Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta? (beszélgetés)
Még egy hasonlóság, nálam is az első volt.
De te jobb helyzetben vagy, én már 34 vagyok és van egy kisfiam is.
Szia Rita!
Nem akarlak megijeszteni, de ezeken én is átmentem. A csillagokat is megígértem, hogy segítek neki, hogy visszataláljon hozzánk: a családjához, de ő a másikat választotta.
Veled érzek, tudom milyen sz@r érzés.
Nekem is anyukámnak volt a legnehezebb elmondani, nem is mertem személyesen csak telefonon.
Megpróbálunk Neked segíteni, ha mással nem pár jó szóval.
Fel a fejjel!Tudom az első napok a legnehezebbek.
Sziasztok!!!!
Segítsetek rajtam, most mit csináljak??? A barátomról, akivel öt és fél év után együtt voltunk, egyik napról a másikra kiderült, hogy már 2 hónapja egy másik csajjal is jár, együtt élünk, minden pillanatot együtt terveztünk, mindenünk közös, nem tudom elképzelni nélküle az életem, kedden kiderült a dolog, azóta teljesen más minden, mintha nem is ő lenne, és azóta minden este a csajjal van éjszakákig, én meg itthon ülök a közös albérletünkben egyedül, és várom, hogy mikor ér haza, és persze szétbőgöm a fejem, hogy most mit csináljak!!! Azt mondta, már nem engem szeret, és nem tudja most velem tovább elképzelni az életét!! Napközben ha találkozunk, persze azért kedves, mert mondta, hogy azért 5 évet nem lehet csak így elfelejteni, meg beszélgetünk, de már nem úgy, pedig én semmit nem vettem észre az egészből!! Ő 16 és fél éves volt, mikor összejöttünk, én 21, együtt akartunk örökre maradni, de ennek most vége!! Anyu nagyon szereti őt, neki is nagyon nagy csalódás lesz, meg szerintem az ő családjának is, hiszen én ott is családtag voltam!! De anyunak még nem mertem elmondani, csak néhány barátomnak!!! Egyetemre járunk mindketten, csak ő jövőre végez, én meg 1 évvel később!! Nem tudom, hogy egyáltalán anyagilag is hogyan fogom túlélni, meg úgy egyáltalán!! Ő segített elérni a vágyaimat, hogy eljöttem a főiskolára, nélküle nem jöttem volna!!! És azt hittem még kedden is, hogy minden rendben!! Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ezt soha nem gondoltam volna róla, azóta teljesen eltaszít magától!!! Azt mondta, szabadságot akar, hát most az új nő majd azt fog neki adni??? Nem értem, azt mondta, hogy én túlságosan is szerettem, és mindent megtettem érte, és hogy tudja, hogy nem érdemelném meg ezt, de nem tud mit tenni, nem akar nekem hazudni, mert nagyon szeret, de már nem úgy!!! Iszonyat érzés!!! Nem fogom ezt túlélni!! Anyu az elején azt mondta, hogy mi van, ha majd talál mást, mert fiatalabb, hát igaza volt!! Azóta minden nap bőgtem neki, égettem magam , megaláztam magam, könyörögtem neki, hogy ne menjen el a másikhoz, meg jöjjön vissza hozzám, de nem akar!!!
Szeretném visszakapni, mert nagyon szeretem őt!! Ti mit tanácsoltok??? Mit tegyek??? Hogyan tudnám visszaszerezni?????????????????????????????????
Segítsetek rajtam, mert nagyon fáj a szívem!!
Rita
OFF topic
Az a baj, hogy a tapasztalatom szerint semmiféle elökészítés nem elég!
Hiába mondom illedtve mondtam akárkinek, hogy nem olyan vagyok élöben amilyennek elképzelt az összes "jaj nagyon érdekel hogy nézhetsz ki, gyere ismerkedjünk meg élöben" vénuszlakó harmadik mondatában szerepelt, enyhén lebiggyesztett ajakkal, hogy hát azért nem ilyennek képzeltelek élöben.
Ergo igy az ilyen szénalapú egyedek vagy meg lettek szexelve kb. az 1. 2. 3. randin, mondhatni bosszúból, vagy egy félóra bájcsevej után az addig irányomban tapasztalható rajongás hüvös nem veszek rólad tudomást és kakilok az smseidre címü hozzámállásban csúcsosodott ki.
Tehát a csömör óta, nagyfokú visszautasítás hegyekben leledzenek eme kontaktkisérletek.
Viszont a jövöben nem az lesz, hogy bocs nem találkozom veled mert ugyis elrohansz hanem a sokkal nyiltabb. Bocs de nem! Ha meg majd indokot kérnek a válasz a "haggyámálógva vászja" lesz!
ON
ez olasz, úgy hogy megyek aludni, mert itt minden nap van 3 is így már kicsit uncsi
Pussssssz
én nem szeretem a meccset!
csak az amerikai focit
egyébként meg nem egy személyes találkozón jártam ok nem így hanem máshogy így nem csak úgy mondom!
na!
juj nem is tudom majd megnézem a személyimben!
most volt egyébként nem rég mert megkaptam a hp7et a tesómékól :DD
az a baj a személyes találkozással, hogy félek elszaladsz a világba! :DDD
Na mit szólsz ehhez a sok pozítív változáshoz?
Remélem te jól vagy?
Nagyon köszönöm,hogy mellettem álsz és áltál mindig.Nem gondoltam volna,hogy egyszer még ilyen boldog lesz az ilyen.Egyszer majd személyesen is jó lenne megismerni téged!
Köszönöm a jókivánságot neked mikor van?
Isten éltessen!!!!Sok boldogságot!!!!
Szanka remélhetőleg ma tudok érdeklődni Neked!
pusz
További ajánlott fórumok:
- El tudnatok hagyni valakit akibe nagyon szerelmesek vagytok észérvek miatt?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Az baj, ha nem vagyok szerelmes a páromba, de nagyon is szeretem?
- Lehetek szerelmes úgy valakibe hogy nem tudok róla?
- Ti szülnétek olyan férfinek gyermeket, akibe nem vagytok szerelmesek, de ő nagyon szeret és már 4 éve ismeritek egymást?
- Szerelmes vagyok valakibe, akivel még sosem találkoztam...