Háborítatlanságra készülve (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Háborítatlanságra készülve
Jó tanfolyamok vannak ennek a műhelyben.Van olyan,hogy holisztikus bába,és kinn dolgozott már nem is tudom hol,egy születésházban.Mennyi új info,amikről soha nem hallottam még,és jó képek,sokkal jobban átlátom a testem működését,mégha ez furán hangzik is.Pl ez a cím,hogy Mexikói bábatrükkök.:)érdekes dolgok ezek.
Döbbenetes, milyen hasonló gondolkodásúak tudnak lenni a gyerekek! Eddig azt hittem, csak nekem van ilyen emlékem, ami hozzád hasonlóan a mai napig megríkat, ha rá gondolok, erre olvaslak téged...
Félidős kismama voltam a 3. babámmal, mikor az akkor még 30 hónapos lányom bőven szopizott reggel, este. Nyaraltunk Sarudon egy faházban, s a szűk hely miatt apjuknak és a fiamnak jutott saját ágy, én viszont osztozhattam a magamén a kiscsajjal. Utolsó nagy összebújásaink emléke....Apa mondja az esti mesét, mindenki fülel, hallgat vagy nevet, a két és fél évesem meg közben engem cirógat, miközben cuppog, s hallani, ahogy kortyolja az anyatejet. A pocakomban nagy a mozgás, amit a cuppogó kis tappancsaival érzékel is, néha emiatt abbahagyja egy pillanatra a szopit, s nekilát a hasamat simogatni. Szóval tiszta idill...
Majd az utolsó nap reggelén teljesen váratlanul elém állt a csajszi, s komolyan bejelentette vékony kis hangján, hogy vegyem tudomásul, ő már nagylány lesz, és ma fog utoljára szopizni, a továbbiakban a cicit átruházza a pocaklakó kistesóra. Bár akkor még nem vettem komolyan a dolgot, hanem jól megmosolyogtam és megölelgettem a leányzót (közben a fiúk csak lestek nagy szemekkel), mégis úgy lett. Aznap este kérte utoljára a cicit, s másnaptól kezdve, mintha mi se történt volna, élte nagylányos életét. :) Az utolsó szopit viszont sose feledem: hihetetlen hosszú, bensőséges, csodás esemény. Valódi búcsú-szopi volt!
ez jó ötlet. :) kizárólag azért megyek csupán, mert ha nem jelenik meg az emberjánya, akkor kiesik bizonyos támogatásokból.
a picivel minden a legnagyobb rendben,egyenlőre örülünk egymásnak. :)
Gratulálok Nikolett!
Tényleg várj még jó pár hetet.
Hordozót,bár a tesóm tegnap mondta,hogy ő is gondolt már rá,viszont ő kendőt szeretne,de arról én meg azt olvastam,hogy lelóg az alja,és 'lebernyeg' hatása lehet,a nővérem meg pont azt,hogy nem lóg le...:)
Pelenkából gondolkodott a moshatón,de végülis azt a kukoricásat használták,ami 70%-ban lebomlik.
Márkát kérdezel?
Egyébként most láttam, hogy a képeim között van egy, mikor a középső lányom áll a kicsi mellett, aki pihentető székben van. Na szóval azon a képen egy piros moshatóban van. Nem sok látszik belőle, de pl. ezt nagyon szeretem. Naughty Baby.
Ja és még a Pop-in-t meg a BummGeniust dícsérik nagyon. Itt is van egy Mosható pelenkák című fórum, ott is lehet tanácsokat kérni, ott sokan levelezünk ebben a témában...
Nagyon szépek a gyerekeid!!!
És milyen jó hogy azért egy lány is lett...:)
Igen, még mai napig könnybe lábad a szemem, ha eszmbe jut....
Meg akkor is mikor veszekednek...:)