Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Hagymás csirkemáj recept

Hagymás csirkemáj recept

A Hagymás csirkemáj hozzávalói:
70 dkg csirkemáj szív nélkül (idősek, egyedül állók megfelezhetik, de kevesebből nem érdemes hozzáfogni - szerintem)
1 nagy fej vöröshagyma
kókuszzsír
majoranna, kakukkfű, só


Hagymás csirkemáj 1.Hagymás csirkemáj 2.


A Hagymás csirkemáj elkészítési módja:
A szálasra vágott hagymát kevés zsiradékon megdinsztelem. Ráteszem a májat, és nagy lángon kezdem pirítani. Többször megforgatom, közben rászórom a fűszereket, majd takarékra veszem a lángot és készre pirítom. Sózás a tányéron.

Ezt a receptet akkor szeretem megvalósítani, amikor egyébként is van tennivalóm a konyhában. Teszek-veszek, és készen van az étel. Tetszőleges körettel fogyasztható. A fiam pl. reszelt rá sajtot és kenyérrel, csemegeuborkával ette. Nem mondta, hogy „anya, máskor ne csinálj ilyet! 😀


Kategória: Húsételek receptjei


A hagymás csirkemáj elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook