Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek! (beszélgetés)
Szépet mindenkinek.
🌟🌠🌙🌟🌠🌙
Jaj bocs ,,elfeledtem,,
Nem lett nagy termésem ,végül 3 maradt meg ,,egy egy darab lett alattuk meg sok kicsi mint a répa:)
Juj az milyen finom lehet,,,túrósat szoktam de az még nem jutott eszembe hogy tegyek bele ,,pedig imádjuk a kapor mártást is ,,a rétest is,,leveseket is kaprosan:))
Ügyi vagy ,,pihenj is ám:))
Neked is szépet:))
Mi lett az édesburgonyával,,a sütőtök mellett sütöttem azt is ,,nincs sok külömbség:DD
Válasz Hansinak és mérleghintának, ahogy Ő írná.
Jaa és olvasásra bárkinek. :)
Van, hogy be kell öltöznöm, de főleg a lábamra, 2 vastag zokni, de akkor a papucsba nem fér a lábam. :))
Kérhető az előbbi bekapcsolása is a fűtésnek, de valószínű most nem szólt még senki. Az alattam élő idősebb házaspár szokta kezdeményezni. Vannak kisgyerekesek is a lépcsőházban, de valószínű megoldották más módon. Nálam még a lakásban 21 fok körül van, még jó kis szellőztetés után is. Libikóka ahogy írod a fürdés után van inkább kicsi cidri, de előkaptam a jó meleg piszimet, rá a köntös és így elviselhető. Nappal meg azért mozog az ember jánya,
Náluk sincs , ez már valami takarék üzemmód lehet,,mert ilyenkor már simán ment.Igaz van itt bent még 20 fok a napsütés oldalon,,ez még nem rossz,,csak a fürdés ,,meg utána kijönni talpig felöltözve😕
Meg itt az étkezőben sem jó üldögélni.
Na mindegy felruháztam magam,,és én is sütök:DDD
Én ezt nem értem, biztos lakik ott a panelban kisgyerekes is és fűtés nélkül elég nehézhkes.
szerintem még te is fázhatsz a hetediken,mert nem lehetsz egész nap csak síoverallban, ágyban a tollak között..-)
Kellemes szép napot mindenkinek.
Itt nem rég állt el az eső, tegnap kora délután óta esett, de még szerintem jönni fog. Ködös, párás a levegő és felhőben az ég.
Kicsit be fogok melegíteni, islert sütök, fűtés még nincs nálunk.
További ajánlott fórumok:
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Várom beszélgetni azokat akik legmélyebb gondolataikat nem merik elmondani senkinek mégis elmondják mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek elmondom hát mindenkinek :((
- Ha titkod van amit, Nem mondhatsz el senkinek, , mondd el hat mindenkinek!
- Nem mondhatom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- “Nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek"!