Ha szódabikarbónával mosom meg a fogam, tényleg fehér lesz? Van káros hatása? (tudásbázis)
Használok szájvizet.
Nem hinném, hogy bármi lenne vele, lehet, hogy csak érzékenyebb, mint a tiétek.
Akkor valami van az ínyeddel!
Érdemes lenne valami szájvizet venned.
Én reggel szoktam szódabikarbonátozni. Elektromos fogkefére teszek fogkrémet, megszórom szódabikarbonáttal és így mosok fogat. Este sima fogkrém van.
Igen. És kell egy jó elemes fogkefe is!
Én negyed évente járok fogkő leszedésre és fél évente homokfúvásos módszerrel is tisztítják a fogaimat.
Igen, én is ezt.
Ennek ellenére volt már, hogy kipróbáltam, klasszul csípi az ember ínyét, de nem károsította a fogzománcomat. Jól tisztít, ez tény.
Ha nem fehérek a fogaid, akkor nem fogja kifehéríteni.
Én naponta 1x ezzel mosok fogat, de nekem alapból is a színskálán a legfehérebb a fogam. Én azért használom, hogy a kávé, cigi, kakaó, egyéb sötét ételek és káros szenvedélyek ne látszódjanak a fogaimon.
49 éves vagyok és a 4 bölcsesség+1 rágó fogon kívül az összes fogam meg van és jók!
Nem rontja el a fogakat.
Ha így lenne, akkor már kipotyogtak volna a fogaim....
További ajánlott fórumok:
- Citrom, ecet és szódabikarbóna a takarításban
- Mi mindenre jó a szódabikarbóna?
- Igazi zöldteát honnan vesztek, és tényleg olyan jó a hatása?
- Adtál már a gyermekednek propoliszos mézet? Mi a tapasztalatod? Tényleg van immunerősítő hatása?
- Érdeklődnek, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak a fényterápiával kapcsolatban? Egyáltalán van -e valamilyen tényleges hatása?
- Valaki próbálta már a tojásfehérjét pattanásra? És ha igen, tényleg van hatása?