Hajhosszabbítás saját tapasztalatok (Nem szakmai vitafórum!) (beszélgetés)
Letudnád nekem írni, hogy hogy néz ki, és hogy milyen kiszerelésben van?
Rákerestem Google-ban és nem találtam:(
Te ezt a póthajadra használod?
és nemtudod, hogy mi a neve, márkája?
köszi:)
Egy kicsit ki van száradva a póthajam...
Tudtok ajánlani valami "spray-s" terméket amitől szép selymes és puha tapintású lesz, nem ilyen száraz????
Köszi
500 ft a paróka ápoló sampon.
Nagyon ritkán kell mosni (havonta kéthavonta!) van hozzá ilyen fújós ápolószer azzal érdemes...
Hát ez érdekes, mert én is ott csináltattam és ugyszint hullik.......
És azt mondod, hogy 1 hónap után eltünt a fél hajad?
Nekem még csak 1 hete van feltéve...és már most is jócskán kihullott.
naz ez jó:S
Javítanám a beírt szöveget, ugyanis le lettem teremtve:)
Szóval:Nem hitegetett senki, csupán azt mondta az illető akitől vásároltam a hajat, hogy normális a hullás.
Másik: Nem az az illető csinálta a hajam, akitől vettem, hanem egy másik illető a szalonban.
Bocsánat ezúton is a BECSÜLETSÉRTÉSÉRT!:)))
Remélem a rendszergazda most is figyel.
Sziasztok!
Hőillesztett hajam van,gyantás akármivel van odarögzítve.Légyszíves valaki mondja meg ezt a fodrászok mivel oldják fel,mikor leszedik a hajat,mert inkább megveszem,és leszedetem valaki mással,vagy majd én,de mégegyszer vissza nem megyek ahhoz a kóklerhez :(
Szia!
Nekem másfél hónapja van meg, és ugyan ugy hullik még mindig. Az elején azzal hitegetett a csaj, hogy 1-2 hétig normális, ugyanis a felesleg jön ki. Na de már eltelt 1 hónap is azóta, és még mindig hullik.
Most írtam a nőnek aki csinálta, és azt írta hogy áttresszeltetetik nekem, a hiányt pedig pótolják. Hát bízom benne, ugyanis már a fele hajam eltűnt.
Nekem is kihullik egy pár szál mikor végighúzom a kezem a hajban.....
Sziasztok!
Nekem a hét végén lesz megcsinálva a hajam. 50 cm lesz és 15 deka lesz feltéve. Az nem sok szerintetek? Ultrahangos hajhosszabbítás lesz! Valakinek van már tapasztalata, hogy milyen? Nagyon félek nehogy elrontsák, mert egyszer már megtörtént és persze nem is olcsó.
Bár lehetséges azért hullik ,mert tegnap este megmostam.
Nemtudom....
További ajánlott fórumok:
- Hőillesztéses hajhosszabbítás tapasztalatok
- Mennyire elterjedt a hajhosszabbítás Magyarországon? Sokaknak van póthajuk? És közöttetek kinek van?
- Melyik hajhosszabítási, hajdúsitási metódus, ami nem bántja a saját hajat és jó?
- Akik csináltattak már ilyet! Nektek mennyi volt a hajhosszabbítás? Mennyi Ft/tincs?
- Ragasztócsíkos hajhosszabbítás (Tape in) tapasztalatok: Nekem viszket és nagyon húzza a fejbőrömet, a saját hajamat. Ez normális?
- Keratinos hajhosszabbítás