Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
más nem kell! :DDD .. csak ééén! :DD
boldogszüüliinaaapoott boldogszüülinapooot
opsz eltört a csillár!
viszontpuszi neked!
Örömmel értesítek mindenkit aki érintett!!!
Végre jobbá vált az életem.Kocsi,ház,no mi kell még??
Ja vasárnap van a szülinapom!
puszi malyomnak
Vannak egyes emberek akiknek élvezet saját magukat és másokat kínozni!
lépj tovább!
Az smst szó szerint idézem,mit lehet ezen félreérteni szerintetek???
Szeretem még,csak fáj...
Kedves Malyom!Azt nem tudni mivel kinyomtam(egyébként nem szokása a csörgetősdi)
A csaj feltett egy új közös képet,a guta üsse meg:-(
Miért kinozza az exét,s miért kínoz engem???
Hát ha csak rádcsörgött szerintem semmi!
Viszont az sms-el jó helyre raktad, a gond az lehet, hogy lehetséges ő nem így értette mint te!
A vénuszlakók másként gondolkodnak mint a marslakók!
Oké Szanka érdeklődök!Ilyen sajna nem tudok!
Van gondolatotok,mi volt az előbbi telefonosdi amiről íratm kicsit lejebb???
PUSZI
Én sajna nem!
de van egy ilyen fórum keress rá hátha onnan majd küld valaki!
szalonnás tarjás hagymás rántottát csináltam!
nem tüntem el!
Az az igazság, hogy húsvétkor sem mentem el gyónni, mert azt mondtam, hogy nem akarom azt csinálni, hogy utána kígyót-békát kiabálok/esetleg, ha helyzet úgy alakul./
Majd karácsony előtt, szerintem addig csillapodik minden.
Szia Szanka!
A Gaz akiről már írtam,mielőtt találkoztunk volna 1,5 évig kispap volt,s az utánam s a mostani k...vája közt egy elvált nő volt a társa,s azt is mesélte mikor újra felbukkant,h sokat jártak utána,de végül is sikerült elintézni egyházi válásnak is!Van pár pap ismerősöm ha gondolod érdeklődök mi a teendő ilyenkor.Én szoktam járni misére,mert megnyugat,szeretek ott lenni,van sok h.lye aki,azt nézi kin mi van,de ezzel nefoglalkozz szerintem,menj misére,templomba ha úgy érzed menned kell és ne foglaLKOZZ mások véleményével...
Isten mindent megbocsájt és mindig árt karokkal vár,a templom pedig sz Ő háza....
Hát igen, ha belegondolok mennyi hivatalos ügyintézéssel jár a dolog, kiráz a hideg.
Meg még egy dolgot nem tudok helyrerakni magamban.A volt párom nagymamája, mikor sok évvel ezelőtt elvesztette párját Istentagadó lett. Aztán ahogy telt az idő, megenyhült és már régóta minden vasárnap ott van a templomba.
Mi is esküdtünk templomban, bár nem voltam nagy templomba járó, évente kétszer elmentem gyónni... Azt nem tudom az egyház, hogyan vélekedik a válásról?És hogy mikor lesz erőm templomba menni?
Szanak,nem vagy trágár,csak egy megsebzett nő...
Én is ezt akartam írni az hülye kurva árulója megvan még...(sorry)
Kitartást!!!
Egyszer csak vége lesz...
Sziasztok!Látom zajlik az élet:-)
Képzeljétek szerda este 9 előtt(programom volt) csörög a telom,s kihív....?
Kinyomtam...
Azóta semmi...
Péntek reggel írtam egy smst:"mi van? odadadtam a testem,a lelkem,a szívem,a barátságom,s te többször eldobtad,mint 1 papírzsepit,keress másik játékszert,a cuccammal szokásod szerint jár el(kétszer postán feladta)".
azóta semmi,de a hülye Júdással még együtt van...
Próbálok kevesebbet gondolni rá,de nem értem m volt ez????
Vajon tudott a soraim közt olvasni?A fene vigye el szeeretlek,s fáj,h ilyen vagy,miért nem akarsz???
Az újjal jól megvagyunk,csak az édesanyukájával nem:-((.amott az édespauka imádott...
:))
Huncut!
Igazad van kicsit hagy följön a fejük!
Szoritok kicsi Szanka!
Ird meg(hát) majd kérlek mi volt!
Közben gondolkoztam és rájöttem, hogy valószínű elfogadom majd az ajánlatát, mert akkor nem kell pereskedni, talán előbb vége lesz az ügynek.
Abból a pénzből pedig el tudok indulni.
De még azért várok.
Ok ok nem kellene az anyudat idegesíteni meg a gyerköccel ilyen olyan lenni de te is ember vagy, nem tudsz mindig figyelni!
cserébe ha meg tudsz légy mindig aranos és tündibündi!
Ne is hagyd magad!
Vállalnia kell a volt párodnak is meg a k.nak is a lövetkezményeket!
szerintem nem voltál trágár! szavid hamvasak és üdék voltak!
K. asszonyságnak ma van a szülinapja.
Minden jót kívánok neki, meg azt, hogy ő is dőljön be a volt páromnak, legalább annyira, mint én!:)
Remélem vele is felvetet néhány hitelt.
Remélem nem voltam nagyon trágár.
Ráadásul még az anyukámat is felidegesítettem.
Ma éppen jól összeszólalkoztunk. 200.000 Ft-tal kevesebbet ajánlott fel - mint az én legkevesebb összegem/ez még nem lenne olyan nagy baj, de azt hiszem én nagyon sokat engedtem már/
Folyamatosan azt hablatyolja, hogy ő mennyit dolgozott a házon.
Jól felhúztam magam, és estére sem csillapodtam le/ezt csak a gyerek miatt bánom./
A rohadt k-jának én nem akarok semmit a s.gge alá tenni.
Hmm! értem!
Szorítok! Majd írd meg mi volt, van, lesz!
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...