Ha tehetnéd, milyen vállalkozást indítanál? (beszélgetés)
rendben. last minute os lenne? :D
egyébként tegnap megint a ravatalnál kellett "elfoglalnom" a helyemet, pont mint januárban, kicsit volt csak de ja vum, azon agyaltam, hogy lehet megérné a vállalkozás. :)
hát most kiröhögsz, de én is ezen gondolkodtam.
halott mindig lesz.
Ami "holtbiztos", az a temetkezési vállalkozás...
Amikor az ügyvéd-családjogász átnyergelt, azt hittem, padlót fogok... A cég virágzik :(
ami nem működött: lakásdíszek, koktélok + kiegészítőik, nyomtatófejek, számtech egy közös partnerrel ("közös lónak túros a háta"...)
ami most megy (persze ebből is sok van, de megfelelő kapcsolatrendszerrel működik): nyomtatókellékek (tintapatronok, tonerek, kellékek) + irodaszerek
remélem, ez még nem önreklám :)
(persze akit érdekel, írjon privit)
nekem nagy álmom egy jó kis kockás abroszos, kerthelyiséges, igazi békeidőket idéző étterem, ahol diétás ételek is lennének a palettán. Akár fogyózók, akár ételallergiások, akár diabosok is jókat ehetnének nálam, mert bizony minden benne lenne a palettában. És mégse lennének nálam egekben az árak......
Remélem egyzser meg tudom valósítani.....
És mit találtatok (persze, ha el akarod mondani:))
Vagy, ha nem is mondod el, hogy mit találtatok, akkor azt, hogy mibe buktatok bele?
szerintem nem olyat érdemes nyitni, hogy kit mi érdekel, hanem mire van kereslet!
mi is próbálkoztunk már több dologgal, de a szűkebb vásárlói kör miatt hamar be is buktak
most úgy néz ki, megtaláltuk a számunkra megfelelőt ;)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek milyen vállalkozásban érdemes gondolkodni manapság?
- Milyen vállalkozásba kéne belekezdeni, így 2019 környékén?
- Ha lehetne módod arra, hogy vállalkozást nyiss, milyen üzletben gondolkodnál?
- Ha valaki egyéni vállalkozó, a könyvelő milyen gyakran "dolgozik neki"?
- Milyen vállalkozást indítanál 1 millió forintból?
- Ha tehetnéd most milyen vállalkozásba kezdenél?