Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? fórum

Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯
1990. Szanka (válaszként erre: 1989. - Fe20557d00)
2008. márc. 24. 14:42
Arra gondolsz, hogy mondjuk legyen két délután pontos idő megadással?
1989. fe20557d00 (válaszként erre: 1988. - Szanka)
2008. márc. 24. 14:41
Neki semmi köze ahhoz, hogy veled ki akar találkozni és ki nem és ahhoz se,hogy te kivel. Azok nem az ő rokonai! Emberek akiket ismersz és esetleg kedvelnek téged!Én a helyedbe nem hagynám ezt a felhivogatós módszert mikor menjen a gyerekért. Így követhetetlen és te se tudsz tervezni arról nem is beszélve hogy a gyerek se.Legyenk kitűzött időpontok,és tartsa magát hozzá,ha nem sikerül úgy járt.
1988. Szanka
2008. márc. 24. 14:35

Most megint hülyén jöttek ki a dolgok. Írtam, hogy tegnap felmentünk az anyukájához.Amikor majdnem elindultunk már, újabb rokonok jöttek, így aztán picit maradtunk.

Ex párom unokatesója, ma mondta az anyósnak, hogy eljönnének meglocsolni. A kisfia annyi idős, mint az enyém.

Arra gondoltam, hogy azért vannak olyan rokonai is, akik nem fordulnak el tőlem. Közben felhívott a Volt, és mondta, hogy elvinné a gyereket. Én mondtam, hogy jönnek hozzánk. Erre teljesen kifordulva mondta nekem, hogy én ne foglalkozzak az ő rokonaival.

Most aztán megint tele van vele a hócipőm!

1987. Szanka (válaszként erre: 1984. - F39a34943d)
2008. márc. 24. 14:29
Mindaketten nagyon sokat segítetek, csak más oldalról közelítitek meg a dolgot. Bogica átélte amit én, te is, de te mégis a másik oldalon állsz.
1986. fe20557d00 (válaszként erre: 1983. - Szanka)
2008. márc. 24. 12:09
Viszont ha úgy érzed hogy a megszokás hiányzik és nem ő,akkor már ez is nagy dolog!Ezeket a helyére kell magadba tenni. És elhinni idővel,hogy lesz olyan párkapcsolatod még az életben amiben ugyanolyan boldog lehetsz,mint vele,sőt talán boldogabb!Már én is megfogalmaztam magamnak hiába szerettem/szeretem...?!Nem rá vágyom már! Nem olyan férfira aki ilyen könnyen megcsalt és akinek az őszínteség az utolsó polcon van.
1985. fe20557d00 (válaszként erre: 1984. - F39a34943d)
2008. márc. 24. 12:05
Én meg ahogy olvasgattam a hozzászólásaidat nagyon sokat tudsz nekünk segítnei,úgyhogy ki ne vond magad!!:-DD
2008. márc. 24. 12:01

:) a Bogica sokkal jobban tud a Szankának segíteni mint én! :)

Éljen!

1983. Szanka (válaszként erre: 1982. - Fe20557d00)
2008. márc. 24. 11:34

Anyuék jobban szenvednek, mint én.

Én csak azt tartom igazságtalanságnak, hogy már régóta boldogtalannak éreztem magam /mellette/, és most pedig én szenvedek, amiatt, hogy elhagytak, megaláztak./Pedig csak a megszokás hiányzik, talán./

1982. fe20557d00 (válaszként erre: 1981. - Szanka)
2008. márc. 24. 10:59

Kemény dió ez! Az életed javarészét kell átalakítnai. Nekem is nagyon nehéz volt. A közös helyeink,a mi közös nyaralásaink,és oda mentek ők is. A közös barátok..stb.Teljesen új életet kezdjen az ember közbe ott van a gyerek aki miatt muszáj látnod,talákozni...stb.

Anyukádék hogy fogadták?

1981. Szanka (válaszként erre: 1980. - Fe20557d00)
2008. márc. 24. 10:39

A volt párom családjában is mindenki meglepődött a dolgon, mert ezt elképzelni sem tudták. Mikor a nagynénjének elmeséltem, hogy megcsalt és szerelmes, azt mondta menjek ki , majd jöjjek be és mondjam el miért is jöttem.

Két hónap után most azt látom, hogy mindenki beletörődött és hát szépen lassan, de elfogadják.

Bár az anyukájához még nem vitte fel, de már családi bulikon voltak együtt.

1980. fe20557d00 (válaszként erre: 1979. - Szanka)
2008. márc. 24. 09:49

Értelek. Nálunk annyiban más volt,hogy az ex férjem még jó 1 éven át próbálkozott avval,hogy ágyba bújjunk.Majd ő is beismerte nekem, hogy nehéz elszakadnia,mégha más nő után vágyakozik is.De ettől függtlenül ott volt és ugye a tettek beszélnek.

Tán könnyebb lett volna ha rossz lett volna már a házasságunk,mert akkor könnyebb elválni,de így hogy semmi extra nem volt.

Az én anyósom belebetegedett ebbe az egészbe,nagy meglepetésemre(mert nagyon kicsi fia volt az exem) mellém állt amikor váltunk. A fiát nem értette meg,azt mondta luxus a mai világba egy működő házasságot így felrobbantani.Mert tudta ő ismerte a fiát tudta,hogy a vágya irányítja(nem szerelem) és azt is tudta ráfázik. Így is lett. De ez így ahogy van úgy el lett rontva,hogy nincs esély.

A mai napig nem mutatta be anyukájának a nőjét,pedig 4 éve együtt vannak.

1979. Szanka
2008. márc. 23. 22:41

Csak azért kérdeztem, mert én is jobb viszonyban voltam az anyósommal, mint ő a saját fiával. Persze mindenben számíthatok rá, de fáj, hogy a fia miatt már mégsem olyan, mint eddig.

Az én volt párom nem reagál semmire, arra sem, ha sms-t küldök, arra sem ha e-mail írok. Ő azt mondta, hogy nem érez irántam semmit.

1978. fe20557d00 (válaszként erre: 1977. - Szanka)
2008. márc. 23. 18:54

Az első mondatod nagyon igaz! Tudod az idő nem gyógyít,ez hülyeség.Az idő akkor gyógyít,ha fel tudjuk dolgozni. Annyira igaz az,ha szerettél nem tudod,főleg úgy feldolgozni ha folyton ott vannak,benne vagyunk az életükbe....nagyon-nagyon nehéz.Ráadásul sok esetben a volt férj sem enged el minket érzelmileg....az enyém se tudott.Úgy érzem hiába teltek el évek,van egy pont ami rohadt nehéz amit nem lehet átlépni egy könnyen.De erre rájöttem és most mindent megteszek hogy így legyen,jól legyek,mert nem ezt érdemlem. Hiába váltunk el ugyanúgy hárman vagyunk....És tuti a te férjed is majd elő fog állni neked az összes nehézségeikkel,amik kb 1 múlva jönni fognak.

Nekem a ngyszülőkkel nagyon jó a kapcsolatom.Egyetlen unokájuk és imádják,sokat segítnek nekem is.

1977. Szanka (válaszként erre: 1976. - Fe20557d00)
2008. márc. 23. 18:45

Sok igazságot írtál-csak mikor az ember megpróbálja élni a saját kis életét és látja őket-megint megszakad a szíve. Az idő gyógyít, de aztán megint történik vmi, és felszakad a seb.

Bogica10! Neked milyen kapcsolatod van/volt az exed rokonaival?

Csak mert azt sem tudom, hogyan kell/ene velük viselkednem.

Ma pl. felmentem az anyosómhoz és az anyukájához, az ajándékokért, mert a gyerek nem volt hajlandó felmenni egyedül, ill. a mamával. De csak azért, mert tudom, hogy elutaztak erre a 2 napra és még véletlenül sem találkozhatok velük.

2008. márc. 23. 16:14
Sziasztok! Olyan érdekes dolgok ezek. Mi is elváltunk ezt tudja Szanka már írtam neki. Amikor a pároméknál is beköszöntöttek a szürke hétköznapok,ahogy malyom is írja nyilván kibukott ott is a bicska és már nem volt minden rózsaszín. Olyannyira nem,hogy a párom otthagyta a csajszit 2 év után,de az érdekessége a történetnek,hogy én meg pont akkor hapsiztam be.Szóval kocka fordult nekem lett valakim neki nem. Majd vissza táncolt a nőhöz (Kb fél év) és amikor vissza táncolt én dobtam a palimat.Állítom ezek nem tudatos,de játszmák.Azt hiszem nem szabad avval foglalkozni(ennyi idő után),hogy mi van vele/velük.Legyenek jól vagy sem.Most már csakis az én boldogságom számít.Bár abból a szempontból könnyű nekem,hogy a kislányát imádja és sokat találkoznak.Előbb utóbb remélem nálad is eljön az idő Szanka amikor nem lesz napi téma az ex, de még nagyon friss a sebed.Adj időd magadnak és ne akard hirtelen elfelejteni és kizárnni,mert nem fog menni....,szép lassan.
1975. Szanka (válaszként erre: 1974. - F39a34943d)
2008. márc. 23. 16:01

Az biztos, hogy nagyon sok mindent tanultam az egész 12 évből. Úgy jártunk, mint általában a virágaim-szépen lassan elszáradtunk egymás mellett.

Bár már mellett is volt változás bennem. Minden ünnep elején-már arra gondoltam, hogy milyen kár, hogy véget ér. Ez aztán szépen lassan átalakult, és megtanultam átadni magam a pillanatnak, és élvezni azt.Remélem ez megmarad.

/Most jutott eszembe, tavaly húsvét vasárnap a garázs ajtót lambériázta. Vajon miért?- Szépen lassan leesnek dolgok./

1974. f39a34943d (válaszként erre: 1973. - Szanka)
2008. márc. 23. 15:52

Én is ilyen vagyok!

Nagyon nehezen indul be bennem a mókuskerék de ha beindul akkor aztán ... :)

Nem véletlen változott meg veled szemben azután miután összeköltöztek!

Ok láthatatlan szál ... de ugyi ezt a szálat simán elsöpörhetik a szürke 7köznapok!

1973. Szanka (válaszként erre: 1971. - F39a34943d)
2008. márc. 23. 15:49

Érdekes, hogy neked az jön le, hogy nem annyira jó neki vele. Pedig kezdettől fogva volt köztük valami megfoghatatlan szál, és ezt nem csak én vettem észre.

Az meg azért lenne furcsa nekem, hogy ő sz@rna a fiára, mert ő jobban akart utódot, mint én. Én olyan vagyok, hoygy félek minden újtól-és hát ez az volt. Aztán már ha benne vagyok dolgokban, nincs baj.

1972. o.andi
2008. márc. 23. 15:37

nehezen megy...de eröt kell venni magadon!:-)még ha fáj és nehezedre is esik akkor is!!

sajna ilyen az élet!!

De ne félj minden elmulik egyazer a Jó és a rossz is!!

2008. márc. 23. 15:27

tom, hogy fáj meg azt is , hogy eddig xart rá meg minden de abba kellene belegondolnod, hogy a fiadnak ö az apuja!

Egyébként szerintem majd csak akkor fog megkomolyodni veled kapcsolatban ha lesz majd pasmákod. Igaz az elején hiszti meg háború lesz de majd tudatosul benne, hogy te is végeztél vele. Mert lehetséges, hogy ebbe a bunkózásban ez is benne van ... természetesen a mellett, hogy nem annyira jó az új csaja mellett mint amennyire látszik meg mutatják!

2008. márc. 23. 13:03
fő, hogy adott neki "valamit"
1969. Szanka (válaszként erre: 1968. - F39a34943d)
2008. márc. 23. 10:11

Tök jó a gyerek kapott apukától ehető papírt!

Olyan finomságokat kapott amiket asszem a 100 Ft-os boltban láttam- hogy megerőltette magát!

1968. f39a34943d (válaszként erre: 1967. - Szanka)
2008. márc. 23. 05:55

Igen ilyen kérész életü!

De nagyon heves! meg minden! :D

1967. Szanka (válaszként erre: 1966. - F39a34943d)
2008. márc. 22. 22:22
Na de ez is csak rövid ideig tartó szerelem!:)
1966. f39a34943d (válaszként erre: 1965. - Szanka)
2008. márc. 22. 18:48

Nekem kell, ha belém egyoldalúan szerelmes egy jó nagy fánk!

nyami!

1965. Szanka
2008. márc. 22. 17:33
Amit Virág ír az az egyoldalú szerelem. Kinek kell az olyan?
1964. f39a34943d (válaszként erre: 1961. - C16f9542c4)
2008. márc. 22. 16:54

Cicabogárvirágszál!

Mindegy mit csinálsz csak a Virág háromra ne hallgass mert eléggé el van szállva a földtől meg a valóságtól, és hálistennek mint ahogy a bázis topicjában olvasható is nem csak én vagyok ezen a véleményen!

1963. jézus (válaszként erre: 1962. - C16f9542c4)
2008. márc. 22. 13:09
szia! benne volt a sorsodbann! ezt nem tudtad elkerülni!
2008. márc. 22. 13:02
Igen is értékes ember vagyok és ha ezt Ő csak olyankor látja mikor már elveszit akkor Isten Neki!!!Okuljon és tanuljon bár szerintem neki ez sem fog müködni.Csak tudnám mi a jó francnak békültem ki vele.De igen én vagyok a hülye kedves malyom és most még dühös is de nagyon nagyon nagyon...nem másra magamra,hogy megint csabdába léptem.Lehet,hogy az is benne van,hogy nem akarok egyedűl lenni.MOndjuk így is egyedűl voltam és vagyok....
1961. c16f9542c4 (válaszként erre: 1954. - Virág3)
2008. márc. 22. 12:58

És akkor türjük amig a diliházban kötünk ki?????

Szerinted ez megoldás????Én tenni akarok valamit csak a jó nagy franc sem tudja mit.

Most úgy döntöttem a saját fegyverét fordítom maga ellen.Én sem veszem fel a telefont.Le....om!!!Nem találkozok vele és kész!Hát kell ez neked vagy nekem?Én már túl rég csinálom ezt!Elég!!!!!Hát ez a barom azt hiszi mindent meg lehet tenni velem?Emberek érzéseivel játszani?Sárba alázni!

Hát ha neked ez jó!!!?,Lehet messziről is szeretni de legalább bántani na azt nem tud!

❮❮ ... 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook