Ha tavaly nem lettünk egy pár, most lehetünk? (beszélgetés)
Rosszul latod ezt is. Mivel neked 0 programod es tarsasagod van, elvarnad, h minden mindig rolad szoljon, mert te mindig raersz es unatkozol.
En is viszonylag elfoglalt eletet eltem a te szemeddel nezve, es igen, az nem fert bele, h valaki vasarnap delelott kitalalt vmit delutanra, mert volt programom. De mindig meg tudtuk beszelni, h pl kedd jo munka utan.
Mindenkinek alkalmazkodnia kell.
Most te epp hisztizel, mert nem ugy pattant, ahogy te elgondoltad.
Hat ez hulyeseg volt.
Marmint elvarni, hogy azert mert te otthon ucsorogsz kb allandoan, masnak se legyen programja, vagy ha van is, dobja felre.
Mert mit kellett volna tennie? Kapát-kaszát eldobva, másoknak tett ígéretet felrúgva hozzád rohannia?
Eszedbe juthatott volna, hogy pl. egyeztess a jövö hétvégére.
Majd lesz másik :)
Lehetőleg ne egy helyen dolgozzatok! :)
Szerintem sok hasznos tanácsot kaptál. Több fórumodban elolvashatod.
Mert ugye újabb és újabb, tök felesleges fórumot írsz ki...
Semmit nem hasznosítottál ezek szerint.
Valamikor csak el kellene jutnod az első szexig. A csók felébresztene benned talán valami bizsergést.
Ne nekem legyél jó, hanem magadhoz legyél jó.
Piroskának teljesen igaza van!
Neked saját magaddal van a legnagyobb bajod!
Előbb fogadd el magad, aztán más is el fog.
Nem nekünk kell megfelelned, te nem tudod, mit is akarsz.
figyelj,vonulj zárdába,akkor nem lesznek ilyen gondjaid,
ha randizna,az a bajod,
ha meg nem, az a bajod,
ha ott van,elfutsz,
ha nincs, mert talált mást akkor meg az a bajod,
minden épeszű hapsi jobban teszi,ha nagyivben elkerül,
További ajánlott fórumok:
- 35 évesen 14 gyerekes anya, tavaly 8-as ikreket szült, 9 hónap alatt 65 kilót fogyott, most 56 kg. Láttad?
- Egyik ismerősőm elvesztettete az érettségi bizonyítványát. Tavaly érettségizett. Most újra kell érettségiznie vagy lehet pótolni?
- Ha tavaly elmulasztottam rendezni a Tb jogviszonyomat, akkor most megbírságolnak?
- Tavaly vettünk egy lakást, igénybe vettük a szocpolt...ha most elválunk férjemmel, vissza kell fizetnünk?
- Anyám kérdezi, hogy az OTP-s bankkártya baleset biztosítását visszafizetik-e, ha tavaly felmondta a szerződést és most járt le a hónapban?
- MNYP most megint választani kell annak aki tavaly maradt, de mi alapján?