Hajnali gondolatok (beszélgetés)
Evelin kedves!
Itt - velem legalábbis - senki sem kötekedik.
:D
Csak néha Te!
Sosem volt - sosem kellett - ébresztőóra.
Mindig fel tudtam kelni ha kellett időben.
Az a pár alkalom meg amúgy is kellett a testemnek/lelkemnek amikor nem sikerült felkelni.
Esetleg egy ébresztő óra???
Talán ismered még. Olyan helyre tedd, ha el akarod nyomni, akkor ahhoz fel kelljen kelned! Tökéletes megoldás ahhoz, hogy reggelente ne késs el. :))
:)
kissé - kissé? - nagyképűen hangzott, de van benn valami.
Sajnos nem ott és nem az, aminek ott lenne a helye.
Ajjaj!
Ha nem nyomom el akkor ....
... +18 ba sem fér bele.
Ajjaj!
Hol van már a hajnal?
Hol vannak már a gondolatok?
Ezzel viszont én értek egyet.
Mondjuk a legelején azért az indított szolgáltatást is, ha máshogyan nem, de ismeretségi körben, beszélgetések alkalmával, azért csak-csak mondani kell, különben hiába ülünk a 4 fal között.
De újság hirdetéssel és hasonló módon nem próbálkoztam.
Teljesen egyetértek veletek, amennyiben egy szolgáltatásról van szó.
No de egy termék - vagy több termék - esetében ez nagyon lassú és kínkeserves módszer.
Valami alapot muszáj megteremteni az ismertséghez.
Kiegészítem azzal, hogy a jó termék teszi törzsvevővé az alkalmi vevőt.
Több ügyfelem van, aki a közvetítővel talált meg, de legközelebb már közvetlenül küldött megbízást.
Vállalkozóként sohasem hirdettem azért, hogy minél többen tudjanak rólam. Mindig azt mondtam, hajtogattam:
"Az elégedett ügyfél a legjobb reklám!"
Tesóm mondókája volt:
"A kis hal is hal, de a kis hal után úszik a nagy hal!"
Látod, így működnek ezek a dolgok! Jönnek, mert egyik hozza magával a másikat. 😀
Igen, így van!
Szombaton voltak olyanok, akik - bár a fürdőbe jöttek Ausztriából - de kijöttek, a piacra, mert már "kóstolták" a mosószerem illatát és az egyikük ismerőse már vett tőlem és tetszett neki.
Bár a hajnal elmúlt, de a kedvem nem.
A piacon - a rossz idő miatt nem voltak ma sokan az uszodába és inkább kijöttek ide a piacra -sikerült egy csomó ismeretséget "begyűjtenem".
Szóval ez a piac nem arról szól - mint másoknak - hogy azonnali nagy forgalmat generáljon, hanem arról, hogy megismerjenek és megszeressék azt, amit közvetítek feléjük.
Nem kell mindig csak a kemikália, meg a vegyzser, ha máshogy is meg lehet oldani dolgokat.
És tapasztalatom szerint egyre többen fogékonyak erre!
Várakozással nézek a mai napom elébe!
Is.