Hajvasalás (beszélgetés)
Nem feltétlenül szükséges spray-ket, vagy egyenesítő krémeket használnod, ha hajlamos hamar zsírosodni a hajad. Akkor használj egyenesítő sampont és kondícionálót, illetve, ha nagyon rakoncátlanok a tincseid, esetleg egy kis spray-t, mert az még mindig kevésbé zsírosít, mint egy krémes állagú pakolás, vagy balzsam.
A Technique Just Sleek termékcsaládot tudom neked ajánlani, ami ahogy hallottam igen hatásos. A Technique termékei amúgy is nagyon klasszak és nem is olyan drágák.
A Biovanne remélem beválik neked! :)
Hajvasalóból pedig érdemes megfontolni, hogy milyen bevonatút vegyünk. Amúgy a Remingtonnak vannak jó termékei. Biztos, hogy valamivel drágábbak, de a minőségük is garantáltan jobb. Így elsőre neked talán a teflonszálas szövettel borított hajvasalókat tudnám ajánlani. Talán azok roncsolják legkevésbé a hajat. De érdemes olyat keresni, amiben több féle bevonat kombinációját használták, mint a Remington 3x protection termékei. Nem is drágábbak sokkal.
vasalás közbe nem vettem észre,csakúgy mostanság hogy mennyivel kevesebb a hajam mint pl. 4-5 hónapja volt.
ma elkezdtem szedni a biovanne-t,remélem használni fog..meg Kallos hajpakolással kenem és garnier balzsammal:/
a hajkiegyenesítő balzsamokat,spray-ket úgyhalottam nemkell leöblíteni..nem lesz attól ilyen összeállt zsíros hatásu a haj? és az tényleg kiegyenesíti?esetleg milyen márkájú a legjobb?
köszönöm az eddigi segitséget(:
amugy a hajvasaló 6-7ezer ft volt.de lehet lekéne akkor cserélni egy "duplaárúra"?
Nem tudom pontosan mi lehet ilyen helyzetben a megoldás, de szerintem lehet, hogy teljesen abba kéne hagynod a vasalást. Hátha akkor meg tud erősödni a hajad. Azt is ajánlanám, hogy kezdj el hajnövekedést serkentő kozmetikumokat használni. Az Alfaparf termékek között vannak nagyon jók, de itt is körülnézhetsz:
Természetesen vannak erre vitaminok is, de embere válogatja, hogy kinek mi működik. Talán a Biovanne-ról hallottam eddig a legjobbakat. És nem is olyan vészesen drága.
A vasalást meg próbáld helyettesíteni mással. Vannak jó kisimító szérumok, balzsamok, spray-k.
Remélem tudtam segíteni :)
na akkor ideirom,ha hajhullás témában senki nem válaszol.
kb. április óta vasalom a hajam babylissel, nem használtam még semmi hövédőt, vagy balzsamot , de a hajam végei töredezettek lettek.. és ami a legnagyobb probléma és amiért ide irok, az a hajhullás. nagyon kihullott töle a hajam. hajlakkot is hazsnáltam és kicsit tupiroztam is. ilyen jellegű hajhullásra milyen termék használna? revalid?vagy egyéb. . szeretnám ha uj haj nőne ki a kihulottak helyére. . mi az ami a legjobban használna?nagyondrágák ezek a dolgok, szeretném azt meg venni, ami a leghasznosabb.
a hajvasalást mosmár nagyon minimáálisra csökkentettem.
Nekem csakis a Remington hajvasaló vált be. Elég szálkóci a hajam, de ettől szög egyenes lesz. És ráadásul még kerámia bevonatú is, így nem roncsol annyira. Nem is törik tőle a hajam.
Ez az a típus: [link]
Köszi szépen a válaszod.
És amúgy mi a tapasztalatod vele kapcsolatba?
Valaki tudja hogy a :
Ga.ma hajvasaló kerámialapos laser-ion 1006-LI220
hány fokon vasal?
Pontosan ilyen:
A Got2be semmire sem jo, csak penzkoltesre. Vegyel inkabb minosegit, amilyet fodraszok hasznalnak.
Vagy talan a hajvasaloddal van a gond, nem tudom milyet hasznalsz?
További ajánlott fórumok:
- Nagyon törik a hajam a sok hajvasalástól.Van megoldás?
- Heti 3-4 hajvasalás mennyire károsítja a hajat?
- Károsítja a hajat a hajvasalás?
- Ha nincs itthon hővédő spray, akkor használhatok-e hajolajat hajvasalás előtt?
- Napi szintű hajvasalás, megfelelő hajápolás mellett (hővédő, balzsam, hajvégápoló) nagyon károsítja a hajat?
- Hogyan szokjak le a hajvasalásról? Régen göndör hajam volt mostanra sajnos elvesztette igazi göndörségét a hajam. Nektek mi vált be?