Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás, sült csirkemáj recept

Hagymás, sült csirkemáj recept

Elkészítési idő 30 perc

A Hagymás, sült csirkemáj hozzávalói:
3 ek libazsír
1 fej vöröshagyma
50 dkg csirkemáj
1 tk majoránna
3 csipet fehérbors (őrölt)
2 csipet só


A Hagymás, sült csirkemáj elkészítési módja:
Egy serpenyőben felhevítjük a libazsírt. A megtiszított vöröshagymát felszeleteljük, majd magas lángon megpirítjuk. A csirkemájat alaposan megmossuk, megtisztítjuk, majd a hagymás zsírra tesszük. Megszórjuk majoránnával és borssal, majd néha átforgatva készre sütjük. Végül ízlés szerint megsózzuk. Ízlés szerinti körettel tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás, sült csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook