Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
Újabb jól eső dolgok történtek. Az ex beszélt a szomszéd sráccal és vigyorogva mondta nekik, hogy karácsonykor már megint szomszédok lesznek.
Igen nagyszabású terveik vannak, átépítik a lakást és felújítjájk a fürdőszobát.
Ja és közölte velem, hogy engem egész jól kifizetett. Hogy nem sül le a képéről a bőr!
Te hol van az a magabiztos pali aki kihúzott az önsajnálatból????????????????????
Bezzeg én most majd ki csattanok.
Tudod mihez lenne most kedvem????????????
neem nem gondolok ilyeeet!
töled nem félek!
csak a lányoktól! meg a talitól meg minden na! :D
Már miért tennék ilyet????
Hát ha ezt gondolod rólam elég szomorú leszek!
Pedig nem akarok mert majd kicsattanok a boldogságtól!
Sziaaa!
Kezdtél már hiányozni!
tudom, hogy már kivántam egyszer , de megint meghuzigálom a ci.. me.. pu.. izéé füledet! :D
Ráncig ráncig ! Boldog szülit!
hát ha ennyire érzéketlen!
ej ej facsiga!
szorítok!
fel kell mindkettötöknek dolgozni a történteket!
neked nehezebb, de az a pozitiv, hogy itt vagyunk neked mi!
Hát megőrülök!!! Képzeld, írtam neki egy fájós elengedős sms-t, jó hosszú lett!!! :) Hát ebben leírtam, mennyire fáj minden!!!! És erre hazajött megnézni, hogy jól vagyok-e, aztán megígérte, hogy holnap mindent megbeszélünk!!! :( És elment!!!!
Ma azt hiszem, megint nem sokat fogok aludni, azóta napi2-3 óra!!! De legalább fogytam 2 kg-ot 3 nap alatt!!! :) Igaz, hogy csak ez az egy előnye volt!!!! :(
Mert elkezd sokkal jobban hibáztatni mint eddig!
de te ismered milyen!
Hát igen!! Lehet, hogy ha csak most találkoztunk volna, működött volna bármeddig!! Valóban magamat hibáztatom, hogy mit kellett volna máshogy csinálnom!!! Erre ő annyit mondott, hogy én semmiben nem vagyok hibás, csak ő, és hogy tudja, hogy nem ezt érdemeltem, mert én tökéletes vagyok, de nem tud mit tenni!!!
Annyira igazad van, tényleg azt mondta ő is, hogy már túl természetes volt minden, hogy ott vagyok, megteszek neki mindent, de ezt olyan szörnyű bevallani magamnak is!!! De a hozzáállása miért változna meg??? Vagy milyen árnyoldalai lehetnek a dolognak szerinted??
Benne az van, hogy te tehetsz mindenről .. igy védi magát!
Van a szerető vagyok topicban egy lányka a Bogica olvasd el az ő hozzáállását ehhez a dolgokhoz.
Az a baj, hogy magadat hibáztatod.
A gond szerintem azzal volt, hogy fiatalon kerültetek össze és sajna a pasik olyanok, hogy elkényelmesednek. Az ami van természetesnek veszik és szerintem a párod is annak vett amig nem jött az az új csaj. Ő most neki egy üdítő lehetőség semmi más!
Lehetséges, hogy meggondolja magát és visszamegy? háát a lehetőség megvan de nem szabad ennél leragadnod.
Ő döntött le akar lépni ... lépjen! Szerintem ugyanúgy mint a szankánál az elején ö sem fogja fel mivel jár és hogy is megy ez az egész ok nálatok nincs gyerek nincs papir csak egy albérlet.
Készülj fel, hogy egy idő után megváltozik majd a hozzádállása és lehetséges nem a jó irányba ahogy majd sorra elöjönnek a szakitásotok árnyoldalai.
De én sosem voltam vele hideg, vagy csak nem értem, amit írtál!! Igen, azt eldöntöttem, hogy többé nem fogok megalázkodni, és azt kérni tőle, hogy legalább csináljon úgy mintha szeretne, nekem az is elég lenne!! Annyira szánalmas vagyok, tudom, de olyan nehéz, még csak 3 napja volt!!!!!!!!!!
Nem tudom, most azt érzem, hogy ő a nagy ő, aztán ki tudja!!! Most az a baj, hogy semmit nem tudok, teljesen össze vagyok zavarodva!! :(:(
De olyan jó, hogy segítetek nekem, ez sokat jelent!! :)
Mindenképpen el kell engedned, balhézni sárkánykodni felesleges mert akkor eltaszítod magadtól!
Ugyanis most benne te vagy a hibás te voltál a hideg ezért választott mást!
December 29-én.
Szerintem azt te is tudod, hogy a visszaszerzés után már nem lenne olyan, mint régen.
És lehet, hogy nem is ő a nagyŐ.
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...