Ha valaki azt mondja: nem szeret, Te hogyan viszonyulsz hozzá? (beszélgetős fórum)
De ha konkrétan azt mondta nekem, hogy nem szeret, akkor azon Te mit beszélnél meg? Ezt el sem tudom képzelni. Én ha valakit nem szeretek, nem keresem a társaságát, főleg ha tudtára is adtam.
Én sem szeretem Őt, márha itt tartunk, többek között azért is mert nagyon buta, és arra még büszke is. Na egy butával meg leállni "beszélgetni".. Nem is érti, hogy miről beszélünk..
Én se megyek hozzá és én is kikerülném, ha hagyná, amikor itt van, de folyton egrecéroztat, elveszi a kedvemet mindentől.
És valahogy a szülinapomat meg végképp mással képzelem el, mint vele összezárva..
Anyukám azt mondja, hogy viseljem el. Tényleg el kell viselnem??? Nekem ettől felfordul a gyomrom.
Na de az a kérdés, hogy te hogy viseled el őt?
Mert én nem vagyok hajlandó vele tölteni még a születésnapomat is.. Pláne így..
A fiacskája, meg asszisztál neki.
Igazatok van, nem mindegy.
Anyósomról van szó.. Ő mondta nekem, hogy már az elejétől fogva nem szeretett.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudnék újra normálisabban viszonyulni hozzá?
- Szerintetek ezek alapján csak szórakozott velem? Ti hogy viszonyulnátok ezek után hozza?
- Van egy nárcisztikus tulajdonságú munkatársam. Nehéz vele. Hogyan kellene viszonyulnom hozzá?
- Kapcsolatteremtés - ki hogy viszonyul hozzá?
- Ti mit tennétek egy ilyen helyzetben, ha a férjetek gyereke így viszonyulnak hozzátok?
- Ünnepi jókivások, te hogyan viszonyulsz hozzájuk?