizurat, majd razza jol fel a termeket, es tincsenkent haladva alaposan fujja be vele a hajat. A hajtotol kiindulva a simitovasat lassan huzza vegig a szaraz hajon. Hosszantarto simito hatas. Fodraszexkluziv markatermek.
Nekem bevalt.
Meg mindig van benne ugy 75ml es juniustol hasznalom. Amugy ketkomponensu, azert kell osszerazni.
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?