Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Ha valaki megnyeri a lottót, akkor hogy van ez? fórum

Ha valaki megnyeri a lottót, akkor hogy van ez? (beszélgetés)

1 2 3
8. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 7. - 9b10f3d7ff)
2021. márc. 27. 11:09
Ez 100%? Akkor ennyi erővel simán visszanézheti a kamerát nem?
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 11:00
Tudja, hogy ott adták fel.
6. fewin (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 10:55
Én már láttam olyan kiírást lottózóban, hogy itt nyerte egy játékos az extra havi játék fődíját. Bár az más jellegű, de szerintem a lottó egyedi sorszáma alapján tudhatja az adott lottózó is. Rég nem néztem, de korábban a nagynyertes azonosítókat közzétették a Szerencsejáték sportfogadási lapjában is. Neten rajta van az oldalukon, ott nézz utána.
2021. márc. 27. 10:44

Csak azért gondoltam, mert pl az ingatlanosonál van jutalék az eladott lakás után. Innen jött csak az ötlet.

A lottóterminálos, akinél feladtam egyébként tudja, hogy nála lett feladva a nyertes szelvény illetve a lottózó tulajdonosa, hogy az ő lottózójávan adták fel?

4. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 10:22
Nem jár érte jutalék, a T.scoban sem kap a pénztáros jutalékot az után, hányan fizettek nála .
3. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 10:08
Miért járna?:)
2. *lime* (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. márc. 27. 09:49
Én nem gondolnám, hogy a lottózónak extra jutalék járna a nyertes szelvény eladása után. Szerintem ők csak az eladott lottók után kapnak egy bizonyos összeget, ami minden esetben ugyan akkora. (De nincs hivatalos infóm erről, ez csupán a saját véleményem).
2021. márc. 27. 09:33
Tegyük fel hogy valaki nyer a lottón. Ki tudja, hogy hol adta fel a szelvényt? Gondolom a központban biztos tudják, de a lottózóban ahol feladta ott is látják? Akinél feladta a szelvényt, annak jár valami jutalék? Van itt valaki aki lottózóban dolgozik?
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook