Hajvasalás (beszélgetés)
Nem érdekel vkit Remington S1031 UJ HAJVASALÓ?:) Akit érdekel irjon ide vagy a kino@citromail.hu-ra!
Akármit mondasz el kell hinniük és be kell venniük javításra. ha nem lehet javítani akkor levásárolhatod az árát más hajvasalóra vagy ha van ilyen akkor ilyet adnak érte.
sziasztok!!!! a hajvasalomra van 2 ev garancia es most 1szeruen nem kapcsol be ..... tudomasom szerint le sem pottyant . elektrotechnikai uzletben vettem akkor vigyem 1szeruen visza ???? ha visszavittem akkor megjavitsak vagy vehetek rajta barmit abban az uzletben ? 1altalan elfogadjak azt hogy nem kapcsol be vagy nem fogjak visszavenni? a vasalom amugy 5 honapos kb.... koszi a segitseget
Én kb egy hónapja adtam el 4100 ért teszveszen. De nem járt jól a lány aki megvette mert ő állta a postaköltséget. 4600ft utalt át érte, tescoban meg már 6000 ft ért lehet venni vadi újat 2 év garanciával.
ha van valakinek babyliss 2170-es tipusu hajvasalója elado akkor az szoljon!lécci fontos
Hát ha lakossági terméket akarsz venni akkor a got2b straight on hajkiegyenesítő spray a legjobb. Ha meg valami professzionális hővédőt akarsz akkor fodrászkellékesbe bármelyik jobb mint amit a deémben kapsz. Hajvégápolóból meg nagyon jó a szilikonos, amit kapsz drogériában is, meg jó az alfaparf, meg még a kallos is annak ellenére hogy milyen kategória.
köszíí :) jövöhéten rendelem vagyis eddig ugy néz ki. xD milyen hajvégápolót meg hövédöt vegyek hozzá?
Hát persze hogy jó lesz. Sztem a gama a legjobb. Bár nem próbáltam mindet, de ez eddig nem tett kárt a hajban amin használom. Pedig van benne platinaszőke is.
sziasztok :) szóval rászántam magam h vegyek ga.ma-t mert jön a suli. szerintetek ez jó lesz:www.
[link] azért ez mert nagyon fontos a höfokszabályzó.
Nekem személyes tapasztalatom nincs a Remingonról, de sokaknak problémája volt a márkával (ezért nem vettem), igaz vannak olyanok is akik szerint klassz. Sztem a hullámos hajat, ha pára éri akármilyen klassz is a hajvasaló nem tart egy vasalás köv. mosásig. De a hajad kezelhetőségétől függ sztem.
Nekem az egyik rokonom Kiskőrösön lakik és ott vett. Most 14 ezer ott az ionos, a fodrászkellékesnél.
Nekem meg megjött a hajvarázs.hu-ról a Toni&Guy hajsimító. :) Hétfőn rendeltem és szerdára meg is jött. Rögtön ki is próbáltam. 12 hőfokozat van rajta, amiből nekem a 7es elég volt, csuda szépen vasal (Schwarzkopf Osis+ hővédőspray-t vettem, ami elviekben a párának ellen áll. Itt Egerben most 15% kedvezmény volt a spray-re és 2600 Ft-ba került. Osztottam és szoroztam és úgy gondolom jó vásárt csináltam. 11 ezer volt a turmalinos, ionos, 12 hőfokozatú, digitális kijelzős hajvasalóm postaköltséggel + 2600 Ft a minőségi hővédő. :)
valaki tudna segíteni? a remington s 9000 professional szepen es hajmosastol - hajmosasig vasal??? fontos lenne koszonom
Köszi:) akkor ellátogatok oda v majd neten rákeresek hátha..:) Nekem Philips-em van..de nem nagyon vált be:/ Pedig mindenféle kencét kiprobáltam már:( Nem tudjátok hol lehetne esetleg eladni?:D
Én félegházán vettem. A fodrászkellékes a buszpályaudvar mellett van egy köpésre. De kecskeméten sztem nem árulják. Én is inkább ott vettem volna. És jó döntés. Sokkal jobb a babyliss wet&dry nál.
Sziasztok:)
Fél napomba telt még elolvastam az összes hozzászolást itt a forumon:D Ugy láttam hogy nagyon sokan használtok GA.MA-t.Ugyhogy azt hiszem GA.MA mellett döntök:)
Vörösesbarna vékonyszálu hajam van.Remélem hogy jó lesz:) Még valami: Kecskemét környékén nincsen olyan bolt ahol tudnék venni ilyen fajta hajvasalót? Előre is köszi:)
Sziasztok!
Megrendeltem internetről a hajvasalóm. Most szántam rá egy kicsit több pénzt. Napok óta azon agyaltam, hogy Ga.ma vagy Toni&Guy. Végül a Tony&Guy mellett döntöttem, mert turmalin bevonatú, ionos, digitális, 12 fokozatú hőszabályzós hajvasaló. Külföldi oldalakon olvastam utána, hogy termékei jók. Remélem is... Kb. péntekre meg is érkezik... Már csak hővédő spray-t kellene vennem. Ti milyet használtok?
Azt tudtátok, hogy fekete hajat 200 fokon kell vasalni, de a szőkét csak kb. 160-on? Mert én nem.
Hajvégolajat. De formázót nem szabad,mert az beleég és károsítja.
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy hajvasalás előtt a hővédőn kívül raktok még valamit a hajatokra???
Nah, pénteken megérkezett a GA.MA.m :$ igaz nem 4 munkanapon belül kaptam meg mint ahogy az igérve volt, de lényeg h megérkezett és hát...igy utolag se bánom h 16.000be fájt nekem a kicsike, mert télleg nagyon jo :))))
Én mindennap vasalom a hajam!
Nem bírnám ki,ha nem vasalnám mindennap a hajam!nem tűnt fel,h annyira roncsolná a hajszálaimat,nem hullik vagy ilyesmi,meg nem töredezik annyira..és nem használok semmien hülye szart se érő vackot!
sima keramiaval is roncsolja nagyon...hát még anélkül?:) de vegyél got2be straight on.t hajegyenesitö is meg hövédö 200 fokig.
Akkor az megéri:)
És ha a kerámia lekopik akkor az gáz utána? az azért van h ne égjen oda a haj nem?:$
De még ha tud vki írjon léci:)
Tescoba szokott lenni Remington, kb oJan árba amiJenbe te keresel, és jol is vasal csak nagyon roncsolja a hajat meg tán 1 év után leis kopik a kerámia bevonat rola.
Sziasztok!
Lenne olyan kérdésem, hogy 5 és 6 ezer közt lehet kapni már "használható" hajvasalót? És ha van aránylag annyiért jó tudna valaki segíteni, hogy milyen és hol?:) Előre is köszi:)
További ajánlott fórumok: