Hajnali gondolatok (beszélgetés)
Ma meg "bealudtam", de azért jelen vagyok ám!
:D
Wau. :-)
Írtam már egy hsz-t, de itt is van magas hivatal, és elkobozta. :-)
Úgyhogy inkább csak ennyit reagálok. Ángolosan úgy kell írni, hogy Wow. :-)
Miért tudna?
Van olyan uniós szabály - amit esetleg jól félre lehetne magyarázni - hogy ezoterikus kütyüket - jelen esetben varázspálcákat - nem lehet árulni?
Ha van olyan hülye, hogy megveszi, miért ne?
Én meg adok neki valami ajándékot térítésmentesen/ingyen - amire esetleg szüksége lehet.
Az ajándékra szintén nincs semmi félre magyarázható előírás.
Akkor a web-shopodban aligha lesz valaha is tetemes forgalom.
Na majd akkor a VAU-ban. :-) Abba nem fog belevauzni a magas hivatal?
Van mint a befőtt a polcon.
A "magas hivatal" árgus szemekkel - és ugrásra készen - figyel minden mozdulatomra.
Azt szeretnék, hogy tételenként fizessek be vagy 3~3.5 millát és még utána folyamatosan szexuálisan zaklathassanak is.
Hát bekaphatják.
Ha megengedném nekik.
De ha lesz egy kis energiám, indítom a VAU-t!
/Varázsvessző & Ajándék Üzem/
Tudom, hát ez a te dógod, Madár. :-) A mostani csipet-csapatod akkor még eléggé zsengekorú. Persze, pár év múlva már ők is lehetnek számítógépes guruk, (mihozzánk képest legalábbis) - de a te mostani gondjaidon az nem segít.
Tényleg, mi van a web-shopoddal?
Ők az én állandó "segítőim" 3 évestől 10 évesig bezárólag.
Nincs szívem azt mondani nekik, hogy NE!
Igaz, így akár 2 órával is tovább tart amíg egy adott feladatot megoldok, de az az öröm az arcukon, hogy ŐK segítettek egy felnőttnek, megéri ezt a kis plusz idő ráfordítást.
És lelkesek.
És figyelnek arra amit csinálok, vagy mondok nekik.
Mennyémá… :-) Van ott Alsón már így is valami kis gyereksereglet körülötted. Olvastam a naplódban. Az egyik a múltkor jól feltartott, segítés ürügyén. :-)
Naszóval, nagyobbacska nincs közöttük? Olyan, aki már kezeli a számítógépet. Merthogy az már nem játékból, hanem valóban tudna segíteni.
Én láttam anno a saját gyerekem számítástechnika tankönyvét. Hát már a kezdő kötetben is több ismeret van, mint amit én valaha is tudtam... :-)
Ez a generáció már nem úgy nő fel, mint valaha a miénk. Ez már más. Nem idegenek a számukra a kütyük. :-)
Kedves Evelin!
Pedofil még nem vagyok!
Ezt most arra mondtam, hogy a lányod megmutogat dolgokat. Az remek. :-)
Pénztárzárást mostmár valószínűleg nem kell csinálni. :-)
Nem is kell "érteni". Ne legyünk maximalisták. :-)
Teljesen jó, ha valaki megmutogatja, mit hogy kell, mert akkor már te is meg tudod legközelebb csinálni.
Madár, de hisz még saját web-shopot is működtetsz! Az nem héber? :-)
Nincs a közeledben valami iskolás korú gyerek? Ezeknek már a vérükben van szinte minden... :-) Biztos tud valaki segíteni.
Igen, azt ismerem, elvárják a dolgozótól, hogy dolgozzon a gépen, de nem biztosítanak megfelelő képzést.
Azt még csak-csak meg lehet tanulgatni egy kollegától, hogy kell egy-egy programot kezelni, vagy adatot valahova felvinni stb. - nade mindenre kiterjedő oktatást nem lehet tőle elvárni.
Az aki ismeri már a gépet, természetesen elég sűrűn elmenti azt amivel már elkészült, - az aki nem ismeri, az meg nem. Na persze, előbb-utóbb magától is rájön... :-)