Ha pettingelünk... (beszélgetés)
Ne tartsd magadban a jó Istenre kérlek!!!!!
Írj még ilyet ha van :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
:)) A "beiktatta a családfát" se rossz! :)))
Van, ahol még megtanítják a fiatalokat és szerencsére vannak még lelkiismeretes anyukák, akiket érdekel a leányuk sorsa. :)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ez haláli :DDD
mi már tanultuk a suliba!
és örülök hogy időbe fel is világosítanak minket
és anyukámmal is szoktunk beszélniróla
Azt még sem írhattam, hogy beburkolt neki, vagy hogy kifugázta a cuccolóját! :)
én a helyében megpróbáltam volna megvédeni magam,de ő szégyenében inkább elrohant...
"meg is kottyolta hátulról"
Ezt is imádom:DDDDÚj szó:DDDD
Kéééészzzzz kifeküdtem a röhögéstő!!!
na szegény jány.. törölte is az accot XD
Vazze, képzeld el, hogy mindezt az oldalára fekve teszi, s hama azt fogja sikítani, hogy: deeeee, mert "Peti" már meg is kottyolta hátulról! :)
Mert Peti lehet nagyot hall, s mikor azt kiabálja a jány:
-Neeeee!- ő úgy érti: Beeeee!
:))
Én ezt hallottam régebben Aspirinnel és Calmopirinnel is :D
vagy anyu csak elbizonytalanította direkt hátha elveszi a kedvét a digidugitól :DDDD
Na figyu !!!
Elmondom a tutit!!!
A legjobb fogamzásgátló módszer a világon ha fogsz egy C vitamint és jó erősen szorítod a combjaid között és még rásegíthetsz ha kiabálod a neee szócskát is!!!
Na látod, ebben különböztök: TE tudod, Ő meg nem :D
jéézusom!! hogyan lennél már terhes!
ezt még én is tudom.
Én úgy tudom, hogy a Petting kifejezés, a Peti és az ing szó kapcsolatból származik, ebből pedig következtethetünk arra, hogy ezt a műveletet ingben kell végezni, ám annyi engedményt tesz a hagyomány, hogy nem kötelező Péterrel mívelni!
:)))
Ja tényleg, hát anyu ott áll mellettünk, akkor nem lehet pucérkodni :D
Háát, ha van hol meztelenkedni. :)
Assssszta!!!!
Megérte ma élnem !Két új szót is tanultam!!!
bájdorong és sivalkodó
KÖSZIKÖSZIKÖSZI!!
Hát azért kérdez minket, mert ezek szerint más nem mondja el. Vagyis anyukája, de ő sem biztos a dolgában:D
ha pl autót vezetni tanulsz először át kell venni az elméletet is no? :DDDD
hehe ez jó mosón kezet :D
Rakj a bugyidra egy törülközőt összehajtva , az elég puha ahhoz hogy a barátod cerkáját érezd, és valószínű hogy nem tud átmászni rajta a lényeg.De ha a törülköző és a tangád félrecsúszik akkor bemegy a bájdorong és akkor teherbe eshetsz.A barátod miért nem a nyelvével játszik a sivalkodóddal ,attól is lehet orgazmusod.Vagy az ujjával,de előtte mosson kezet!
Csajok, lehet én vagyok a buta, DE pettingelni nem ruha nélkül szoktunk? hm... lehet én is nagyon tájékozatlan vagyok még, de én nem így olvastam...
Apám, itt senki nem volt fiatal, mikor nincs tisztában még az élet dolgaival, és mindenki rémisztgeti, hogy ha ránéznek is terhes lesz?
Örülök, hogy van még szűzlány 17 évesen (legalábbis gondolom az vagy).